Jordi Alba (FC Barcelona) slår en corner fra venstre side på Camp Nou.
    Sjanse! FC Barcelona avanserer forover, men Pedri avslutter utenfor.
    7'
    Skudd på mål, Barcelona
    Antoine Griezmann
    FC Barcelona angriper. Antoine Griezmann får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    10'
    Barcelona, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    Lionel Messi
    Lionel Messi (FC Barcelona) løfter inn en corner fra høyre på Camp Nou.
    11'
    Ousmane Dembele
    Målsjanse! Ousmane Dembele (FC Barcelona) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    11'
    Barcelona får tildelt et frispark
    I Barcelona har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    13'
    Celta Vigo får tildelt et frispark
    Frispark til Celta de Vigo på halvdelen til FC Barcelona.
    14'
    Ousmane Dembele (FC Barcelona) avanserer forover på Camp Nou. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    15'
    15'
    Ricardo De Burgos Bengoechea signaliserer et frispark til FC Barcelona.
    15'
    Lionel Messi (FC Barcelona) kommer til en målsjanse på Camp Nou, men klarer ikke å score.
    17'
    FC Barcelona tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    18'
    FC Barcelona angriper, men avslutningen til Lionel Messi går utenfor.
    19'
    Ricardo De Burgos Bengoechea signaliserer et frispark til Celta de Vigo på egen banehalvdel.
    21'
    Frispark for FC Barcelona på egen banehalvdel.
    23'
    Frispark for Celta de Vigo på egen banehalvdel.
    24'
    Mål for Barcelona!
    Barcelona 1 - 0 Celta Vigo
    Mål: Lionel Messi
    Målgivende: Sergio Busquets
    Lionel Messi header ballen i mål og FC Barcelona tar ledelsen 1-0 på Camp Nou. Det er en fin assist fra Sergio Busquets.
    28'
    Ricardo De Burgos Bengoechea signaliserer et frispark til FC Barcelona på egen banehalvdel.
    29'
    I Barcelona slår Ousmane Dembele en corner fra venstre.
    31'
    Ricardo De Burgos Bengoechea tildeler FC Barcelona en corner. Ousmane Dembele sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    31'
    Antoine Griezmann (FC Barcelona) kommer til en målsjanse på Camp Nou, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    31'
    Celta de Vigo tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    34'
    Mål for Celta Vigo!
    Barcelona 1 - 1 Celta Vigo
    Mål: Santi Mina
    Målgivende: Iago Aspas
    Santi Mina utligner til 1-1 på Camp Nou. Flott spill fra Iago Aspas før målet.
    38'
    Frispark FC Barcelona.
    43'
    44'
    Spillerbytte - Barcelona
    Inn: Riqui Puig
    Ut: Pedri
    FC Barcelona gjør sitt første bytte. Pedri erstattes av Riqui Puig.
    46'
    47'
    48'
    51'
    Gult kort til Celta Vigo
    Carlos Dominguez
    Carlos Dominguez (Celta de Vigo) mottar sitt første gule kort for dagen på Camp Nou.
    51'
    Frispark til FC Barcelona på halvdelen til Celta de Vigo.
    52'
    Moriba Ilaix
    FC Barcelona avanserer forover i Barcelona. Moriba Ilaix avslutter, men treffer ikke mål.
    54'
    56'
    Gult kort til Barcelona
    Riqui Puig
    Riqui Puig (FC Barcelona) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    56'
    Celta Vigo blir avblåst for offside
    Aaron Martin
    Celta de Vigo angriper, men Ricardo De Burgos Bengoechea blåser for offside.
    57'
    58'
    I Barcelona slår Lionel Messi en corner fra høyre.
    61'
    Ronald Araujo
    Ronald Araujo (FC Barcelona) fyrer av et skudd som går utenfor.
    61'
    Antoine Griezmann (FC Barcelona) løfter inn en corner fra venstre på Camp Nou.
    63'
    Inn: Sergino Dest
    Ut: Gerard Pique
    Gerard Pique (FC Barcelona) erstattes av Sergino Dest.
    64'
    FC Barcelona angriper og Moriba Ilaix får avsluttet. Headingen treffer ikke Celta de Vigo-målet.
    66'
    Målsjanse til FC Barcelona! Ousmane Dembele treffer mål, men keeper redder.
    68'
    68'
    Spillerbytte - Celta Vigo
    Inn: Augusto Solari
    Ut: Nolito
    Bytte for Celta de Vigo. Augusto Solari kommer inn for Nolito på Camp Nou.
    69'
    Inn: Martin Braithwaite
    Ut: Antoine Griezmann
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Barcelona. Inn kommer Martin Braithwaite, mens Antoine Griezmann tar plass på benken.
    70'
    Inn: Trincao
    Ut: Ousmane Dembele
    FC Barcelona bytter ut Ousmane Dembele med Trincao.
    70'
    Skudd på mål, Celta Vigo
    Denis Suarez
    Sjanse til Celta de Vigo! Denis Suarez er nær ved å score, men keeper redder.
    71'
    Celta Vigo, prøver et skudd, men det reddes
    71'
    Ronald Araujo (FC Barcelona) kommer seg fri på Camp Nou, men avslutningen går utenfor.
    72'
    Clement Lenglet
    Clement Lenglet (FC Barcelona) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    73'
    73'
    Inn: Miguel Baeza
    Ut: Iago Aspas
    Eduardo Coudet gjør dagens andre bytte i Barcelona, når han tar ut Iago Aspas og setter inn Miguel Baeza.
    78'
    Ricardo De Burgos Bengoechea tildeler FC Barcelona en corner. Lionel Messi sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    79'
    79'
    Jordi Alba
    Målsjanse! Jordi Alba (FC Barcelona) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    81'
    Frispark Celta de Vigo.
    82'
    Ricardo De Burgos Bengoechea signaliserer et frispark til Celta de Vigo like utenfor FC Barcelona-området.
    83'
    Andre gule kort til Barcelona
    Dommer Ricardo De Burgos Bengoechea gir Clement Lenglet (FC Barcelona) nok et gult kort, som automatisk etterfølges av et rødt!
    83'
    Celta Vigo får tildelt et hjørnespark
    84'
    85'
    FC Barcelona fosser forover og Lionel Messi fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    85'
    85'
    Inn: Miralem Pjanic
    Ut: Moriba Ilaix
    FC Barcelona bytter ut Moriba Ilaix med Miralem Pjanic. Dette er det femte byttet som Ronald Koeman gjør i dagens kamp.
    86'
    Augusto Solari
    Celta de Vigo angriper i Barcelona. Augusto Solari avslutter på mål, men greier ikke å score.
    87'
    87'
    Martin Braithwaite
    FC Barcelona angriper i Barcelona. Martin Braithwaite fyrer av et skudd som går utenfor.
    87'
    Barcelona 1 - 2 Celta Vigo
    Mål! Celta de Vigo tar ledelsen 1-2 takket være en scoring av Santi Mina på Camp Nou.
    89'
    Brais Mendez
    Brais Mendez (Celta de Vigo) får et gult kort av dommer Ricardo De Burgos Bengoechea.
    89'
    90'+1
    Sergino Dest
    FC Barcelona avanserer forover i Barcelona. Sergino Dest avslutter, men treffer ikke mål.