I Istanbul har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    Besiktas JK må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Konyaspor.
    Umit Ozturk signaliserer et frispark til Konyaspor på egen banehalvdel.
    Ogulcan Ulgun (Konyaspor) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Vodafone Park.
    34'
    Konyaspor slipper å klare seg uten Ogulcan Ulgun som kommer tilbake på banen igjen.
    35'
    Skudd på mål, Besiktas
    Besiktas JK angriper i Istanbul. Vincent Aboubakar avslutter på mål, men greier ikke å score.
    38'
    Besiktas, prøver et skudd, men det reddes
    38'
    Salih Ucan
    40'
    Besiktas 2 - 0 Konyaspor
    Mål: Jackson Muleka
    Målgivende: Cenk Tosun
    Jackson Muleka øker Besiktas JKs ledelse til 2-0! Det er en fin assist fra Cenk Tosun.
    41'
    Målet til Besiktas sjekkes av VAR
    43'
    Målet til Besiktas blir stående
    44'
    45'+1
    Mål for Konyaspor!
    Besiktas 2 - 1 Konyaspor
    Mål: Ogulcan Ulgun
    Målgivende: Alejandro Pozuelo
    Mål! Konyaspor reduserer til 2-1 ved Ogulcan Ulgun. Alejandro Pozuelo sto for den målgivende pasningen.
    45'+2
    Spillerbytte - Konyaspor
    Inn: Mahir Emreli
    Ut: Konrad Michalak
    Aleksandar Stanojevic gjør dagens første bytte i Istanbul, når han tar ut Konrad Michalak og setter inn Mahir Emreli.
    46'
    Frispark til Konyaspor på halvdelen til Besiktas JK.
    46'
    Besiktas 2 - 2 Konyaspor
    Mål: Mahir Emreli
    Målgivende: Guilherme
    Mål! Konyaspor utligner til 2-2 etter en heading av Mahir Emreli i Istanbul. Guilherme var nest sist på ballen.
    47'
    Frispark Besiktas JK.
    48'
    Vincent Aboubakar (Besiktas JK) header mot mål, men ballen går utenfor.
    49'
    Besiktas 2 - 3 Konyaspor
    Mål: Alejandro Pozuelo
    Målgivende: Marlos Moreno
    Konyaspor leder 2-3 etter en scoring av Alejandro Pozuelo. Flott spill fra Marlos Moreno før målet.
    51'
    Alejandro Pozuelo
    53'
    Marlos Moreno
    Besiktas JK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    54'
    Konyaspor får tildelt et hjørnespark
    Alejandro Pozuelo (Konyaspor) løfter inn en corner fra venstre på Vodafone Park.
    57'
    Mame Diouf
    Umit Ozturk signaliserer et frispark til Besiktas JK på egen banehalvdel.
    57'
    Umit Ozturk signaliserer et frispark til Besiktas JK.
    58'
    Besiktas får tildelt et hjørnespark
    59'
    59'
    Spillerbytte - Besiktas
    Inn: Alexandru Maxim
    Ut: Amir Hadziahmetovic
    Besiktas JK gjør sitt første bytte. Amir Hadziahmetovic erstattes av Alexandru Maxim.
    60'
    Inn: Tayfur Bingol
    Ut: Jackson Muleka
    Jackson Muleka (Besiktas JK) erstattes av Tayfur Bingol.
    60'
    Ogulcan Ulgun
    61'
    Gult kort til Konyaspor
    Ogulcan Ulgun (Konyaspor) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    61'
    Besiktas 3 - 3 Konyaspor
    Mål: Tayfur Bingol
    Mål! Tayfur Bingol utligner for Besiktas JK. Stillingen er dermed 3-3 i Istanbul. Cenk Tosun sto for den målgivende pasningen.
    62'
    Tayfur Bingol
    63'
    Andre gule kort til Konyaspor
    Utvisning! Konyaspor må klare seg resten av kampen uten Ogulcan Ulgun etter at han får sitt andre gule.
    65'
    65'
    Dommeren gir Marlos Moreno (Konyaspor) et gult kort.
    68'
    Salih Ucan
    68'
    69'
    Inn: Niko Rak
    Ut: Alejandro Pozuelo
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Konyaspor. Inn kommer Niko Rak, mens Alejandro Pozuelo tar plass på benken.
    70'
    Alexandru Maxim
    Umit Ozturk tildeler Besiktas JK en corner. Alexandru Maxim sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    70'
    I Istanbul slår Alexandru Maxim en corner fra høyre.
    75'
    75'
    75'
    76'
    Salih Ucan
    Salih Ucan (Besiktas JK) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    76'
    76'
    Inn: Robert Muric
    Ut: Marlos Moreno
    Bytte for Konyaspor. Robert Muric kommer inn for Marlos Moreno på Vodafone Park.
    77'
    Inn: Yasir Subasi
    Ut: Mame Diouf
    Konyaspor bytter ut Mame Diouf med Yasir Subasi.
    77'
    Cenk Tosun
    78'
    Alexandru Maxim (Besiktas JK) slår en corner fra høyre side på Vodafone Park.
    81'
    83'
    84'
    Umut Meras
    85'
    Robert Muric
    Robert Muric (Konyaspor) slår en corner fra høyre side på Vodafone Park.
    87'
    Inn: Semih Kilicsoy
    Ut: Umut Meras
    Senol Gunes (Besiktas JK) gjør sitt tredje bytte for dagen. Semih Kilicsoy erstatter Umut Meras.
    88'
    Semih Kilicsoy
    Semih Kilicsoy (Besiktas) får en nickmöjlighet men lyckas inte hålla bollen inom ramarna.
    89'
    Alexandru Maxim (Besiktas JK) løfter inn en corner fra høyre på Vodafone Park.
    90'+1
    90'+1
    90'+1
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Istanbul fordi Cenk Tosun får behandling for en skade på banen.
    90'+2
    I Istanbul har et frispark blitt tildelt bortelag.
    90'+2
    Besiktas JK slipper å klare seg uten Cenk Tosun som kommer tilbake på banen i Istanbul.
    90'+3
    Inn: Kerem Kesgin
    Ut: Cenk Tosun
    Senol Gunes (Besiktas JK) blir nødt til å gjøre sitt fjerde bytte. Kerem Kesgin erstatter Cenk Tosun som sannsynligvis er skadet.
    90'+3
    Inn: Kahraman Demirtas
    Ut: Soner Dikmen
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Konyaspor. Inn kommer Kahraman Demirtas, mens Soner Dikmen tar plass på benken.
    90'+3
    90'+4
    Besiktas blir avblåst for offside
    Besiktas JK angriper i Istanbul, men blir avblåst for offside.
    90'+4
    Frispark Konyaspor.
    90'+5
    Gult kort til Besiktas
    Semih Kilicsoy (Besiktas JK) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    90'+5
    Gedson
    Umit Ozturk signaliserer et frispark til Konyaspor like utenfor Besiktas JK-området.