Dommer Tony Harrington viser Luke Garbutt (Blackpool FC) det gule kortet.
    Joe Walsh (Lincoln City) header mot mål, men ballen går utenfor.
    Blackpool FC får tildelt et frispark
    Frispark Blackpool FC.
    13'
    Blackpool FC får tildelt et hjørnespark
    Tony Harrington tildeler Blackpool FC en corner. Luke Garbutt sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    14'
    Skudd på mål, Blackpool FC
    Demetri Mitchell
    Blackpool FC angriper. Demetri Mitchell får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    15'
    Blackpool FC, prøver et skudd, men det reddes
    15'
    Frispark til Blackpool FC på halvdelen til Lincoln City.
    16'
    17'
    17'
    Lincoln City tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    19'
    Kan Blackpool FC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    20'
    Blackpool FC fosser forover og Luke Garbutt fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    21'
    21'
    Jorge Grant
    Jorge Grant (Lincoln City) kommer til avslutning - i tverrliggeren! Oi, oi, oi.
    25'
    Skudd utenfor mål, Blackpool FC
    Blackpool FC angriper på Wembley Stadium, men Demetri Mitchell header utenfor.
    26'
    Sjanse til Blackpool FC! Demetri Mitchell er nær ved å score, men keeper redder.
    27'
    27'
    Tony Harrington signaliserer et frispark til Blackpool FC på egen banehalvdel.
    27'
    Frispark for Lincoln City på egen banehalvdel.
    28'
    Lincoln City blir avblåst for offside
    Regan Poole
    En av Lincoln Citys spillere blir avblåst for offside.
    29'
    Tayo Edun
    Lincoln City fosser fremover, men Tayo Edun går rett i offsidefella.
    31'
    Mål for Blackpool FC!
    Blackpool FC 1 - 1 Lincoln City
    Mål: Kenny Dougall
    Målgivende: Elliot Embleton
    Kenny Dougall scorer og utligner dermed til 1-1. Elliot Embleton sto for den målgivende pasningen.
    34'
    37'
    Tayo Edun
    Tayo Edun (Lincoln City) fyrer av et skudd som går utenfor.
    38'
    Elliot Embleton
    Elliot Embleton (Blackpool FC) avanserer forover på Wembley Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    40'
    40'
    Demetri Mitchell (Blackpool FC) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    41'
    41'
    Brennan Johnson
    Lincoln City fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    42'
    45'
    45'
    48'
    Danny Ballard
    Danny Ballard (Blackpool FC) får et gult kort av dommer Tony Harrington.
    48'
    Frispark for Blackpool FC på egen banehalvdel.
    49'
    I London slår Luke Garbutt en corner fra høyre.
    50'
    Kevin Stewart
    Kevin Stewart (Blackpool FC) kommer til en målsjanse på Wembley Stadium, men klarer ikke å score.
    51'
    Blackpool FC 2 - 1 Lincoln City
    Målgivende: Jerry Yates
    Mål! Kenny Dougall gir Blackpool FC ledelsen 2-1 i London. Det er en fin assist fra Jerry Yates.
    54'
    Tony Harrington signaliserer et frispark til Lincoln City på egen banehalvdel.
    56'
    Frispark Lincoln City.
    57'
    Jorge Grant
    Jorge Grant (Lincoln City) løfter inn en corner fra høyre på Wembley Stadium.
    59'
    Jorge Grant
    I London slår Jorge Grant en corner fra høyre.
    59'
    Spillerbytte - Lincoln City
    Inn: Callum Morton
    Ut: Tom Hopper
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Lincoln City. Inn kommer Callum Morton, mens Tom Hopper tar plass på benken.
    63'
    64'
    65'
    Gult kort til Lincoln City
    Liam Bridcutt
    Liam Bridcutt (Lincoln City) mottar sitt første gule kort for dagen på Wembley Stadium.
    66'
    Jorge Grant
    Jorge Grant (Lincoln City) slår en corner fra høyre side på Wembley Stadium.
    67'
    Jorge Grant
    Offside! Jorge Grant (Lincoln City) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    68'
    Spillerbytte - Blackpool FC
    Inn: Gary Madine
    Ut: Demetri Mitchell
    Blackpool FC gjør sitt første bytte. Demetri Mitchell erstattes av Gary Madine.
    69'
    69'
    Blackpool FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    70'
    71'
    71'
    Jorge Grant
    Tony Harrington tildeler Lincoln City en corner. Jorge Grant sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    74'
    Frispark i en god posisjon for Blackpool FC!
    76'
    Gary Madine
    Gary Madine (Blackpool FC) kommer til en målsjanse på Wembley Stadium, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    77'
    Inn: Grant Ward
    Ut: Keshi Anderson
    Bytte for Blackpool FC. Grant Ward kommer inn for Keshi Anderson på Wembley Stadium.
    79'
    Inn: CJ Hamilton
    Ut: Elliot Embleton
    Blackpool FC bytter ut Elliot Embleton med CJ Hamilton.
    79'
    Inn: Anthony Scully
    Ut: Jorge Grant
    Michael Appleton gjør dagens andre bytte i London, når han tar ut Jorge Grant og setter inn Anthony Scully.
    80'
    81'
    James Husband
    Dommer Tony Harrington gir James Husband (Blackpool FC) et gult kort.
    84'
    84'
    Callum Morton
    Lincoln City angriper og Callum Morton får avsluttet. Headingen treffer ikke Blackpool FC-målet.
    85'
    Morgan Elliot Rogers
    Morgan Rogers (Lincoln City) kommer seg fri på Wembley Stadium, men avslutningen går utenfor.
    88'
    Inn: Lewis Montsma
    Ut: Joe Walsh
    Michael Appleton (Lincoln City) gjør sitt tredje bytte for dagen. Lewis Montsma erstatter Joe Walsh.
    88'
    Lewis Montsma
    Offside! Lewis Montsma blir vinket av og Lincoln City må dermed bygge opp et nytt angrep.
    89'
    Inn: Jordan Thorniley
    Ut: Jerry Yates
    Blackpool FC bytter ut Jerry Yates med Jordan Thorniley. Dette er det fjerde byttet som Neil Critchley gjør i dagens kamp.
    90'
    90'+2
    90'+2
    Kenny Dougall
    Kenny Dougall (Blackpool FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.