845
1 048

Skudd utenfor mål, Brighton
    Alexis MacAllister
    Brighton & Hove Albion FC avanserer forover i Bournemouth. Alexis MacAllister avslutter, men treffer ikke mål.
    3'
    Brighton får tildelt et hjørnespark
    7'
    Solly March
    Solly March (Brighton & Hove Albion FC) får en nickmöjlighet men lyckas inte hålla bollen inom ramarna.
    8'
    Bournemouth får tildelt et frispark
    Frispark til Bournemouth AFC på halvdelen til Brighton & Hove Albion FC.
    9'
    Skudd utenfor mål, Bournemouth
    Dominic Solanke
    I Bournemouth header Dominic Solanke (Bournemouth AFC) mot mål, men ballen går utenfor.
    10'
    I Bournemouth har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    12'
    Bournemouth får tildelt et hjørnespark
    Hamed Junior Traoré
    I Bournemouth slår Hamed Junior Traoré en corner fra venstre.
    13'
    14'
    Brighton får tildelt et frispark
    Frispark for Brighton & Hove Albion FC på egen banehalvdel.
    19'
    Pascal Gross
    Pascal Gross (Brighton & Hove Albion FC) slår en corner fra venstre side på Vitality Stadium.
    24'
    Darren Bond signaliserer et frispark til Brighton & Hove Albion FC på egen banehalvdel.
    26'
    Frispark Brighton & Hove Albion FC.
    27'
    Mål for Brighton!
    Bournemouth 0 - 1 Brighton
    Mål: Evan Ferguson
    Målgivende: Kaoru Mitoma
    Evan Ferguson dundrer ballen i mål og Brighton & Hove Albion FC tar ledelsen 0-1 på Vitality Stadium. Flott spill fra Kaoru Mitoma før målet.
    28'
    Hamed Junior Traoré (Bournemouth AFC) løfter inn en corner fra venstre på Vitality Stadium.
    30'
    Skudd på mål, Bournemouth
    Dominic Solanke (Bournemouth AFC) avanserer forover på Vitality Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    36'
    Bournemouth, prøver et skudd, men det reddes
    36'
    Hamed Junior Traoré (Bournemouth AFC) kommer til en målsjanse på Vitality Stadium, men klarer ikke å score.
    37'
    Bournemouth AFC fosser forover og Dominic Solanke fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    38'
    38'
    Bournemouth blir avblåst for offside
    En av Bournemouth AFCs spillere blir avblåst for offside på Vitality Stadium.
    39'
    Jefferson Lerma
    Jefferson Lerma (Bournemouth AFC) kommer seg fri på Vitality Stadium, men avslutningen går utenfor.
    43'
    Alexis MacAllister ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    43'
    Alexis MacAllister er tilbake på banen igjen.
    45'
    Skudd på mål, Brighton
    Solly March
    Brighton & Hove Albion FC angriper. Solly March får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    45'+1
    Brighton, prøver et skudd, men det reddes
    45'+1
    Darren Bond signaliserer et frispark til Bournemouth AFC.
    45'+3
    Bournemouth AFC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+3
    Evan Ferguson
    Brighton & Hove Albion FC angriper i Bournemouth. Evan Ferguson fyrer av et skudd som går utenfor.
    46'
    Sjanse! Bournemouth AFC avanserer forover, men Dominic Solanke avslutter utenfor.
    48'
    Bournemouth AFC avanserer forover i Bournemouth. Dominic Solanke avslutter, men treffer ikke mål.
    50'
    Sjanse til Bournemouth AFC! Jefferson Lerma er nær ved å score, men keeper redder.
    50'
    50'
    51'
    52'
    Evan Ferguson (Brighton & Hove Albion FC) kommer seg fri på Vitality Stadium, men avslutningen går utenfor.
    55'
    Joel Veltman
    Brighton & Hove Albion FC angriper i Bournemouth. Joel Veltman fyrer av et skudd som går utenfor.
    56'
    58'
    Spillerbytte - Bournemouth
    Inn: Marcus Tavernier
    Ut: Ryan Christie
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Bournemouth AFC. Inn kommer Marcus Tavernier, mens Ryan Christie tar plass på benken.
    58'
    59'
    Gult kort til Brighton
    Jason Steele
    Jason Steele (Brighton & Hove Albion FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    60'
    61'
    Darren Bond tildeler Bournemouth AFC en corner. Hamed Junior Traoré sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    68'
    Darren Bond signaliserer et frispark til Bournemouth AFC like utenfor Brighton & Hove Albion FC-området.
    68'
    70'
    70'
    70'
    Inn: David Brooks
    Ut: Hamed Junior Traoré
    Gary O'Neil gjør dagens andre bytte i Bournemouth, når han tar ut Hamed Junior Traoré og setter inn David Brooks.
    72'
    Spillerbytte - Brighton
    Inn: Danny Welbeck
    Ut: Evan Ferguson
    Bytte for Brighton & Hove Albion FC. Danny Welbeck kommer inn for Evan Ferguson på Vitality Stadium.
    73'
    Inn: Julio Cesar Enciso
    Ut: Alexis MacAllister
    Brighton & Hove Albion FC gjør sitt andre bytte. Alexis MacAllister erstattes av Julio Cesar Enciso.
    73'
    Pervis Estupinan
    Brighton & Hove Albion FC avanserer forover i Bournemouth. Pervis Estupinan avslutter, men treffer ikke mål.
    74'
    Målsjanse på Vitality Stadium! Pascal Gross fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    76'
    76'
    76'
    Brighton & Hove Albion FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    77'
    Moisés Caicedo vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    78'
    Inn: Yasin Abbas Ayari
    Ut: Moisés Caicedo
    Yasin Abbas Ayari (Brighton & Hove Albion FC) erstatter Moisés Caicedo som ser ut til å måtte forlate Vitality Stadium med en skade.
    80'
    Frispark til Brighton & Hove Albion FC på halvdelen til Bournemouth AFC.
    81'
    Yasin Abbas Ayari
    Brighton & Hove Albion FC angriper i Bournemouth. Yasin Abbas Ayari fyrer av et skudd som går utenfor.
    82'
    Julio Cesar Enciso
    Julio Cesar Enciso (Brighton & Hove Albion FC) kommer til en målsjanse på Vitality Stadium, men klarer ikke å score.
    82'
    Danny Welbeck
    Målsjanse til Brighton & Hove Albion FC! Danny Welbeck treffer mål, men keeper redder.
    83'
    83'
    Inn: Antoine Semenyo
    Ut: Philip Billing
    Philip Billing (Bournemouth AFC) erstattes av Antoine Semenyo.
    85'
    Inn: Lewis Cook
    Ut: Dango Ouattara
    Bournemouth AFC bytter ut Dango Ouattara med Lewis Cook.
    85'
    Inn: Illia Zabarnyi
    Ut: Marcos Senesi
    Marcos Senesi (Bournemouth AFC) erstattes av Illia Zabarnyi.
    85'
    Adam Smith
    87'
    Kaoru Mitoma
    Brighton & Hove Albion FC fosser forover og Kaoru Mitoma fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    88'
    88'
    I Bournemouth har et frispark blitt tildelt bortelag.
    89'
    Bournemouth 0 - 2 Brighton
    Mål: Julio Cesar Enciso
    Målgivende: Pascal Gross
    Brighton & Hove Albion FC går opp i en 0-2 ledelse etter et mål av Julio Cesar Enciso. Det er en fin assist fra Pascal Gross.