Sandefjord (3-4-3): Holmen Johansen - Bindia, Grorud, Reppesgård - Ofkir, Storbæk, Vallès, Olsen Solberg - Morer, Kastrati, Engblom
    Bodø/Glimt (4-3-3): Ricardo - Isodoro, Bjørnbak, Moe, Jacobsen - Zinckernagel, Ángel, Saltnes - Evjen, Opseth, Layouni.
    Spillerne er på vei inn på banen. Litt under ti grader i Bodø, men oppholdsvær settes pris på av de oppmøtte.
    Rohit Saggi er dagens dommer.
    Kastrati med kampens første skudd fra 16 meter. Ricardo bokser avslutningen ut til corner.
    2'
    Kort variant.
    2'
    Mål for Sandefjord Fotball!
    Bodø/Glimt 0 - 1 Sandefjord Fotball
    Mål: Flamur Kastrati
    Målgivende: Pau Morer
    704 minutter gikk det før Sandefjord får hull på byllen. Fryktelig passivt forsvarsspill fra Glimt og ingen marker Kastrati på bakerste stolpe. Han banker ballen i mål når han får den helt alene.
    2'
    Frispark mot Glimt og Zinckernagel i feltet.
    6'
    Evjen forsøker med seg med langskudd, men får ikke noe trøkk bak skuddet. Enkelt for Johansen.
    8'
    God sjanse for Layouni! Glimt vinner ballen mens Sandefjord er på vei fremover, og ballen spilles ut til vingen som avslutter fra litt spiss vinkel. Men får ikke skikkelig trøkk i skuddet, som reddes enkelt.
    12'
    Frispark til Glimt på kanten. Kastrati sent ute med en takling.
    12'
    Skal legge inn her.
    12'
    Innlegget klareres.
    12'
    Sandefjord har ballen mye nå og lar ikke Glimt få leke mye med kula.
    20'
    Lite action nå. Glimt-trener Knutsen ser misfornøyd ut på sidelinjen. Hjemmelaget har ikke fått til mye i løpet av de første 20 minuttene her.
    20'
    Saltnes leter etter Layouni i bakrom, men Johansen er raskt ute fra streken og avverger faren.
    25'
    Glimt virker litt hissigere i presset nå. Har latt Sandefjord få styre veldig mye i starten her.
    25'
    Kastrati sitter på kunstgresset og må få behandling av fysio på sidelinjen.
    27'
    Knutsen er irritert på Kastrati på sidelinjen. Vanskelig å si hvorfor.
    27'
    Kastrati virker ferdig. Går og setter seg på benken.
    27'
    Mål for Bodø/Glimt!
    Bodø/Glimt 1 - 1 Sandefjord Fotball
    Mål: Jose Angel Jurado
    Målgivende: Isidoro
    Kremmerhus av Glimt! Jurado får tid til å skyte og hans første mål i Eliteserien er av det vakre slaget. Curler ballen gjennom masse trafikk og da når ikke Johansen frem på ballen tidsnok.
    27'
    Frispark til Sandefjord 25 meter fra mål.
    28'
    Spillerbytte - Sandefjord Fotball
    Inn: Herman Solberg Nilsen
    Ut: Flamur Kastrati
    Det byttes i spilleavbruddet. Kastrati må av med en lysk/lårskade.
    28'
    Olsen Solberg legger inn, men Ricardo bokser ballen ut av feltet.
    30'
    Gult kort til Sandefjord Fotball
    Victor Demba Bindia
    Treffer ankelen til Saltnes og får se det gule kortet.
    30'
    Layouni skal legge inn her.
    31'
    Ballen slås mot bakerste stolpe, men linjedommeren har vært oppe med flagget.
    32'
    Stor sjanse for Glimt! Layouni dribler seg pent inn i boksen og legger ballen mot Fardal Opseth på bakerste stolpe. Spissen legger an til skudd, men avslutningen er ikke av samme kvalitet som forarbeidet.
    39'
    Stjernesmell mellom Zinckernagel og Storbæk smeller hodene sammen og blodet fosser fra begge spillerne.
    43'
    Zinckernagel er i hvert fall på banen igjen etter å ha blitt stripset sammen.
    45'
    Storbæk er endelig på banen igjen etter å ha fått lappet sammen ansiktet. Men rekker ikke mange sekundene før dommeren blåser for pause.
    45'
    For en gedigen sjanse til Glimt! Isidoro kommer seg til dødlinjen og legger 45 grader ut til Saltnes som kommer fra dypet. Men Brønnøyværingen har ikke tatt av seg skolesekken og blåser ballen høyt over mål. Der burde det stått 2-1 til nordlendingene.
    45'+2
    45'+2
    46'
    Bra forsøk av Layouni. Fører ballen mot boksen og fyrer av fra 17-18 meter. Like utenfor målet til Johansen.
    50'
    Meget god sjanse for Glimt igjen. Ballen blir liggende på 16 meter og Brede Moe får tid til å sikte skuddet mot mål. Men ballen skytes en liten halvmeter til side for mål.
    52'
    Har notert 5-1 i målsjanser favør Glimt i denne kampen.
    52'
    Lavt tempo i ballen igjen.
    58'
    Glimt vinner en corner etter en god kontring.
    61'
    Corneren bokses ut av Johansen, men samme mann får frispark i situasjonen.
    62'
    Storbæk med et litt halvhjertet skudd fra spiss vinkel. Enkelt for Ricardo.
    64'
    Corneren stanges ut.
    64'
    Godt innlegg fra Lyouni mot Evjen på bakerste. Avslutningen blokkeres til corner.
    65'
    Dette resultatet gagner ikke noen av lagene slik det står seg i Eliteserien. Både Lillestrøm, Start og Godset leder sine kamper etter drøye timen spilt i 18-runden.
    66'
    Zinckernagel skyter over fra 16 meter. Roper på corner, men får ikke det av dommer Saggi.
    68'
    Isidoro er rasende på Ofkir. Mener han blir albuet i øret i den situasjonen.
    69'
    Tilsnakk til begge to fra dommer Saggi.
    69'
    Voldsomt til fakter på Isidoro i den situasjonen.
    69'
    Trond Olsen, Patrick Berg og Jens Petter Hauge er alle i oppvarming for Glimt.
    75'
    Hauge ser ut til å bli førstemann inn.
    76'
    Strålende igjen av Layouni. Utfordrer én mot én og skyter mot mål fra 8-9 meter. Johansen slår ballen ut til corner.