Dommeren blåser i gang dagens kamp i Basel.
    Basel tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Spillet på St. Jakob-Park er stoppet midlertidig fordi Mohamed Elyounoussi ligger nede.
    Francisco Rodriguez kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på St. Jakob-Park.
    Basel 1893 får tildelt et hjørnespark
    Samuele Campo
    I Basel slår Samuele Campo en corner fra venstre.
    2'
    Idriz Voca ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Basel.
    2'
    Samuele Campo (Basel) løfter inn en corner fra høyre på St. Jakob-Park.
    3'
    Skudd utenfor mål, Basel 1893
    Mohamed Elyounoussi
    Basel angriper og Mohamed Elyounoussi får avsluttet. Headingen treffer ikke FC Luzern-målet.
    3'
    Samuele Campo (Basel) slår en corner fra høyre side på St. Jakob-Park.
    4'
    FC Luzern får tildelt et frispark
    Fedayi San signaliserer et frispark til FC Luzern på egen banehalvdel.
    5'
    I Basel har et frispark blitt tildelt FC Luzernet.
    6'
    Frispark for Basel på egen banehalvdel.
    7'
    Skudd på mål, FC Luzern
    Pascal Schurpf
    Sjanse i Basel! Pascal Schurpf (FC Luzern) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    9'
    FC Luzern får tildelt et hjørnespark
    Francisco Jose Rodriguez Araya
    Fedayi San tildeler FC Luzern en corner. Francisco Rodriguez sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    9'
    Mål for FC Luzern!
    Basel 1893 0 - 1 FC Luzern
    Mål: Marvin Schulz
    Målgivende: Francisco Jose Rodriguez Araya
    Marvin Schulz dundrer ballen i mål og FC Luzerntar ledelsen 0-1 på St. Jakob-Park. Francisco Rodriguez var nest sist på ballen.
    9'
    Filip Ugrinic
    Målsjanse på St. Jakob-Park! Filip Ugrinic fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    15'
    FC Luzern, prøver et skudd, men det reddes
    15'
    I Basel slår Francisco Rodriguez en corner fra venstre.
    16'
    Fedayi San signaliserer et frispark til Basel.
    16'
    Mål for Basel 1893!
    Basel 1893 1 - 1 FC Luzern
    Mål: Mohamed Elyounoussi
    Målgivende: Michael Lang
    Mohamed Elyounoussi scorer og utligner dermed til 1-1. Flott spill fra Michael Lang før målet.
    17'
    Frispark til Basel på halvdelen til FC Luzern.
    20'
    FC Luzern tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    22'
    Basel angriper, men avslutningen til Mohamed Elyounoussi går utenfor.
    23'
    Basel 1893, prøver et skudd, men det reddes
    24'
    Skudd på mål, Basel 1893
    Albian Ajeti
    Albian Ajeti (Basel) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    24'
    Frispark FC Luzern.
    27'
    Gult kort til Basel 1893
    Fabian Frei
    Fabian Frei (Basel) pådrar seg et gult kort.
    27'
    Skudd utenfor mål, FC Luzern
    Silvan Sidler
    Silvan Sidler (FC Luzern) kommer til en målsjanse på St. Jakob-Park, men klarer ikke å score.
    28'
    Basel angriper. Mohamed Elyounoussi får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    29'
    Fedayi San tildeler Basel en corner. Samuele Campo sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    29'
    32'
    Spillerbytte - Basel 1893
    Inn: Noah Okafor
    Ut: Mohamed Elyounoussi
    Mohamed Elyounoussi, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Noah Okafor kommer inn for Basel.
    34'
    Francisco Rodriguez (FC Luzern) fyrer av et skudd som går utenfor.
    35'
    Frispark Basel.
    35'
    Albian Ajeti (Basel) header utenfor.
    36'
    37'
    Samuele Campo (Basel) slår en corner fra venstre side på St. Jakob-Park.
    38'
    Geoffroy Serey Die
    Målsjanse! Geoffroy Serey Die (Basel) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    38'
    Samuele Campo (Basel) løfter inn en corner fra venstre på St. Jakob-Park.
    40'
    Sjanse! FC Luzern avanserer forover, men Pascal Schurpf avslutter utenfor.
    40'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Basel fordi Francisco Rodriguez får behandling for en skade på banen.
    41'
    42'
    45'+1
    Basel 1893 blir avblåst for offside
    Michael Lang
    Basel angriper i Basel, men blir avblåst for offside.
    45'+2
    45'+2
    Spillerbytte - FC Luzern
    Inn: Stefan Knezevic
    Ut: Marvin Schulz
    Marvin Schulz (FC Luzern) erstattes av Stefan Knezevic.
    46'
    Fedayi San signaliserer et frispark til Basel på egen banehalvdel.
    46'
    48'
    Michael Lang (Basel) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    48'
    48'
    50'
    Frispark til FC Luzern på halvdelen til Basel.
    50'
    Shkelqim Demhasaj
    FC Luzern angriper i Basel. Shkelqim Demhasaj fyrer av et skudd som går utenfor.
    51'
    Frispark for FC Luzern på egen banehalvdel.
    51'
    52'
    FC Luzern blir avblåst for offside
    FC Luzern fosser fremover, men Fedayi San blåser for offside på St. Jakob-Park.
    53'
    54'
    56'
    Sjanse til FC Luzern! Shkelqim Demhasaj er nær ved å score, men keeper redder.
    57'
    I Basel slår Francisco Rodriguez en corner fra høyre.
    57'
    Pascal Schurpf (FC Luzern) kommer seg fri på St. Jakob-Park, men avslutningen går utenfor.
    59'
    Noah Okafor
    Basel avanserer forover i Basel. Noah Okafor avslutter, men treffer ikke mål.
    60'
    Fedayi San tildeler FC Luzern en corner. Filip Ugrinic sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    61'
    Stefan Knezevic
    Stefan Knezevic (FC Luzern) header mot mål, men ballen går utenfor.
    61'
    61'
    Offside! Pascal Schurpf (FC Luzern) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    62'
    FC Luzern angriper i Basel. Filip Ugrinic avslutter på mål, men greier ikke å score.
    63'
    63'
    Fabian Frei
    Fabian Frei (Basel) avanserer forover på St. Jakob-Park. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    65'
    65'
    Geoffroy Serey Die (Basel) kommer seg fri på St. Jakob-Park, men avslutningen går utenfor.
    66'
    Basel angriper i Basel. Geoffroy Serey Die fyrer av et skudd som går utenfor.
    67'
    Målsjanse til FC Luzern! Francisco Rodriguez treffer mål, men keeper redder.
    68'
    68'
    Inn: Davide Calla
    Ut: Samuele Campo
    Basel bytter ut Samuele Campo med Davide Calla.
    71'
    Inn: Vako Gvilia
    Ut: Francisco Jose Rodriguez Araya
    Gerardo Seoane (FC Luzern) gjør sitt andre bytte for dagen. Valerian Gvilia erstatter Francisco Rodriguez.
    76'
    77'
    (Basel) løfter inn en corner fra høyre på St. Jakob-Park.
    78'
    Inn: Dimitri Oberlin
    Ut: Valentin Stocker
    Basel gjør sitt tredje bytte. Valentin Stocker erstattes av Dimitri Oberlin.
    79'
    Idriz Voca (FC Luzern) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på St. Jakob-Park.
    79'
    80'
    Inn: Dereck Kutesa
    Ut: Idriz Voca
    Gerardo Seoane (FC Luzern) tar ut Idriz Voca som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Dereck Kutesa.
    81'
    Noah Okafor
    Basel fosser forover og Noah Okafor fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    82'
    I Basel slår Albian Ajeti en corner fra venstre.
    82'
    Basel 1893 2 - 1 FC Luzern
    Mål: Albian Ajeti
    Målgivende: Fabian Frei
    Albian Ajeti setter ballen i nettet og Basel leder nå 2-1. Det er en fin assist fra Fabian Frei.
    82'
    Filip Ugrinic (FC Luzern) slår en corner fra venstre side på St. Jakob-Park.
    85'
    Basel 1893 2 - 2 FC Luzern
    Mål: Pascal Schurpf
    Målgivende: Filip Ugrinic
    Mål! FC Luzernet utligner til 2-2 etter en heading av Pascal Schurpf. Filip Ugrinic sto for den målgivende pasningen.
    85'
    Sjanse til Basel! er nær ved å score, men keeper redder.
    89'
    89'
    Albian Ajeti (Basel) kommer til en målsjanse på St. Jakob-Park, men klarer ikke å score.
    90'+1
    Basel avanserer forover i Basel. Geoffroy Serey Die avslutter, men treffer ikke mål.
    90'+2
    90'+2
    Dimitri Oberlin
    Fedayi San tildeler Basel en corner. Dimitri Oberlin sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.