1-0
2-0
3-0
4-0
4-1
4-2
Supporterfordeling på VG
7 087
5 031

[14002] - Noe gikk galt

Denne videoen er kun tilgjengelig i Norge

Author avatar

Ble dekket av NTB

    Velkommen til livedekningen av oppgjøret mellom Brann og Bodø/Glimt i 29. serierunde av Eliteserien.
    Andreplasserte Brann går til sesongens siste 180 minutter i «pole position» i sølvkampen, og det som har blitt en jubelsesong i comebacket på øverste nivå, kan kulminere med sølvmedaljer allerede i kveld. Skal medaljene kunne deles ut i kveld, er man imidlertid avhengige av seier og poengtap både for TIL og Viking. Det har vært langt mellom skjærene i sjøen for Brann på eget gress også i år, og inkludert fjorårets maktdemonstrasjon i 1. divisjon har man kun ett tap på de siste 29 seriekampene på Brann Stadion.
    Bodø/Glimt kunne feire klubbens tredje seriemesterskap på like mange kalenderår etter seieren mot AaFK sist, og Kjetil Knutsens seiersmaskin har ni poeng ned til nettopp Brann før de siste to serierundene. Mens Glimt og Brann har identisk hjemmestatistikk i 2023, har bodøværingene ligaens beste bortestatistikk, og man gjester Bergen i kjølvannet av imponerende 10-2-2. Inkludert kamper i Europa har Glimt nå imponerende 10 bortekamper på rad uten tap før turen til Brann Stadion.
    Det har endt 2-2 i de to siste innbyrdes møtene mellom Brann og Bodø/Glimt, og rødtrøyene har nå seks på rad uten triumf mot Glimt for første gang noensinne. Glimt har vunnet to på rad i Bergen, i henholdsvis 2020 og 2021, og man jakter i kveld det som vil være tre på rad for første gang. Branns forrige seier mot Glimt kom i 2019, men på 14 møter i Bergen siden tusenårsskiftet har faktisk bodøværingene et overtak med 7-2-5.
    Kveldens hoveddommer er Svein Oddvar Moen fra SK Haugar. Kim Tomas Haglund og Magnus Lundberg er assistentdommere, mens Freek van Herk er fjerdedommer. Tom Harald Hagen og Stian Røvig Sletner er VAR-dommere.
    Brann med én endring fra laget som startet mot Haugesund sist, og Thore Pedersen er ute til fordel for Fredrik Pallesen Knudsen på stopperplass.
    Bodø/Glimt med tre endringer fra laget som startet mot AaFK, og Julian Faye Lund, Sondre Brunstad Fet og Sondre Sørli er inne for Magnus Brøndbo, Nino Zugelj og Amahl Pellegrino.
    Et værbilde som minner oss om at dette er sesongens siste kamp på Brann Stadion, og en del regn akkompagneres av under fem grader i Bergen i kveld.
    Spesielt øyeblikk når Brann står æresvakt idet seriemester Bodø/Glimt entrer Brann Stadion. Man skal lete lenge etter en kamp som har vært utsolgt like lenge som denne, og nå skal det deles ut et par priser, synges «Nystemten» og så tas avspark på et smekkfullt Brann Stadion.
    Bataljonen har kåret Jonas Torsvik til "årets unge spiller". Vartet opp med en suser mot HamKam, den talentfulle 18-åringen.
    Samtidig har man kåret Bård Finne til "årets spiller". Litt av en reise for Finne, som for ganske så få år siden var blant Brann-fansens største hatobjekt. Velfortjent pris for en Finne som har levert et strålende 2023.
    Eirik Holmen Johansen takkes også av her. Branns andrekeeper gir seg i klubben etter denne sesongen.
    Kampen har startet
    1'
    Brann innleder oppgjøret.
    1'
    Brann-fansen med en mektig tifo ved innmarsj her. I det hele tatt en fantastisk ramme på et utsolgt Brann Stadion. Også bra med tilreisende fra Bodø.
    1'
    Brann blir avblåst for offside
    Bård Finne
    Det markeres for en offside etter litt frem og tilbake rundt Glimt-boksen. Ikke helt lett å se hvem som er innenfor, muligens Finne.
    2'
    Brann får tildelt et frispark
    Sivert Heltne Nilsen
    Sery Larsen offensiv på egen halvdel. Får frispark. Slås kort.
    3'
    Stor mulighet til Børsting, men Faye Lund er med på notene! Finne med en lur innleggsvariant fra høyre, en markkryper som passerer de fleste i boksen. På andre siden kommer imidlertid Børsting, som får avsluttet fra noe spiss vinkel. Faye Lund er nede til sin høyre og avverger. Bra Brann-mulighet der.
    5'
    Brann får tildelt et hjørnespark
    Joachim Soltvedt
    Bra serve, men ingen i rødt får avsluttet.
    5'
    Finne i full fart mot boksen, og i farlig sone takles han av Moe. Marginer unna straffe, men god involvering av stopperen der. Løser det hele mesterlig. Klart mest Brann så langt.
    6'
    Mål for Brann!
    Brann 1 - 0 Bodø/Glimt
    Mål: Bård Finne
    Målgivende: Felix Horn Myhre
    Finne gjør som han har hatt for vane i år, scorer, og da setter man fyr på Brann Stadion! "Årets spiller" hos Bataljonen får omsatt foran nettopp Brann-fansen idet et elektrisk Brann-lag tar ledelsen. Myhre med en lekker pasning i mellomrommet, en ball som finner nettopp Finne til høyre i boksen, Der sender han Bjørtuft i kiosken for en pølse i brød, før han lekkert plasserer ballen bak en sjanseløs Faye Lund. Fortjent hjemmeledelse her.
    7'
    Bodø/Glimt blir avblåst for offside
    Faris Pemi Moumbagna
    Moumbagna på ferde på Branns halvdel, men flagget kommer opp.
    8'
    Brann får tildelt et frispark
    Svenn Crone
    Brann-frispark til høyre i banen. Slås kort.
    9'
    Brann svært intense de første rundt 10 her. Mye energi i laget som jakter sølvmedaljene.
    11'
    Bjørkan i driv på Branns halvdel, men pasningen mot Moumbagna er altfor hard. Dyngeland overtar.
    12'
    Brann får tildelt et hjørnespark
    Joachim Soltvedt
    Treffer Sery Larsen, som header utenfor fra godt hold. Nesten en stor mulighet.
    12'
    Glimt soleklart nest best de første vel 10 i Bergen. Brann virkelig på hugget i innledningen her. Naturligvis populært hos majoriteten av de fremmøtte.
    14'
    Brann blir avblåst for offside
    Bård Finne
    Finne i offside langt til venstre i banen.
    14'
    Mathisen jakter en ball i Glimt-boksen, men Faye Lund er med på notene en andre gang! Plutselig er Branns nummer 14 fri til høyre i boksen, men enn våken sisteskanse kommer ut og gjør det vanskelig for kantspilleren. Blokkerer avslutningen umiddelbart. Nok en målsjanse til et svært godt Brann-lag.
    15'
    Glimt gjør stort sett ikke annet enn å klarere her nå. Tøff innledning for seriemesterne fra Bodø.
    16'
    Bodø/Glimt får tildelt et frispark
    Julian Faye Lund
    Glimt-frispark til venstre i banen. Langt fra Faye Lund, men ballen går ut til innkast. Symptomatisk for Glimt det første kvarteret.
    16'
    Brann får tildelt et frispark
    Mathias Dyngeland
    Brann-frispark til venstre på egen halvdel. Langt fra Dyngeland.
    18'
    Naturligvis på sin plass å gratulere Glimt med nok et seriegull. Det er litt av et mesterlag Kjetil Knutsen har skapt i Bodø, og det er som kjent ikke bare i Norge bodøværingene markerer seg. Nok en forbilledlig sesong av Glimt i 2023.
    19'
    Glimt med en del mer ballbesittelse nå, men man har enn så lenge til gode å få i gang nevneverdig med pasningsspill.
    20'
    Finne på ferde mot boksen, men Mathisen får forsøket sitt blokkert sekunder senere. Glimt noe i ubalanse der.
    21'
    Brann får tildelt et frispark
    Sivert Heltne Nilsen
    Brann-frispark rett inne på Glimts halvdel. Flere vil ha kort ettersom man stopper en kontring, men Grønbæk slipper unna. Slås kort.
    21'
    Brann får tildelt et hjørnespark
    Joachim Soltvedt
    Klareres unna i første omgang. Blir frispark.
    22'
    Bodø/Glimt får tildelt et frispark
    Odin Bjørtuft
    Glimt-frispark på rundt 16 meter. Kort variant.
    23'
    En fin stikker finner Moumbagna, som er noe uheldig med en av de første touchene. Blir dermed nesten tatt igjen, før ballen sendes ufarlig over. Brann lever noe farlig der.
    25'
    En god del humper på det grønne rektangelet her. Skal som kjent skiftes ut etter sesongen, og det hjelper jo heller ikke på at det snart er desember.
    25'
    Nok en mulighet for Børsting, men ballen ender utenfor! Brann kunne ledet dette med langt flere enn ett. Børsting prøver seg fra spennende hold, men forsøket ender rett utenfor. Ikke Branns største mulighet, men absolutt et forsøk av den nevneverdige sorten. Glimt fortsatt klart nest best.
    26'
    Annullert mål for Brann - stillingen er fremdeles 1 - 0
    Niklas Fernando Castro fikk mål annulert
    Castro bruker bokstavelig talt hodet, men VAR redder etter hvert gjestene! Nok et godt Brann-angrep, og fra høyre legger Crone inn. Castro viser seg som luftens baron idet han header ballen i nettet, men etter en stund blir altså målet annullert grunnet offside. Glimt heldige der.
    26'
    VAR-situasjon
    VAR inne og sjekker noe her. Trolig en offside. Målet blir etter kort tid annullert.
    27'
    Brann blir avblåst for offside
    Niklas Fernando Castro
    Castro i en marginal offside i situasjonen.
    27'
    Mål for Brann!
    Brann 2 - 0 Bodø/Glimt
    Mål: Bård Finne
    Brann gjør det Besiktas og få i Europa klarer, de fillerister Glimt! Brann, Brann og atter Brann er stikkordene så langt her. Nok en gang er man på en visitt, og et innlegg fra venstre finner Finne i boksen. En berøring sender ballen i Bjørkan, før Finne får ballen igjen. På forsøk nummer to er Finne iskald idet han sender 2-0 i nettet fra vel fem meter.
    28'
    VAR-situasjon
    Nok en VAR-sjekk her. Målet blir stående. Brann-fansen hadde nok demontert VAR-utstyret om også denne scoringen hadde blitt annullert.
    28'
    Brann får tildelt et frispark
    Joachim Soltvedt
    Brann-frispark til venstre i banen. Soltvedt tar seg av det.
    30'
    Bodø/Glimt får tildelt et frispark
    Patrick Berg
    Stor Glimt-mulighet, men Dyngeland redder Brann! Glimt-frispark i spennende posisjon rett til venstre for Brann-boksen, hvor Berg varter opp med en slags chip inn i boksen. Det gjør han lurt i, for foran Dyngeland får Saltnes satt hodet til ballen. Den får en meget interessant retning, men Dyngeland på strek får slått unna. Stor Glimt-mulighet.
    32'
    Finne med nok et forsøk fra vel 16 meter. Dette av den forglemmelige sorten. Langt utenfor.
    35'
    Berg prøver seg fra et stykke ute, men Dyngeland redder greit. Sisteskansen ser den hele veien.
    38'
    Brann får tildelt et frispark
    Svenn Crone
    Brann-frispark som Crone tar seg av.
    39'
    VAR-situasjon
    VAR er naturligvis inne og sjekker denne situasjonen også. Er Finne som spilles gjennom og så finner Castro. Trolig førstnevnte som eventuelt er i offside. Ble først markert for offside.
    40'
    Mål for Brann!
    Brann 3 - 0 Bodø/Glimt
    Mål: Niklas Fernando Castro
    Målgivende: Bård Finne
    VAR redder Castro og Brann, som dermed leder med tre her! Komplett umulig å se at det er serielederne Brann møter her. Eventuelt er Brann bare veldig gode, for her går det virkelig unna. Finne lurer offsidefellen til høyre i banen, før han legger lavt inn mot Castro bak i boksen, Branns nummer 9 har ingen problemer med å sette kveldens tredje i nettet. Assistentdommeren mener først det er offside, men VAR godkjenner målet.
    41'
    Bodø/Glimt får tildelt et frispark
    Patrick Berg
    Glimt-frispark til venstre i banen. Bergs serve stanges unna.
    43'
    Er nok årsbeste av førsteomganger på Brann Stadion, dette, helt der oppe med de første 45 mot Arouca. Tåler også sammenligning over flere år, disse solide første 45 minuttene av Brann.
    45'
    Brann får tildelt et frispark
    Joachim Soltvedt
    Brann-frispark på egen halvdel. Soltvedt tar seg av det.
    45'
    Brann får tildelt et hjørnespark
    Joachim Soltvedt
    En hard serve mer eller mindre treffer Finne. Det heades langt utenfor.
    45'+2
    Pause
    45'+3
    Vi er halvveis i programmet på Brann Stadion, hvor det står hele 3-0 mellom Brann og Bodø/Glimt. Rødtrøyene med elleville første 45 minutter mot lamslåtte seriemestere. En omgang som ga de fremmøtte et intenst Brann-lag, ble innledet med Bård Finnes 1-0-scoring etter vel fem minutter, før den første halvtimen skred frem med rikelig med muligheter til å øke ledelsen. Niklas Castro fikk en scoring annullert av VAR vel halvveis, men sekunder senere ble Finne tomålsscorer da det likevel ble 2-0 til vertene. Vondt ble til verre for Glimt da Castro fikk sitt mål minutter før pause, og 3-0 er faktisk ikke mer enn det bør være etter disse 45 minuttene av Brann. Glimt har vært klart nest best så langt, og Ulrik Saltnes sin mulighet blir naturligvis en parentes etter denne omgangen. Alt i alt Brann, Brann og atter Brann her, og seriemesterne fra Bodø må opp flere hakk for å kunne gjøre dette spennende.
    2. omgang
    45'+1
    Spillerbytte - Brann
    Inn: Sander Erik Kartum
    Ut: Frederik Borsting
    45'+1
    Spillerbytte - Bodø/Glimt
    Inn: Oscar Kapskarmo
    Ut: Faris Pemi Moumbagna
    45'+1
    Spillerbytte - Bodø/Glimt
    Inn: Tobias Fjeld Gulliksen
    Ut: Sondre Sørli
    45'+1
    Spillerbytte - Bodø/Glimt
    Inn: Amahl Pellegrino
    Ut: Sondre Brunstad Fet
    45'+1
    Glimt innleder andre omgang.
    45'+1
    Brann får tildelt et frispark
    Sivert Heltne Nilsen
    Brann-frispark et stykke inne på egen halvdel. Kort variant.
    45'+1
    Brann-fansen med rikelig med bluss innledningsvis etter hvilen. Hele kortsiden lyst opp i rødt, og det har i det hele tatt vært mye rødt på Stadion så langt i kveld.
    47'
    Mål for Brann!
    Brann 4 - 0 Bodø/Glimt
    Mål: Niklas Fernando Castro
    Målgivende: Bård Finne
    Brann var definitivt ikke ferdige, og nok en gang er det forbindelsen Finne-Castro som bærer frukter! Glimt har tydeligvis ikke lært av de første 45 minuttene, for her går det gale for en fjerde gang. Finne god til høyre i boksen, hvor det legges lavt inne. Castro møter foran Faye Lund, som må innse at han er sjanseløs idet 4-0 blir et faktum. Finne og Castro "on fire" på Stadion i kveld!
    47'
    VAR-situasjon
    "Same old story" på Brann Stadion idet VAR sjekker denne scoringen også. Blir godkjent etter få sekunder.
    47'
    Bodø/Glimt blir avblåst for offside
    Oscar Kapskarmo
    Glimt-offside et stykke inne på Branns halvdel. Trolig nyankomne Kapskarmo.
    48'
    Bodø/Glimt får tildelt et frispark
    Brede Moe
    Gjestene med frispark inne på egen halvdel. Kort variant.
    48'
    Bodø/Glimt får tildelt et frispark
    Ulrik Saltnes
    Glimt-frispark på Branns halvdel. Saltnes tar seg av det.
    49'
    Brann blir avblåst for offside
    Niklas Fernando Castro
    Et sent flagg på Castro.
    51'
    Mål for Bodø/Glimt!
    Brann 4 - 1 Bodø/Glimt
    Mål: Tobias Fjeld Gulliksen
    Målgivende: Patrick Berg
    Ut av intet kommer reduseringen for Glimt, og det er Gulliksen som scorer for gjestene! Denne fotballgaven fortsetter å gi, og kanskje melder gjestene seg på igjen her. Man er på en visitt til venstre i banen, hvor Berg slår til Gulliksen. Han avslutter fra litt inne i boksen, et skudd som så vidt er innom en uvitende Pallesen. Endrer noe retning og ender i nettet bak en tilsynelatende sjanseløs Dyngeland.
    53'
    VAR-situasjon
    VAR sjekker også denne scoringen. Godkjennes etter sekunder.
    53'
    Bodø/Glimt får tildelt et frispark
    Odin Bjørtuft
    Glimt-frispark til venstre på egen halvdel. Bjørtuft tar seg av det.
    55'
    Både TIL og VIking leder med flere mål, så alt tyder på at det ikke blir medaljeutdeling her i kveld. Brann vil imidlertid være sikret minst bronse med seier her. Har langt bedre målforskjell enn Viking.
    57'
    Bodø/Glimt får tildelt et frispark
    Brice Wembangomo
    Glimt-frispark til høyre på egen halvdel. Wembangomo tar seg av det.
    58'
    Gult kort til Bodø/Glimt
    Tobias Fjeld Gulliksen
    Målscoreren med en voldsom takling på Sery Larsen. To saftige taklinger på få sekunder der.
    60'
    Brann får tildelt et frispark
    Mathias Dyngeland
    Brann-frispark nær egen boks. Langt fra Dyngeland.
    60'
    Herlig intensitet i dette oppgjøret nå. Begge lag sparer ikke på kruttet i taklinger. Brann med tilsynelatende god kontroll etter vel timen.
    62'
    Brann får tildelt et frispark
    Sivert Heltne Nilsen
    Brann-frispark rett inne på Glimts halvdel. Etter hvert kort fra Heltne Nilsen.
    62'
    Brann blir avblåst for offside
    Niklas Fernando Castro
    Trolig Castro som kommer fra offside.
    64'
    Brann blir avblåst for offside
    Bård Finne
    Flere tror Finne har scoret, men flagget kommer opp! Finne alt annet enn ferdig her. Han mottar på rundt 16 meter, hvor det kjøres slalåm med flere. Blir til til slutt en avslutning som ender i nettet, men flagget er oppe umiddelbart. Solid jobb av Finne om man ignorerer offsiden.
    65'
    VAR-situasjon
    VAR nok en gang i aksjon. Skal sjekke offsiden, som etter hvert bekreftes.
    65'
    Spillerbytte - Bodø/Glimt
    Inn: Fredrik Sjøvold
    Ut: Brice Wembangomo
    67'
    Bodø/Glimt får tildelt et frispark
    Patrick Berg
    Glimt-frispark nær midten av egen halvdel. Berg vender spillet.
    67'
    Underlaget tøyser med Faye Lund, som ikke får skutt ut optimalt etter et tilbakespill. Utarter aldri, men som nevnt rikelig med humper på denne matten.
    69'
    Bodø/Glimt får tildelt et frispark
    Brede Moe
    Nytt Glimt-frispark på egen halvdel. Moe tar seg av det.
    69'
    Definitivt et oppgjør som preges en del av stillingen, dette. Naturlig med hele 4-1 på resultattavlen.
    70'
    Brann med nok en opprulling, men til slutt blir det noe trangt for Kartum foran Faye Lund. Sisteskansen avverger.
    71'
    Bodø/Glimt får tildelt et frispark
    Fredrik Sjøvold
    Glimt-frispark til høyre på egen halvdel. Slås kort.
    73'
    Fortsatt rikelig med energi i Finne, som virker å jakte en tredje fulltreffer for kvelden. En av sesongens beste kvelder for Branns nummer 11.
    74'
    Grønbæk med et forsøk Dyngeland redder greit. Lite involvert i kveld, den gode dansken, som samtidig får seg en smell. Et stopp i spillet.
    76'
    Spillerbytte - Brann
    Inn: Niklas Wassberg
    Ut: Ulrik Mathisen
    76'
    Imponerende hvordan Brann har evnet å begeistre Bergen som by denne sesongen, en reise som har gitt store opplevelser på et gang på gang svært godt besøkt Brann Stadion. Både i hjemlig liga og Europa har man bydd på store kvelder.
    78'
    Apropos utsolgt, speakeren melder om 16.832 solgte billetter i kveld. Ikke mange ledige kvadratmeter på Stadion.
    80'
    Bodø/Glimt får tildelt et frispark
    Patrick Berg
    Glimt-frispark inne på egen halvdel. Berg slår i lengderetningen.
    82'
    Mål for Bodø/Glimt!
    Brann 4 - 2 Bodø/Glimt
    Mål: Oscar Kapskarmo
    Målgivende: Albert Grønbæk
    Innbytterne fortsetter å bidra for Glimt, som reduserer en andre gang! Et fremspill ender etter hvert i beina på Grønbæk i mellomrommet, og etter å ha vært nokså anonym i store deler av kvelden, varter dansken opp med en fin stikker i retning boksen. Der venter Kapskarmo, som utnytter et noe passivt Brann-forsvar. Setter kveldens andre redusering med den største selvfølgelighet.
    82'
    Gult kort til Bodø/Glimt
    Oscar Kapskarmo
    Målscoreren får det gule sekunder etter målet. Heltne Nilsen kjenner den.
    83'
    Brann får tildelt et frispark
    Sivert Heltne Nilsen
    Brann-frispark midt på egen halvdel. Kort fra Heltne Nilsen.
    83'
    Bodø/Glimt får tildelt et frispark
    Fredrik Sjøvold
    Glimt-frispark til høyre i banen. Slås kort.
    84'
    Brann får tildelt et frispark
    Mathias Dyngeland
    Brann-frispark nær midten av egen halvdel. Langt fra Dyngeland.
    85'
    Ikke lenge igjen her, men Glimt har muligens fått en del energi etter den andre reduseringen. Ville vært ufortjent om man skulle gjort dette spennende helt på tampen her.
    88'
    Bodø/Glimt får tildelt et frispark
    Fredrik Bjørkan
    Glimt-frispark til venstre i banen. Kort variant.
    88'
    Brann-fansen virker å bruke opp restlageret av bluss her i kveld. Nok en gang rødt på den ene kortsiden.
    89'
    Heltne Nilsen har tatt telling for Brann, men sett ikke store summer på at det ikke også er taktisk av Brann-kapteinen.
    90'
    Brann får tildelt et frispark
    Svenn Crone
    Brann-frispark til høyre i banen. Crone tar seg av det.
    90'+1
    Gult kort til Brann
    Svenn Crone
    Crone i noe hardt vær på Glimts halvdel. Flere i gult kjefter, og Crone må betale prisen i form av et kort.
    90'+1
    Bodø/Glimt får tildelt et frispark
    Julian Faye Lund
    Glimt-frispark til venstre på egen halvdel. Langt fra Faye Lund.
    90'+2
    Spillerbytte - Brann
    Inn: Aune Heggebø
    Ut: Bård Finne
    90'+2
    Spillerbytte - Brann
    Inn: Magnus Warming
    Ut: Niklas Fernando Castro
    90'+3
    Glimt virket noe på hugget etter den andre reduseringen, men Brann ror dette greit i land nå. I sum levert en stor siste hjemmekamp.
    90'+4
    Kampen er slutt
    90'+6
    Svein Oddvar Moen markerer for full tid i Bergen, hvor det ender 4-2 mellom Brann og Bodø/Glimt. Rødtrøyene med mesterlige siste 90 minutter på et utsolgt Brann Stadion. Lagene tok pause på 3-0, men det tok ikke mange minuttene før Niklas Castro økte til 4-0 foran et ekstatisk hjemmepublikum. Tobias Gulliksen reduserte få minutter senere, men på 4-1 slet seriemesterne med å få i gang noen nevneverdig sluttspurt. I en omgang Brann i praksis kontrollerte, sørget Oscar Kapskarmo for en andre redusering rundt 10 minutter før slutt, men innbytternes måldobbel var definitivt for lite på en kveld der Brann viste seg fra sin beste side. Spesielt Bård Finne og Niklas Castro var lysende offensivt for rødtrøyene, som med litt marginer kunne satt langt flere enn fire. Alt i alt en stor kveld for snaut 17.000 fremmøtte i Bergen, og mens Glimt kan forberede seg til ny kamp i Europa, har Brann solide kort på hånden før sølvkampen skal avgjøres neste søndag.
VG Live er en del av Schibsted Media. Schibsted Media AS og Schibsted ASA er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her