I Barcelona slår Raphinha en corner fra venstre.
    5'
    Pedri (FC Barcelona) løfter inn en corner fra høyre på Camp Nou.
    6'
    Pedri
    FC Barcelona avanserer forover i Barcelona. Pedri avslutter, men treffer ikke mål.
    7'
    Jose Luis Munuera Montero signaliserer et frispark til FC Barcelona.
    10'
    Frispark til FC Barcelona på halvdelen til Celta de Vigo.
    10'
    Raphinha
    FC Barcelona angriper i Barcelona. Raphinha avslutter på mål, men greier ikke å score.
    11'
    Celta Vigo, prøver et skudd, men det reddes
    11'
    Raphinha (FC Barcelona) slår en corner fra høyre side på Camp Nou.
    11'
    Robert Lewandowski
    Robert Lewandowski (FC Barcelona) header ballen mot mål, men Celta de Vigo klarerer.
    12'
    12'
    Ferran Torres
    Målsjanse til FC Barcelona! Ferran Torres treffer mål, men keeper redder.
    13'
    13'
    Mål for Barcelona!
    Barcelona 1 - 0 Celta Vigo
    Mål: Pedri
    Mål! FC Barcelona tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Pedri på Camp Nou.
    17'
    Det blir farlig! Frispark for FC Barcelona er nær straffområde.
    19'
    Skudd utenfor mål, Barcelona
    19'
    Frispark for Celta de Vigo på egen banehalvdel.
    20'
    Sjanse! FC Barcelona avanserer forover, men Ferran Torres avslutter utenfor.
    23'
    I Barcelona har et frispark blitt tildelt bortelag.
    23'
    Frispark Celta de Vigo.
    30'
    Jose Luis Munuera Montero signaliserer et frispark til FC Barcelona på egen banehalvdel.
    30'
    En av Celta de Vigos spillere går i offside.
    33'
    Celta de Vigo tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    35'
    Jose Luis Munuera Montero signaliserer et frispark til Celta de Vigo på egen banehalvdel.
    39'
    44'
    Hjørnespark til Barcelona
    45'
    Gerard Pique
    Gerard Pique (FC Barcelona) header mot mål, men ballen går utenfor.
    45'
    Fran Beltran
    Sjanse i Barcelona! Fran Beltran (Celta de Vigo) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    45'+2
    Barcelona, prøver et skudd, men det reddes
    45'+2
    Jose Luis Munuera Montero tildeler FC Barcelona en corner. Raphinha sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    46'
    47'
    Iago Aspas
    Iago Aspas (Celta de Vigo) fyrer av et skudd som går utenfor.
    47'
    Hjørnespark til Celta Vigo
    49'
    Marc-Andre ter Stegen ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    51'
    Marc-Andre ter Stegen kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Camp Nou.
    52'
    I Barcelona har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    53'
    FC Barcelona fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    54'
    Raphinha (FC Barcelona) løfter inn en corner fra venstre på Camp Nou.
    54'
    FC Barcelona angriper, men avslutningen til Gerard Pique går utenfor.
    54'
    Augustin Marchesin vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    55'
    Celta de Vigo slipper å klare seg uten Augustin Marchesin som kommer tilbake på banen igjen.
    56'
    Frispark til Celta de Vigo på halvdelen til FC Barcelona.
    57'
    Frispark for FC Barcelona på egen banehalvdel.
    60'
    61'
    Gult kort til Celta Vigo
    Unai Nunez
    Unai Nunez (Celta de Vigo) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    61'
    Spillerbytte - Barcelona
    Inn: Ansu Fati
    Ut: Ferran Torres
    FC Barcelona bytter ut Ferran Torres med Ansu Fati.
    63'
    Inn: Frenkie De Jong
    Ut: Pedri
    FC Barcelona gjør sitt andre bytte. Pedri erstattes av Frenkie De Jong.
    64'
    Inn: Ousmane Dembele
    Ut: Raphinha
    Raphinha (FC Barcelona) erstattes av Ousmane Dembele.
    64'
    66'
    Oscar
    Målsjanse! Oscar (Celta de Vigo) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    66'
    69'
    En av Celta de Vigos spillere blir avblåst for offside.
    70'
    Frispark FC Barcelona.
    70'
    Joseph Aidoo
    Joseph Aidoo (Celta de Vigo) pådrar seg et gult kort.
    70'
    Oscar
    Oscar (Celta de Vigo) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    71'
    Gult kort til Barcelona
    Jordi Alba
    Dommer Jose Luis Munuera Montero gir Jordi Alba (FC Barcelona) et gult kort.
    71'
    73'
    Spillerbytte - Celta Vigo
    Inn: Carles Perez
    Ut: Jørgen Strand Larsen
    Celta de Vigo bytter ut Jørgen Strand Larsen med Carles Perez. Dette er det første byttet som Eduardo Coudet gjør i dagens kamp.
    75'
    Inn: Augusto Solari
    Ut: Gabriel Veiga
    Bytte for Celta de Vigo. Augusto Solari kommer inn for Gabriel Veiga på Camp Nou.
    75'
    Inn: Sergi Roberto
    Ut: Alejandro Balde
    Xavi gjør dagens fjerde bytte i Barcelona, når han tar ut Alejandro Balde og setter inn Sergi Roberto.
    77'
    FC Barcelona tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    78'
    78'
    Jose Luis Munuera Montero signaliserer et frispark til Celta de Vigo.
    81'
    Ousmane Dembele
    FC Barcelona fosser forover og Ousmane Dembele fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    83'
    83'
    83'
    Inn: Goncalo Paciencia
    Ut: Franco Cervi
    Eduardo Coudet (Celta de Vigo) gjør sitt tredje bytte for dagen. Goncalo Paciencia erstatter Franco Cervi.
    84'
    Sjanse til Celta de Vigo! Fran Beltran er nær ved å score, men keeper redder.
    84'
    84'
    84'
    Iago Aspas
    Iago Aspas (Celta de Vigo) kommer til en målsjanse på Camp Nou, men klarer ikke å score.
    85'
    85'
    Sergio Busquets
    Dommer Jose Luis Munuera Montero viser Sergio Busquets (FC Barcelona) det gule kortet.
    85'
    Inn: Eric Garcia
    Ut: Jordi Alba
    Xavi gjør dagens femte bytte i Barcelona, når han tar ut Jordi Alba og setter inn Eric Garcia.
    86'
    FC Barcelona må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Celta de Vigo.
    87'
    90'+3
    Inn: Óscar Mingueza
    Ut: Hugo Mallo
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Celta de Vigo. Inn kommer Óscar Mingueza, mens Hugo Mallo tar plass på benken.
    90'+3
    Unai Nunez
    Unai Nunez (Celta de Vigo) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    90'+4
    90'+4
    Carles Perez
    På Camp Nou fyrer Carles Perez (Celta de Vigo) av et skudd - i stolpen!
    90'+4
    Celta de Vigo angriper, men blir avblåst for offside.
    90'+4
    90'+5
    Målsjanse på Camp Nou! Carles Perez fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.