2-0
2 131
1 090

0'
    Etter at en Barcelona spiller stusser ballen i egen tverrligger står Lyon etter og skyter i stolpen, men dommeren har blåst frispark til Barcelona. Nære for de franske damene!
    14'
    Stor sjanse for Barcelona. Patri vinner tilbake ballen på 20 meter, dribler flere og skyter fra nærmest død vinkel. Keeper redder og det blir litt kaos, men ballen havner til slutt over mål. Den var stor!
    27'
    Paralluelo går ned inne i 16-meteren etter en tøff duell med Gilles. Alle forventer straffe, men det er Gilles som får frispark. Det er en knalltøff duell hvor de er like gode. Hvilken dramatikk!
    37'
    Stor sjanse for Graham Hansen. Hun får rom og setter fart i kjent stil. Lyon rygger og det åpner seg opp en mulighet for skudd, men den stryker en god meter til side for mål. Barcelona sin største sjanse i kampen!
    45'
    45'+2
    45'
    Lyon står etter og et godt innlegg slås til Horan. Hun legger igjen til Renard som smeller ballen over mål fra ti meter. Stor sjanse for Lyon!
    49'
    Mål for Barcelona!
    Barcelona 1 - 0 Olympique Lyon
    Mål: Aitana Bonmatí
    Målgivende: Mariona Caldentey
    62'
    Spillerbytte - Olympique Lyon
    Inn: Amel Majri
    Ut: Delphine Cascarino
    62'
    Spillerbytte - Barcelona
    Inn: Ona Batlle
    Ut: Fridolina Rolfo
    65'
    Gult kort til Olympique Lyon
    Wendie Renard
    69'
    Graham Hansen løper mer enn halve banen med ballen, spiller opp Paralluelo og får den tilbake. Fra ni meter skal hun skyte, men Bacha kommer akkurat inn og hindrer det skuddet. Enorm prestasjon av de nevnte, offensivt og defensivt!
    75'
    Inn: Vicki Becho
    Ut: Vanessa Gilles
    80'
    Inn: Ada Stolsmo Hegerberg
    Ut: Daniëlle van de Donk
    80'
    Inn: Esmee Brugts
    Ut: Salma Paralluelo
    84'
    Hegerberg får muligheten sin når innlegget fra Marji er godt, men headingen går over mål. En Ada i toppform setter de der. Lyon fortsetter å presse på. Full tid nærmer seg.