Kan Besiktas JK utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    3'
    Gult kort til Besiktas
    Ciro Immobile
    Ciro Immobile (Besiktas JK) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    5'
    Skudd på mål, Besiktas
    Arthur Masuaku
    Målsjanse til Besiktas JK! Arthur Masuaku treffer mål, men keeper redder.
    6'
    Besiktas, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Sivasspor får tildelt et hjørnespark
    Alex Pritchard
    Alex Pritchard (Sivasspor) løfter inn en corner fra høyre på Vodafone Park.
    8'
    Sivasspor får tildelt et frispark
    Frispark til Sivasspor på halvdelen til Besiktas JK.
    8'
    Direnc Tonusluoglu signaliserer et frispark til Sivasspor på egen banehalvdel.
    12'
    Besiktas JK angriper i Istanbul. Ciro Immobile avslutter på mål, men greier ikke å score.
    14'
    14'
    Direnc Tonusluoglu signaliserer et frispark til Sivasspor.
    15'
    Skudd utenfor mål, Sivasspor
    Rey Manaj
    15'
    Spillet på Vodafone Park er stoppet midlertidig fordi Gabriel Paulista ligger nede.
    16'
    Frispark Besiktas JK.
    17'
    Gabriel Paulista kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Vodafone Park.
    18'
    I Istanbul har et frispark blitt tildelt bortelag.
    21'
    VAR sjekker om det er straffe til Besiktas
    24'
    Dommeren dømmer straffe til Besiktas
    26'
    Straffe til Besiktas
    26'
    Besiktas scorer på straffe!
    Besiktas 1 - 0 Sivasspor
    Mål: Ciro Immobile
    Ciro Immobile scorer og Besiktas JK leder nå 1-0. Målet kom på et straffespark.
    27'
    Besiktas får tildelt et hjørnespark
    Rafa Silva
    Direnc Tonusluoglu tildeler Besiktas JK en corner. Rafa Silva sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    30'
    I Istanbul slår Alex Pritchard en corner fra høyre.
    32'
    Alex Pritchard (Sivasspor) slår en corner fra høyre side på Vodafone Park.
    33'
    Frispark for Besiktas JK på egen banehalvdel.
    36'
    Rafa Silva
    Rafa Silva (Besiktas JK) løfter inn en corner fra høyre på Vodafone Park.
    37'
    Alex Pritchard (Sivasspor) fyrer av et skudd som går utenfor.
    40'
    41'
    Gult kort til Sivasspor
    Murat Paluli
    Murat Paluli (Sivasspor) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    41'
    Sivasspor må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Besiktas JK.
    44'
    Ugur Ciftci
    Ugur Ciftci (Sivasspor) pådrar seg et gult kort.
    44'
    Dommer Direnc Tonusluoglu venter med å sette i gang spillet fordi Rafa Silva ligger nede.
    45'
    Rafa Silva er på beina igjen og fortsetter kampen på Vodafone Park.
    45'+1
    Skudd utenfor mål, Besiktas
    Besiktas JK angriper på Vodafone Park og Arthur Masuaku får en strålende mulighet. Ballen treffer tverrliggeren!
    45'+2
    Gedson
    Sjanse! Besiktas JK avanserer forover, men Gedson avslutter utenfor.
    45'+5
    Besiktas JK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+5
    Frispark for Sivasspor på egen banehalvdel.
    48'
    Arthur Masuaku (Besiktas JK) slår en corner fra venstre side på Vodafone Park.
    49'
    Sivasspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    54'
    Direnc Tonusluoglu tildeler Besiktas JK en corner. Arthur Masuaku sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    57'
    Skudd på mål, Sivasspor
    Sjanse i Istanbul! Murat Paluli (Sivasspor) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    57'
    Sivasspor, prøver et skudd, men det reddes
    57'
    59'
    Al Musrati
    Dommeren gir Al Musrati (Besiktas JK) et gult kort.
    59'
    Spillerbytte - Besiktas
    Inn: Semih Kilicsoy
    Ut: Ernest Muci
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Besiktas JK. Inn kommer Semih Kilicsoy, mens Ernest Muci tar plass på benken.
    62'
    Direnc Tonusluoglu signaliserer et frispark til Besiktas JK på egen banehalvdel.
    64'
    Spillerbytte - Sivasspor
    Inn: Keita Balde
    Ut: Azizbek Turgunbaev
    Bulent Uygun (Sivasspor) gjør sitt første bytte for dagen. Keita Balde erstatter Azizbek Turgunbaev.
    67'
    68'
    69'
    71'
    72'
    Milot Rashica
    Milot Rashica (Besiktas JK) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    72'
    Inn: Cher Ndour
    Ut: Al Musrati
    Giovanni van Bronckhorst gjør dagens andre bytte i Istanbul, når han tar ut Al Musrati og setter inn Cher Ndour.
    72'
    Inn: Mustafa Erhan Hekimoglu
    Ut: Ciro Immobile
    Besiktas JK gjør sitt tredje bytte. Ciro Immobile erstattes av Mustafa Erhan Hekimoglu.
    73'
    Mustafa Erhan Hekimoglu
    Sjanse til Besiktas JK! Mustafa Erhan Hekimoglu er nær ved å score, men keeper redder.
    73'
    73'
    Rafa Silva
    I Istanbul slår Rafa Silva en corner fra venstre.
    74'
    Felix Uduokhai
    Felix Uduokhai (Besiktas JK) kommer til en målsjanse på Vodafone Park, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    74'
    Besiktas JK fosser forover og Mustafa Erhan Hekimoglu fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    76'
    76'
    77'
    Inn: Samuel Moutoussamy
    Ut: Jan Bieganski
    Jan Bieganski (Sivasspor) erstattes av Samuel Moutoussamy.
    78'
    Besiktas blir avblåst for offside
    En av Besiktas JKs spillere blir avblåst for offside.
    78'
    Sivasspor blir avblåst for offside
    Keita Balde
    Offside! Keita Balde (Sivasspor) er alene igjennom, men dommer Direnc Tonusluoglu ser at linjemannen er oppe med flagget.
    79'
    81'
    Rafa Silva
    Besiktas JK angriper. Rafa Silva får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    82'
    82'
    85'
    85'
    86'
    87'
    87'
    Inn: Emrah Bassan
    Ut: Alex Pritchard
    Sivasspor bytter ut Alex Pritchard med Emrah Bassan.
    89'
    Inn: Bekir Turac Boke
    Ut: Uros Radakovic
    Sivasspor bytter ut Uros Radakovic med Bekir Turac Boke.
    89'
    Mål for Besiktas!
    Besiktas 2 - 0 Sivasspor
    Mål: Gedson
    Gedson setter ballen i mål og øker Besiktas JKs ledelse til 2-0 i Istanbul.
    89'
    Sasal Ali Vural
    Sasal Ali Vural (Sivasspor) mottar sitt første gule kort for dagen på Vodafone Park.
    89'
    90'+1
    Inn: Onur Bulut
    Ut: Rafa Silva
    Bytte for Besiktas JK. Onur Bulut kommer inn for Rafa Silva på Vodafone Park.
    90'+2
    Inn: Emir Han Topcu
    Ut: Milot Rashica
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Besiktas JK. Inn kommer Emir Han Topcu, mens Milot Rashica tar plass på benken.