Sjanse! AZ Alkmaar avanserer forover, men Owen Wijndal avslutter utenfor.
    AZ Alkmaar fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    Frispark til SC Heerenveen på halvdelen til AZ Alkmaar.
    18'
    Mål for AZ Alkmaar!
    AZ Alkmaar 1 - 0 Heerenveen
    Mål: Calvin Stengs
    Mål! AZ Alkmaar tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Calvin Stengs på Afas Stadion.
    20'
    Skudd på mål, AZ Alkmaar
    25'
    Heerenveen, prøver et skudd, men det reddes
    25'
    Danny Makkelie signaliserer et frispark til AZ Alkmaar på egen banehalvdel.
    26'
    Danny Makkelie signaliserer et frispark til SC Heerenveen.
    27'
    Mitchell Van Bergen (SC Heerenveen) løfter inn en corner fra høyre på Afas Stadion.
    29'
    Mitchell Van Bergen
    SC Heerenveen angriper i Alkmaar. Mitchell Van Bergen fyrer av et skudd som går utenfor.
    29'
    AZ Alkmaar tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    34'
    Jesper Karlsson (AZ Alkmaar) slår en corner fra venstre side på Afas Stadion.
    35'
    37'
    38'
    Calvin Stengs
    Calvin Stengs skyter i stolpen! Nære på for AZ Alkmaar.
    39'
    Frispark for SC Heerenveen på egen banehalvdel.
    41'
    Spillerbytte - Heerenveen
    Inn: Henk Veerman
    Ut: Mitchell Van Bergen
    SC Heerenveen gjør sitt første bytte. Mitchell Van Bergen erstattes av Henk Veerman.
    46'
    Gult kort til Heerenveen
    Jan Paul Van Hecke
    Jan Paul van Hecke (SC Heerenveen) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    46'
    VAR sjekker om det er straffe til AZ Alkmaar
    47'
    Dommeren dømmer straffe til AZ Alkmaar
    47'
    Straffe! Dommeren legger ballen på krittmerket for AZ Alkmaar...
    47'
    AZ Alkmaar scorer på straffe!
    AZ Alkmaar 2 - 0 Heerenveen
    Mål: Teun Koopmeiners
    Mål! Teun Koopmeiners øker AZ Alkmaars ledelse til 2-0 etter et straffespark på Afas Stadion.
    47'
    Henk Veerman
    Sjanse i Alkmaar! Henk Veerman (SC Heerenveen) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    50'
    AZ Alkmaar, prøver et skudd, men det reddes
    50'
    I Alkmaar har et frispark blitt tildelt bortelag.
    52'
    Ibrahim Dresevic
    Sjanse til SC Heerenveen! Ibrahim Dresevic er nær ved å score, men keeper redder.
    52'
    52'
    Hjørnespark til Heerenveen
    53'
    Mål for Heerenveen!
    AZ Alkmaar 2 - 1 Heerenveen
    Mål: Lasse Schone
    Lasse Schone scorer og reduserer dermed til 2-1.
    54'
    Målet til Heerenveen sjekkes av VAR
    55'
    Målet til Heerenveen blir stående
    55'
    Myron Boadu
    Myron Boadu skyter i tverrliggeren! Veldig nære for AZ Alkmaar.
    58'
    59'
    60'
    Gult kort til AZ Alkmaar
    Pantelis Chatzidiakos
    Pantelis Chatzidiakos (AZ Alkmaar) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    60'
    61'
    65'
    Inn: Arjen Van Der Heide
    Ut: Benjamin Nygren
    Johnny Jansen (SC Heerenveen) gjør sitt andre bytte for dagen. Arjen Van Der Heide erstatter Benjamin Nygren.
    65'
    66'
    Pawel Bochniewicz
    SC Heerenveen angriper. Pawel Bochniewicz får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    67'
    67'
    69'
    69'
    Danny Makkelie signaliserer et frispark til SC Heerenveen på egen banehalvdel.
    70'
    SC Heerenveen angriper, men Danny Makkelie blåser for offside.
    71'
    Inn: Sherel Floranus
    Ut: Lasse Schone
    SC Heerenveen bytter ut Lasse Schone med Sherel Floranus.
    72'
    Inn: Rami Hajal
    Ut: Siem De Jong
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for SC Heerenveen. Inn kommer Rami Hajal, mens Siem de Jong tar plass på benken.
    72'
    Danny Makkelie signaliserer et frispark til AZ Alkmaar.
    74'
    75'
    Owen Wijndal (AZ Alkmaar) avanserer forover på Afas Stadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    76'
    76'
    SC Heerenveen fosser fremover, men Henk Veerman går rett i offsidefella.
    79'
    Spillerbytte - AZ Alkmaar
    Inn: Zakaria Aboukhlal
    Ut: Jesper Karlsson
    Jesper Karlsson (AZ Alkmaar) erstattes av Zakaria Aboukhlal.
    80'
    Inn: Jelle Duin
    Ut: Myron Boadu
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for AZ Alkmaar. Inn kommer Jelle Duin, mens Myron Boadu tar plass på benken.
    80'
    SC Heerenveen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    80'
    AZ Alkmaar 3 - 1 Heerenveen
    Mål: Albert Gudmundsson
    Albert Gudmundsson setter ballen i mål og øker AZ Alkmaars ledelse til 3-1 i Alkmaar.
    81'
    83'
    SC Heerenveen angriper, men blir avblåst for offside.
    84'
    Zakaria Aboukhlal
    AZ Alkmaar fosser forover og Zakaria Aboukhlal fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    85'
    85'
    Danny Makkelie tildeler AZ Alkmaar en corner. Calvin Stengs sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.