Frispark for Zrinjski Mostar på egen banehalvdel.
    Yukinari Sugawara (AZ Alkmaar) slår en corner fra venstre side på AFAS Stadion.
    5'
    Riechedly Bazoer (AZ Alkmaar) løfter inn en corner fra venstre på AFAS Stadion.
    6'
    Oleksiy Derevinskiy tildeler AZ Alkmaar en corner. Jordy Clasie sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    7'
    Vangelis Pavlidis
    I Alkmaar får Vangelis Pavlidis (AZ Alkmaar) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    11'
    Zrinjski Mostar, prøver et skudd, men det reddes
    11'
    Filip Bradaric
    Zrinjski Mostar angriper i Alkmaar. Filip Bradaric avslutter på mål, men greier ikke å score.
    12'
    AZ Alkmaar, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    Nemanja Bilbija ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    12'
    Nemanja Bilbija ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Alkmaar.
    13'
    I Alkmaar slår Jordy Clasie en corner fra høyre.
    16'
    Zrinjski Mostar tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    Matija Malekinusic (Zrinjski Mostar) løfter inn en corner fra venstre på AFAS Stadion.
    18'
    20'
    Oleksiy Derevinskiy signaliserer et frispark til Zrinjski Mostar.
    21'
    VAR sjekker om det er straffe
    24'
    Ingen straffe
    26'
    I Alkmaar slår Tiago Dantas en corner fra høyre.
    26'
    Jordy Clasie (AZ Alkmaar) slår en corner fra venstre side på AFAS Stadion.
    27'
    29'
    AZ Alkmaars Vangelis Pavlidis blåses av for offside på AFAS Stadion.
    32'
    Ernest Poku (AZ Alkmaar) vinkes av for offside i Alkmaar.
    36'
    Ernest Poku
    Sjanse! AZ Alkmaar avanserer forover, men Ernest Poku avslutter utenfor.
    37'
    38'
    Frispark til Zrinjski Mostar på halvdelen til AZ Alkmaar.
    39'
    Dommer Oleksiy Derevinskiy ser at linjemannen løfter flagget, og Zrinjski Mostars Nemanja Bilbija blåses av for offside.
    42'
    Spillet på AFAS Stadion er stoppet midlertidig fordi Riechedly Bazoer ligger nede.
    42'
    Jordy Clasie (AZ Alkmaar) løfter inn en corner fra venstre på AFAS Stadion.
    43'
    AZ Alkmaar slipper å klare seg uten Riechedly Bazoer som kommer tilbake på banen igjen.
    43'
    Spillerbytte - AZ Alkmaar
    Inn: Alexandre Penetra
    Ut: Riechedly Bazoer
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for AZ Alkmaar. Inn kommer Alexandre Penetra, mens Riechedly Bazoer tar plass på benken.
    43'
    Sjanse i Alkmaar! Vangelis Pavlidis (AZ Alkmaar) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    43'
    43'
    Oleksiy Derevinskiy signaliserer et frispark til Zrinjski Mostar på egen banehalvdel.
    44'
    I Alkmaar har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    45'+2
    Yukinari Sugawara (AZ Alkmaar) slår en corner fra høyre side på AFAS Stadion.
    45'+3
    AZ Alkmaar angriper, men avslutningen til Vangelis Pavlidis går utenfor.
    45'+4
    I Alkmaar slår Jordy Clasie en corner fra venstre.
    45'+5
    46'
    Frispark AZ Alkmaar.
    47'
    Yukinari Sugawara
    Yukinari Sugawara (AZ Alkmaar) fyrer av et skudd som går utenfor.
    48'
    Yukinari Sugawara (AZ Alkmaar) løfter inn en corner fra høyre på AFAS Stadion.
    51'
    53'
    Alexandre Penetra
    AZ Alkmaar angriper på AFAS Stadion, men Alexandre Penetra header utenfor.
    53'
    Oleksiy Derevinskiy tildeler AZ Alkmaar en corner. Yukinari Sugawara sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    55'
    Djordje Mihailovic
    Målsjanse! Djordje Mihailovic (AZ Alkmaar) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    56'
    56'
    Jordy Clasie
    Jordy Clasie (AZ Alkmaar) fyrer av et skudd som går utenfor.
    57'
    Straffe til AZ Alkmaar
    59'
    AZ Alkmaar scorer på straffe!
    AZ Alkmaar 1 - 0 Zrinjski Mostar
    Mål: Vangelis Pavlidis
    Mål! AZ Alkmaar tar ledelsen 1-0 takket være et straffespark av Vangelis Pavlidis.
    59'
    Spillerbytte - Zrinjski Mostar
    Inn: Franko Sabljic
    Ut: Aldin Hrvanovic
    Zrinjski Mostar bytter ut Aldin Hrvanovic med Franko Sabljic.
    60'
    Gult kort til Zrinjski Mostar
    Matija Malekinusic
    Matija Malekinusic (Zrinjski Mostar) pådrar seg et gult kort.
    61'
    AZ Alkmaar tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    61'
    63'
    Matej Senic ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    63'
    Zrinjski Mostar angriper, men Marko Marić vinkes av for offside.
    66'
    Matej Senic kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på AFAS Stadion.
    66'
    Inn: Tomislav Kis
    Ut: Matej Senic
    Matej Senic (Zrinjski Mostar) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Tomislav Kis.
    66'
    Mario Cuze
    Zrinjski Mostar angriper, men avslutningen til Mario Cuze går utenfor.
    66'
    I Alkmaar slår Djordje Mihailovic en corner fra høyre.
    67'
    Gult kort til AZ Alkmaar
    Dommer Oleksiy Derevinskiy viser Alexandre Penetra (AZ Alkmaar) det gule kortet.
    68'
    Offside! Vangelis Pavlidis blir vinket av og AZ Alkmaar må dermed bygge opp et nytt angrep.
    72'
    73'
    Offside! Filip Bradaric (Zrinjski Mostar) er alene igjennom, men dommer Oleksiy Derevinskiy ser at linjemannen er oppe med flagget.
    73'
    74'
    76'
    Sjanse! AZ Alkmaar avanserer forover, men Alexandre Penetra avslutter utenfor.
    77'
    78'
    Filip Bradaric (Zrinjski Mostar) løfter inn en corner fra høyre på AFAS Stadion.
    80'
    Inn: Denso Kasius
    Ut: Yukinari Sugawara
    Pascal Jansen (AZ Alkmaar) gjør sitt andre bytte for dagen. Denso Kasius erstatter Yukinari Sugawara.
    81'
    Inn: Jayden Addai
    Ut: Ruben van Bommel
    Pascal Jansen gjør dagens tredje bytte i Alkmaar, når han tar ut Ruben van Bommel og setter inn Jayden Addai.
    81'
    Inn: Dani De Wit
    Ut: Djordje Mihailovic
    Djordje Mihailovic (AZ Alkmaar) erstattes av Dani De Wit.
    82'
    Inn: Andrija Balic
    Ut: Filip Bradaric
    Bytte for Zrinjski Mostar. Andrija Balic kommer inn for Filip Bradaric på AFAS Stadion.
    83'
    Inn: Petar Misic
    Ut: Mario Cuze
    Zrinjski Mostar gjør sitt fjerde bytte. Mario Cuze erstattes av Petar Misic.
    84'
    Oleksiy Derevinskiy tildeler AZ Alkmaar en corner. Dani De Wit sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    86'
    I Alkmaar slår Denso Kasius en corner fra høyre.
    87'
    Franko Sabljic
    Franko Sabljic (Zrinjski Mostar) header mot mål, men ballen går utenfor.
    89'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Alkmaar fordi Matija Malekinusic får behandling for en skade på banen.
    90'+1
    Matija Malekinusic er tilbake på banen igjen.
    90'+2
    Dani De Wit
    Målsjanse på AFAS Stadion! Dani De Wit fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.