Frispark til SL Benfica på halvdelen til RB Leipzig.
    Raul De Tomas (SL Benfica) kommer til en målsjanse på Estadio do Sport Lisboa e Benfica, men klarer ikke å score.
    21'
    Hjørnespark til Benfica
    23'
    Timo Werner
    Timo Werner (RB Leipzig) avanserer forover på Estadio do Sport Lisboa e Benfica. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    26'
    Benfica, prøver et skudd, men det reddes
    26'
    27'
    Tasos Sidiropoulos signaliserer et frispark til SL Benfica på egen banehalvdel.
    28'
    Yussuf Poulsen vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    33'
    Odysseas Vlachodimos ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    34'
    Yussuf Poulsen er tilbake i kampen igjen.
    34'
    Odysseas Vlachodimos er på beina igjen og fortsetter kampen.
    35'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Lisboa fordi Konrad Laimer får behandling for en skade på banen.
    36'
    Spillerbytte - RB Leipzig
    Inn: Amadou Haidara
    Ut: Konrad Laimer
    Amadou Haidara (RB Leipzig) erstatter Konrad Laimer som muligens er skadet.
    39'
    Emil Forsberg
    Sjanse! RB Leipzig avanserer forover, men Emil Forsberg avslutter utenfor.
    42'
    43'
    Tasos Sidiropoulos signaliserer et frispark til RB Leipzig.
    45'
    45'+1
    Frispark SL Benfica.
    45'+2
    SL Benfica avanserer forover på Estadio do Sport Lisboa e Benfica og Raul De Tomas kommer til avslutning. Headingen blir klarert av RB Leipzig.
    45'+3
    RB Leipzig, prøver et skudd, men det reddes
    45'+3
    Yussuf Poulsen
    Yussuf Poulsen (RB Leipzig) fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+3
    50'
    Målsjanse! Raul De Tomas (SL Benfica) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    51'
    53'
    55'
    55'
    Gult kort til RB Leipzig
    Yussuf Poulsen (RB Leipzig) mottar sitt første gule kort for dagen på Estadio do Sport Lisboa e Benfica.
    57'
    57'
    En av RB Leipzigs spillere blir avblåst for offside på Estadio do Sport Lisboa e Benfica.
    58'
    60'
    RB Leipzig angriper. Yussuf Poulsen får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    61'
    Pizzi
    SL Benfica fosser forover og Pizzi fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    61'
    61'
    Gult kort til Benfica
    Jota
    Jota (SL Benfica) får et gult kort av dommer Tasos Sidiropoulos.
    62'
    Nordi Mukiele
    Nordi Mukiele (RB Leipzig) fyrer av et skudd som går utenfor.
    63'
    65'
    Ruben Dias
    SL Benfica avanserer forover og Ruben Dias kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    66'
    66'
    Spillerbytte - Benfica
    Inn: David Tavares
    Ut: Jota
    Bytte for SL Benfica. David Tavares kommer inn for Jota på Estadio do Sport Lisboa e Benfica.
    67'
    Pizzi
    SL Benfica avanserer forover i Lisboa. Pizzi avslutter, men treffer ikke mål.
    68'
    Mål for RB Leipzig!
    Benfica 0 - 1 RB Leipzig
    Mål: Timo Werner
    Målgivende: Yussuf Poulsen
    Mål! RB Leipzig tar ledelsen 0-1 ved Timo Werner. Flott spill fra Yussuf Poulsen før målet.
    69'
    Amadou Haidara
    Dommer Tasos Sidiropoulos viser Amadou Haidara (RB Leipzig) det gule kortet.
    70'
    70'
    Alex Grimaldo
    Sjanse i Lisboa! Alex Grimaldo (SL Benfica) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    71'
    71'
    72'
    RB Leipzig fosser fremover, men Tasos Sidiropoulos blåser for offside på Estadio do Sport Lisboa e Benfica.
    72'
    Frispark for RB Leipzig på egen banehalvdel.
    73'
    Franco Cervi
    Sjanse til SL Benfica! Franco Cervi er nær ved å score, men keeper redder.
    74'
    74'
    SL Benfica fosser fremover, men Tasos Sidiropoulos blåser for offside på Estadio do Sport Lisboa e Benfica.
    75'
    Inn: Rafa Silva
    Ut: Pizzi
    SL Benfica gjør sitt andre bytte. Pizzi erstattes av Rafa Silva.
    76'
    Inn: Haris Seferovic
    Ut: Franco Cervi
    SL Benfica bytter ut Franco Cervi med Haris Seferovic.
    76'
    Tasos Sidiropoulos signaliserer et frispark til RB Leipzig på egen banehalvdel.
    77'
    Benfica 0 - 2 RB Leipzig
    Målgivende: Marcel Sabitzer
    Mål! Timo Werner gir RB Leipzig en komfortabel 0-2 ledelse. Marcel Sabitzer var nest sist på ballen.
    78'
    Målet til RB Leipzig sjekkes av VAR
    79'
    Målet til RB Leipzig blir stående
    79'
    81'
    82'
    82'
    SL Benfica tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    82'
    Inn: Lukas Klostermann
    Ut: Marcel Halstenberg
    Marcel Halstenberg (RB Leipzig) erstattes av Lukas Klostermann.
    83'
    Mål for Benfica!
    Benfica 1 - 2 RB Leipzig
    Mål: Haris Seferovic
    Målgivende: Rafa Silva
    Mål! SL Benfica reduserer til 1-2 ved Haris Seferovic. Rafa Silva sto for den målgivende pasningen.
    84'
    Rafa Silva
    Rafa Silva (SL Benfica) kommer seg fri på Estadio do Sport Lisboa e Benfica, men avslutningen går utenfor.
    85'
    86'
    Inn: Christopher Nkunku
    Ut: Emil Forsberg
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for RB Leipzig. Inn kommer Christopher Nkunku, mens Emil Forsberg tar plass på benken.
    88'
    90'
    SL Benfica angriper i Lisboa. Adel Taarabt fyrer av et skudd som går utenfor.
    90'+1
    Kan SL Benfica utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    90'+2
    Adel Taarabt (SL Benfica) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    90'+2
    90'+3
    Spillet på Estadio do Sport Lisboa e Benfica er stoppet midlertidig fordi Diego Demme ligger nede.
    90'+3
    Diego Demme er på beina igjen og fortsetter kampen på Estadio do Sport Lisboa e Benfica.