Mål for Heerenveen!
    AZ Alkmaar 0 - 1 Heerenveen
    Mål: Sydney Van Hooijdonk
    Målgivende: Osame Sahraoui
    I Alkmaar tar SC Heerenveen ledelsen 0-1 etter et mål av Sydney Van Hooijdonk. Osame Sahraoui var nest sist på ballen.
    5'
    Vangelis Pavlidis
    AZ Alkmaar angriper. Vangelis Pavlidis får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    9'
    Heerenveen, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    I Alkmaar slår Jesper Karlsson en corner fra venstre.
    10'
    Yukinari Sugawara
    Sjanse i Alkmaar! Yukinari Sugawara (AZ Alkmaar) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    10'
    10'
    Stopp i spillet
    SC Heerenveen må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra AZ Alkmaar.
    12'
    Pantelis Chatzidiakos
    AZ Alkmaar angriper på AFAS Stadion, men Pantelis Chatzidiakos header utenfor.
    13'
    Jens Odgaard
    AZ Alkmaar angriper i Alkmaar. Jens Odgaard fyrer av et skudd som går utenfor.
    16'
    AZ Alkmaar angriper, men avslutningen til Jens Odgaard går utenfor.
    18'
    Frispark for AZ Alkmaar på egen banehalvdel.
    19'
    Jesper Karlsson (AZ Alkmaar) løfter inn en corner fra venstre på AFAS Stadion.
    21'
    Jochem Kamphuis tildeler AZ Alkmaar en corner. Jesper Karlsson sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    21'
    Jochem Kamphuis signaliserer et frispark til AZ Alkmaar.
    23'
    Jesper Karlsson
    Sjanse! AZ Alkmaar avanserer forover, men Jesper Karlsson avslutter utenfor.
    24'
    Jesper Karlsson (AZ Alkmaar) slår en corner fra venstre side på AFAS Stadion.
    25'
    Jochem Kamphuis tildeler AZ Alkmaar en corner. Jens Odgaard sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    27'
    33'
    Tijani Reijnders
    Målsjanse til AZ Alkmaar! Tijani Reijnders treffer mål, men keeper redder.
    35'
    35'
    Sjanse til AZ Alkmaar! Vangelis Pavlidis er nær ved å score, men keeper redder.
    36'
    36'
    En av SC Heerenveens spillere blir avblåst for offside på AFAS Stadion.
    36'
    AZ Alkmaar tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    37'
    Kan AZ Alkmaar utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    38'
    Jochem Kamphuis signaliserer et frispark til SC Heerenveen på egen banehalvdel.
    41'
    Gult kort til AZ Alkmaar
    Jesper Karlsson (AZ Alkmaar) får et gult kort av dommer Jochem Kamphuis.
    41'
    I Alkmaar har et frispark blitt tildelt bortelag.
    43'
    Målsjanse! Jens Odgaard (AZ Alkmaar) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    44'
    Pelle van Amersfoort
    Pelle van Amersfoort (SC Heerenveen) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    45'+1
    I Alkmaar slår Jens Odgaard en corner fra høyre.
    45'+2
    AZ Alkmaar angriper og Pantelis Chatzidiakos header ballen i stolpen!
    45'+2
    Straffe til AZ Alkmaar
    49'
    VAR sjekker om det er straffe til AZ Alkmaar
    50'
    Dommeren dømmer straffe til AZ Alkmaar
    50'
    Jesper Karlsson (AZ Alkmaar) legger ballen på straffemerket ... og misbruker sjansen!
    50'
    Jochem Kamphuis signaliserer et frispark til SC Heerenveen like utenfor AZ Alkmaar-området.
    52'
    Jordy Clasie
    Dommer Jochem Kamphuis gir Jordy Clasie (AZ Alkmaar) et gult kort.
    52'
    Frispark AZ Alkmaar.
    53'
    Jesper Karlsson (AZ Alkmaar) kommer seg fri på AFAS Stadion, men avslutningen går utenfor.
    59'
    60'
    I Alkmaar får Jens Odgaard (AZ Alkmaar) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    61'
    61'
    Hjørnespark til Heerenveen
    62'
    Spillerbytte - AZ Alkmaar
    Inn: Mayckel Lahdo
    Ut: Jens Odgaard
    Jens Odgaard (AZ Alkmaar) erstattes av Mayckel Lahdo.
    64'
    Inn: Mexx Meerdink
    Ut: Vangelis Pavlidis
    AZ Alkmaar bytter ut Vangelis Pavlidis med Mexx Meerdink.
    64'
    Tijani Reijnders (AZ Alkmaar) kommer til en målsjanse på AFAS Stadion, men klarer ikke å score.
    66'
    Spillerbytte - Heerenveen
    Inn: Daniel Seland Karlsbakk
    Ut: Sydney Van Hooijdonk
    SC Heerenveen gjør sitt første bytte. Sydney Van Hooijdonk erstattes av Daniel Seland Karlsbakk.
    67'
    Inn: Che Nunnely
    Ut: Simon Olsson
    Kees Van Wonderen gjør dagens andre bytte i Alkmaar, når han tar ut Simon Olsson og setter inn Che Nunnely.
    67'
    Frispark til SC Heerenveen på halvdelen til AZ Alkmaar.
    67'
    Pantelis Chatzidiakos (AZ Alkmaar) fyrer av et skudd som går utenfor.
    73'
    Inn: Myron Van Brederode
    Ut: Jesper Karlsson
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for AZ Alkmaar. Inn kommer Myron Van Brederode, mens Jesper Karlsson tar plass på benken.
    74'
    Inn: Djordje Mihailovic
    Ut: Pantelis Chatzidiakos
    AZ Alkmaar bytter ut Pantelis Chatzidiakos med Djordje Mihailovic. Dette er det fjerde byttet som Pascal Jansen gjør i dagens kamp.
    74'
    Mål for AZ Alkmaar!
    AZ Alkmaar 1 - 1 Heerenveen
    Mål: Mexx Meerdink
    Mexx Meerdink utligner til 1-1 på AFAS Stadion.
    75'
    Mayckel Lahdo
    Målsjanse på AFAS Stadion! Mayckel Lahdo fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    75'
    75'
    SC Heerenveen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    76'
    Målet til AZ Alkmaar sjekkes av VAR
    76'
    Målet til AZ Alkmaar blir stående
    77'
    Inn: Rami Kaib
    Ut: Osame Sahraoui
    Kees Van Wonderen (SC Heerenveen) gjør sitt tredje bytte for dagen. Rami Kaib erstatter Osame Sahraoui.
    78'
    80'
    En av AZ Alkmaars spillere blir avblåst for offside.
    80'
    Tijani Reijnders (AZ Alkmaar) mottar sitt første gule kort for dagen på AFAS Stadion.
    80'
    Sven Mijnans
    AZ Alkmaar fosser forover og Sven Mijnans fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    81'
    81'
    83'
    Thom Haye (SC Heerenveen) løfter inn en corner fra høyre på AFAS Stadion.
    84'
    Pelle van Amersfoort (SC Heerenveen) kommer til en målsjanse på AFAS Stadion, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    85'
    85'
    Gult kort til Heerenveen
    Rami Kaib
    Dommer Jochem Kamphuis viser Rami Kaib (SC Heerenveen) det gule kortet.
    85'
    Det blir farlig! Frispark for AZ Alkmaar er nær straffområde.
    86'
    Che Nunnely
    Dommer Jochem Kamphuis gir Che Nunnely (SC Heerenveen) et gult kort.
    86'
    AZ Alkmaar angriper, men avslutningen til Tijani Reijnders går utenfor.
    86'
    Jochem Kamphuis tildeler AZ Alkmaar en corner. Yukinari Sugawara sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    88'
    89'
    90'
    Myron Van Brederode
    Myron Van Brederode (AZ Alkmaar) mottar sitt første gule kort for dagen på AFAS Stadion.
    90'
    90'+2
    Inn: Antoine Colassin
    Ut: Pelle van Amersfoort
    Bytte for SC Heerenveen. Antoine Colassin kommer inn for Pelle van Amersfoort på AFAS Stadion.
    90'+4
    Frispark for SC Heerenveen på egen banehalvdel.
    90'+5
    Djordje Mihailovic
    Djordje Mihailovic fra AZ Alkmaar har fått et gult kort etter kampen har blitt avsluttet.