2-2
Mbappe69' (Str.)
2-3

Ble dekket av Simon Zetlitz Nessler

Kjempesjanse for Belgia! Lukaku kommer seg rundt på kanten og slår inn. Der roter Koundé det litt til og De Bruyne får muligheten til å skyte fra ti meter. Skuddet er bra, men Lloris er lynraskt nede og får slått unna til corner.
    4'
    Nesten for Mbappé! Han klarer å runde Courtois, men vinkelen blir for spiss og han får ikke skutt. Ender med at han prøver å hælsparke ballen inn foran mål, men han finner ingen lagkamerater.
    6'
    Pent spill fra Frankrike! Benzam slår på tvers mot Pavard, som header mot Griezmann. Han stusser ballen videre til Mbappé, som prøver seg med en volley fra 15 meter. Får ikke skikkelig klem på den og Courtois redder enkelt.
    23'
    Mål for Belgia!
    Belgia 1 - 0 Frankrike
    Mål: Yannick Carrasco
    Målgivende: Kevin De Bruyne
    37'
    Belgia 2 - 0 Frankrike
    Mål: Romelu Lukaku
    41'
    Griezmann slår et frispark inn i boksen. Pogba ruver høyt inne i boksen, men headingen fra fem meter sender han over mål!
    50'
    Belgia svarer med et godt angrep. Castagne slår inn foran mål, hvor Lukaku får avsluttet med en volley. Ganske rett på Lloris, som redder greit.
    51'
    For en sjanse for Griezmann! Mbappé kjører lekestue med Carrasco og slår inn til Griezmann. Fra fem meter skal han bare bredside ballen i mål, men han ender opp med å snuble ballen like utenfor stolpen!
    58'
    Mål for Frankrike!
    Belgia 2 - 1 Frankrike
    Mål: Karim Benzema
    Målgivende: Kylian Mbappe
    63'
    Gult kort til Belgia
    Jan Vertonghen
    67'
    VAR ser på situasjonen. Dommer skal ut for å se på skjermen.
    67'
    Straffe til Frankrike
    68'
    Frankrike scorer på straffe!
    Belgia 2 - 2 Frankrike
    Mål: Kylian Mbappe
    69'
    Spillerbytte - Belgia
    Inn: Hans Vanaken
    Ut: Youri Tielemans
    70'
    Nesten for De Bruyne! Belgieren fyrer til med strak vrist fra 18 meter. Lloris får så vidt det er noen fingre på ballen og får slått den over.
    73'
    Inn: Leandro Trossard
    Ut: Eden Hazard
    74'
    Spillerbytte - Frankrike
    Inn: Aurelien Tchouameni
    Ut: Adrien Rabiot
    75'
    Stor sjanse for Mbappé, men skuddet fra 13 meter går like utenfor! Fin vegg mellom Mbappé og Benzema der.
    86'
    Frankrike har styrt hele omgangen, men så dukker Lukaku opp! Han løper seg fri inne i boksen og styrer innlegget fra Carrasco i mål. Så sjekker VAR situasjonen og det dømmes offside! Ikke mye om å gjøre der.