Dommer Daniel Siebert gir Yannick Gerhardt (VfL Wolfsburg) et gult kort.
    Moritz Jenz (VfL Wolfsburg) får et gult kort av dommer Daniel Siebert.
    12'
    VfL Wolfsburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    14'
    Daniel Siebert signaliserer et frispark til Bayer Leverkusen på egen banehalvdel.
    15'
    Josip Stanisic
    Målsjanse til Bayer Leverkusen! Josip Stanisic treffer mål, men keeper redder.
    17'
    Wolfsburg, prøver et skudd, men det reddes
    17'
    Florian Wirtz
    Florian Wirtz (Bayer Leverkusen) kommer til en målsjanse på BayArena, men klarer ikke å score.
    22'
    Granit Xhaka
    Sjanse! Bayer Leverkusen avanserer forover, men Granit Xhaka avslutter utenfor.
    23'
    I Leverkusen har et frispark blitt tildelt bortelag.
    24'
    Cedric Zesiger
    VfL Wolfsburg avanserer forover i Leverkusen. Cedric Zesiger avslutter, men treffer ikke mål.
    25'
    Lovro Majer (VfL Wolfsburg) løfter inn en corner fra høyre på BayArena.
    26'
    I Leverkusen slår Lovro Majer en corner fra venstre.
    27'
    Andre gule kort til Wolfsburg
    Moritz Jenz
    Moritz Jenz (VfL Wolfsburg) må forlate banen etter å ha mottatt sitt andre gule kort i kampen.
    28'
    Det blir farlig! Frispark for Bayer Leverkusen er nær straffområde.
    28'
    Daniel Siebert tildeler Bayer Leverkusen en corner. Alex Grimaldo sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    30'
    Spillerbytte - Wolfsburg
    Inn: Sebastiaan Bornauw
    Ut: Jonas Wind
    VfL Wolfsburg gjør sitt første bytte. Jonas Wind erstattes av Sebastiaan Bornauw.
    32'
    Mål for Bayer Leverkusen!
    Bayer Leverkusen 1 - 0 Wolfsburg
    Mål: Nathan Tella
    Målgivende: Alex Grimaldo
    Nathan Tella header ballen i mål og Bayer Leverkusen leder dermed 1-0. Flott spill fra Alex Grimaldo før målet.
    37'
    40'
    Piero Hincapie
    Piero Hincapie (Bayer Leverkusen) header ballen mot mål, men VfL Wolfsburg klarerer.
    40'
    40'
    I Leverkusen slår Alex Grimaldo en corner fra høyre.
    41'
    Exequiel Palacios
    Exequiel Palacios (Bayer Leverkusen) kommer seg fri på BayArena, men avslutningen går utenfor.
    41'
    Daniel Siebert signaliserer et frispark til VfL Wolfsburg.
    42'
    Jonathan Tah
    Bayer Leverkusen angriper. Jonathan Tah får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    43'
    43'
    Daniel Siebert signaliserer et frispark til Bayer Leverkusen like utenfor VfL Wolfsburg-området.
    50'
    Florian Wirtz (Bayer Leverkusen) løfter inn en corner fra venstre på BayArena.
    51'
    Frispark for VfL Wolfsburg på egen banehalvdel.
    57'
    Spillerbytte - Bayer Leverkusen
    Inn: Amine Adli
    Ut: Piero Hincapie
    Piero Hincapie (Bayer Leverkusen) erstattes av Amine Adli.
    59'
    Amine Adli
    Amine Adli (Bayer Leverkusen) header mot mål, men ballen går utenfor.
    62'
    Inn: Amin Sarr
    Ut: Tiago Tomas
    Niko Kovac gjør dagens andre bytte i Leverkusen, når han tar ut Tiago Tomas og setter inn Amin Sarr.
    63'
    Inn: Aster Vranckx
    Ut: Lovro Majer
    Bytte for VfL Wolfsburg. Aster Vranckx kommer inn for Lovro Majer på BayArena.
    63'
    Granit Xhaka (Bayer Leverkusen) avanserer forover på BayArena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    70'
    70'
    70'
    Alex Grimaldo
    Bayer Leverkusen angriper i Leverkusen. Alex Grimaldo fyrer av et skudd som går utenfor.
    71'
    VfL Wolfsburg må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Bayer Leverkusen.
    73'
    Inn: Jonas Hofmann
    Ut: Nathan Tella
    Xabi Alonso (Bayer Leverkusen) gjør sitt andre bytte for dagen. Jonas Hofmann erstatter Nathan Tella.
    76'
    Inn: Borja Iglesias
    Ut: Patrik Schick
    Bayer Leverkusen bytter ut Patrik Schick med Borja Iglesias.
    76'
    Alex Grimaldo (Bayer Leverkusen) løfter inn en corner fra venstre på BayArena.
    78'
    80'
    Gult kort til Bayer Leverkusen
    Amine Adli
    Dommer Daniel Siebert viser Amine Adli (Bayer Leverkusen) det gule kortet.
    80'
    Bayer Leverkusen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    81'
    Borja Iglesias
    Bayer Leverkusen angriper i Leverkusen. Borja Iglesias fyrer av et skudd som går utenfor.
    82'
    82'
    Jonas Hofmann
    Bayer Leverkusen fosser forover og Jonas Hofmann fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    82'
    82'
    Daniel Siebert tildeler Bayer Leverkusen en corner. Jonas Hofmann sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    83'
    85'
    Bayer Leverkusen 2 - 0 Wolfsburg
    Mål: Florian Wirtz
    Målgivende: Exequiel Palacios
    I Leverkusen øker Bayer Leverkusen ledelsen til 2-0 takket være et mål av Florian Wirtz. Exequiel Palacios var nest sist på ballen.
    86'
    Inn: Kevin Behrens
    Ut: Yannick Gerhardt
    VfL Wolfsburg bytter ut Yannick Gerhardt med Kevin Behrens. Dette er det fjerde byttet som Niko Kovac gjør i dagens kamp.
    87'
    Inn: Patrick Wimmer
    Ut: Cedric Zesiger
    Niko Kovac (VfL Wolfsburg) gjør sitt femte bytte for dagen. Patrick Wimmer erstatter Cedric Zesiger.
    87'
    Daniel Siebert signaliserer et frispark til VfL Wolfsburg på egen banehalvdel.
    89'
    Inn: Robert Andrich
    Ut: Exequiel Palacios
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Bayer Leverkusen. Inn kommer Robert Andrich, mens Exequiel Palacios tar plass på benken.