Fernandes65' (Str.)
9 221
10 805

Ble dekket av Andreas Jørgensen

Hjertelig velkommen til livedekning av Bournemouth mot Manchester United i Premier League. Kampstart er 18:30.
    I første oppgjør i desember vant Bournemouth 3-0 på Old Trafford. – Alt gikk galt. Vi leverte ikke som vi skulle, som vi gjorde forrige kamp. Vi manglet masse ting, sa Bruno Fernandes til Viaplay etter kampen den gang.

Kampanalyse

Handikap 3-veis 1:0
    Bournemouth +1
    Uavgjort +1
    Manchester United -1
    Legg til i kupong

(HK 1-0) Vi skal til Premier League og den engelske sørkysten, der Bournemouth tar imot Manchester United. Det store spørsmålet er om bortelaget kan komme tilbake på seierssporet etter tre strake poengtap i ligaen - alle etter høydramatiske kamper. I 3-4-tapet for Chelsea fortjente de kanskje bedre, men mot Brenford (1-1) og Liverpool (2-2) var de utvilsomt heldige som fikk med seg noe. Så hva er problemet til United? Utenom at de slipper inn sene mål, så er de også laget i PL som har fått flest skudd imot i 2024. Det kan være gode nyheter for Bournemouths superspiss Solanke (a) som har fått lite å jobbe med den siste tiden. I tillegg har United en haug av skader i forsvaret, noe som trolig betyr at unggutten Kambwala starter i midtforsvaret med Maguire. Han har prestert godt når han har fått sjansen, men at det er snakk om et redusert United-lag, er det ingen som helst tvil om. Dette får meg til å tro at Bournemouth kommer til å sitte igjen med noe etter 90 min. Sist tapte de 1-2 for Luton, men før det sto de med tre strake seirer. Det hadde ikke vært noen stor overraskelse om det ble tre poeng igjen her! Hjemmelaget må trolig klare seg uten viktige Tavernier (mb). Kampen går på V sport PL!

Author avatarHåkon Østmoe Brandsnes
    Solanke, Billing og Senesi scoret for Bournemouth i den kampen. Joshua King er for øvrig den eneste Bournemouth-spilleren i historien som har scoret både hjemme og borte mot Manchester United i en og samme PL-sesong.
    United-forsvaret skal få stri med Dominic Solanke, som er på delt 4. plass på toppscorerlisten i PL med 16 mål. Bare ett bak Salah, to bak Watkins og tre bak Haaland.
    VG Live svarer
    Mattias
    Kor blir det av Scott Mc.?
    Han er ute med en kneskade.
    Bournemouth går i høyt press når Manchester United har ballen.
    2'
    Solanke vinner et hjørnespark for Bournemouth.
    3'
    Bruno Fernandes stanger ballen ut av egen boks.
    3'
    Kerkez prøver et skudd. Utenfor.
    4'
    Sløv pasning av Wan-Bissaka opp til Højlund. Bournemouth tar over ball.
    4'
    Bournemouths Christie fører og fører ball innenfor Uniteds 16-meter, men får aldri sendt av gårde en skikkelig avslutning.
    7'
    United kommer på en kontring.
    8'
    Adam Smith smeller ballen unna.
    8'
    Bobb
    Kor e Antony
    Han er ute med skade, rapporteres det om.
    United med tendenser foran Bournemouth-målet. Mainoo går i gresset innenfor 16-meteren, men den er neppe noe å dømme på.
    11'
    Solanke gjør det bra mot Kambwala, og er nære ved å komme seg til en god mulighet med to mot én, men stopperen får hentet seg inn og forsvarer seg godt.
    13'
    Mål for Bournemouth!
    Bournemouth 1 - 0 Manchester United
    Mål: Dominic Solanke
    Målgivende: Marcos Senesi
    Garnacho mister ballen midt i banen og ballen sendes rett opp til Solanke. Spissen må ut i løpsduell mot Kambwala og der er han overlegen. Én kjapp kroppsfinte og den unge stopperen sendes på rumpa. Solanke klinker til og finner det nærmeste hjørnet!
    16'
    Nære 2-0 for Bournemouth! Kerkez er med helt opp og skyter fra skrått hold. Rett i kroppen på en godt plassert Onana.
    16'
    Jonas Emil
    Tror du Manchester United kan klare Champions league?
    Det må jeg ærlig si at jeg synes begynner å se vanskelig ut. Det er ti poeng opp til fjerdeplass, og jeg tviler på at Aston Villa eller Tottenham gir bort den luken. I tillegg må jo United vinne sine kamper, og akkurat nå for tiden går ikke det så veldig bra.
    Bournemouth nære igjen! Sinisterra snurrer med Dalot før han klemmer til. Skuddet stryker stolpen.
    21'
    Bournemouth ryster Manchester United på eget gress her!
    23'
    Mange meninger om Erik ten Hag her. Kjør poll!
    24'
    Frispark til Bruno Fernandes og United.
    26'
    Offside for Manchester United
    26'
    Solanke sender Bournemouth i ledelsen. Foto: Matthew Childs / Reuters / NTB
    29'
    Casemiro med et stygt balltap midt i banen og Bournemouth går rett i angrep. Christie får en gigantisk mulighet fra kort hold, men avslutningen går midt på Onana.
    29'
    Mål for Manchester United!
    Bournemouth 1 - 1 Manchester United
    Mål: Bruno Fernandes
    Målgivende: Alejandro Garnacho
    Bruno hamrer utligningen i nettaket! United vinner de riktige duellene og ballen ender etterhvert hos Garnacho som sender kula inn foran mål. Der får ikke Bournemouth klarert skikkelig og i stedet dunker Bruno ballen kontant i nettet.
    30'
    Gult kort til Bournemouth
    Marcos Senesi
    33'
    Bournemouth svarer nesten umiddelbart! Solanke sender Dango Ouattara på løp og kantspilleren sender av en god avslutning. Skuddet stryker stolpen.
    33'
    Bournemouth 2 - 1 Manchester United
    Mål: Justin Kluivert
    Bournemouth har enorme rom å boltre seg på i United-forsvaret og de utnytter det maksimalt. Justin Kluivert får nærmest spasere inn i Uniteds 16-meter og banke inn 2-1.
    36'
    - Det er nesten ikke til å tro, utbryter Viaplay-kommentator Kasper Wikestad.
    36'
    Spillerbytte - Bournemouth
    Inn: Lloyd Kelly
    Ut: Luis Sinisterra
    39'
    Kjedelig bilder for Bournemouth-supportere når Luis Sinisterra må av med ny skade.
    39'
    Tommy
    Hvorfor byttet dommeren skjorta?
    Det var problemer med det tekniske utstyret.
    I tverrliggeren fra Bournemouth! Kerkez får stå helt alene fra fem-seks meter og heade mot mål. Avslutningen spretter i bakken og opp i tverrliggeren. United sliter!
    42'
    Det legges til ni minutter!
    45'
    Bournemouth fortsetter å utnytte de store rommene Manchester United etterlater seg.
    45'+2
    Bruno Fernandes svinger inn et innlegg, men den er enkelt for Neto å plukke ned.
    45'+2
    Frispark til Bournemouth i meget god innleggsposisjon.
    45'+3
    FOR EN REDNING! Onana sørger for at kveldens tredje baklengsmål ikke blir noe av. I hvert fall enn så lenge. Kluivert får nok en gang løpe helt fri inn i United boksen og avslutter fra fem meter på volley på et innlegg. Onana er raskt nede og redder den.
    45'+4
    Maguire prøver lykken fra 30 meter. Milevis unna.
    45'+5
    Det ropes på straffe fra Bournemouth når Kerkez går i gresset!
    45'+6
    Vinker spillet videre, dommer Tony Harrington.
    45'+6
    Ser ut som åpenbar filming på reprisene fra Kerkez.
    45'+7
    Frispark til United midt i banen.
    45'+7
    United får sin første corner i kampen.
    45'+8
    Det smeller i metallet! Bruno Fernandes klinker ballen i tverrliggeren fra utsiden av Bournemouths 16-meter.
    45'+8
    Pause på Vitality Stadium. Her har Erik ten Hag mye å ta tak i i garderoben. United har rett og slett ikke sett ut i forsvar og sliter mot Solanke, Kluivert og co.
    LordMaguire
    Hjernetrim i pausa, gi meg 6 land på s
    Gøy! Surinam, Sverige, Sierra Leone, Sveits, Seychellene og St. Vincent.
    VG Live Bruker
    Mer hjernetrim. Nevn 6 lag som ligger føre United på tabellen.
    Ut: Alejandro Garnacho
    47'
    Frispark til Bournemouth i god innleggsposisjon.
    49'
    Lur variant fra Bournemouth. Kluivert får skyte, men det går rett i blokka.
    50'
    Kelly svinger inn et godt innlegg, men Onana er raskt ute og plukker ball.
    50'
    Wan-Bissaka lager frispark på Bournemouths halvdel. Så ut til at han var på ball der, backen, men dømmes i mot.
    52'
    Hvor er varane
    Han er ute med en muskelskade.
    Manchester United er langt bedre med her nå enn de var for bare fem minutter siden.
    54'
    Kluivert farlig frempå igjen. Kommer seg til avslutning også, men forsøket blokkeres av Wan-Bissaka.
    56'
    Kambwala med en svært viktig inngripen. Solanke er nære ved å kunne styre et innlegg på mål, men hindres av den unge stopperen.
    59'
    Hjørnespark til Bournemouth
    59'
    United triller ball rundt Bournemouths 16-meter.
    61'
    63'
    Straffe til Manchester United
    63'
    Det er vanskelig å si om Adam Smith er uheldig eller ikke i den situasjonen.
    64'
    Ballen går via Christie og opp i albuen til Smith, men det ser ut som han stikker ut albuen en smule. Slike situasjoner er alltid vanskelig.
    64'
    Straffe er det uansett. Bruno Fernandes skal ta den.
    65'
    Manchester United scorer på straffe!
    Bournemouth 2 - 2 Manchester United
    Trygg som alltid, Bruno Fernandes. Neto hiver seg motsatt vei og da er lagene like langt.
    65'
    Frispark til Bournemouth midt i banen.
    69'
    Så skal Bournemouth gjøre noen bytter her.
    69'
    Inn: Romain Faivre
    Ut: Dango Ouattara
    70'
    Inn: Max Aarons
    Ut: Adam Smith
    70'
    Synes du det var straffe til Manchester United?
    Antall stemmer: 7536
    Rashford prøver å drible seg forbi tre Bournemouth-forsvarere. Lewis Cook vinner ballen.
    71'
    Bournemouth klarer nesten å sy seg gjennom United-forsvaret, men Maguire står riktig plassert og stopper angrepet som siste mann.
    72'
    Maguire hiver seg inn for å blokkere et skudd fra Kluivert. Nederlenderen blir liggende nede med krampe.
    73'
    Inn: Enes Ünal
    Ut: Justin Kluivert
    76'
    77'
    Wan-Bissaka spennes bein på av Faivre på vei i angrep. Soleklart frispark.
    78'
    Inn: Mason Mount
    Ut: Kobbie Mainoo
    78'
    Hjørnespark til Manchester United
    79'
    Så blåses det frispark for ett eller annet i boksen.
    80'
    Frispark til Bournemouth for holding.
    80'
    Nå foregår det meste svært oppstykket her.
    81'
    Nytt frispark til Bournemouth.
    82'
    Frisparket fra Maz Aarons er for langt og går ut bak dødlinjen.
    82'
    Så er det nytt frispark til Bournemouth på egen halvdel.
    82'
    84'
    Bournemouth får nesten alle dødballer her.
    84'
    Maguire header ballen ut av farlig sone.
    84'
    Nå roter Manchester United det til her.
    86'
    Det ropes på straffe fra Bournemouth!
    86'
    Dommer blåser frispark i mot, og deler ut gult kort til Christie for filming!
    86'
    Ryan Christie
    87'
    Lewis Cook
    Også Cook får gult kort. Han for protester.
    87'
    Det legges til seks minutter.
    90'+1
    Neto
    Neto får gult kort for protester.
    90'+1
    United har satt inn en liten sluttspurt her.
    90'+2
    ... men det har også Bournemouth.
    90'+3
    90'+3
    90'+3
    Casemiro stanger ballen ut.
    90'+4
    Straffe til Bournemouth
    90'+5
    Bournemouth får straffe med halvannet minutt igjen! Christie går i gresset igjen.
    90'+5
    ... men er det innenfor boksen da?
    90'+6
    VAR skal se på den.
    90'+6
    Taklingen begynner utenfor, men fortsetter inn i boksen. Hva velger de å gjøre her?
    90'+6
    Er det på strek skal det dømmes straffe.
    90'+6
    Straffen gjøres om! Det dømmes frispark!
    90'+7
    Frisparket fra Ünal går rett i muren og ut til corner.
    90'+8
    90'+9
    Ballen heades ut!
    90'+9
    Skal United få en siste sjanse da?
    90'+9
    Nei, de får ikke en mulighet til. Bournemouth holder unna.
    Da blir det poengdeling på Vitality Stadium. Og det bør kanskje Manchester United være mest fornøyd med, for her var det Bournemouth som var nærmest.
    På tampen kunne også hjemmelaget stikke av med alle poengene, men etter en VAR-sjekk ble et straffespark omgjort til frispark.
    Da kaller vi det en dag for denne gang. Takk for følget og ha en fortsatt fin lørdagskveld!