4-2
90'+2

Ikke akkurat en strålende sommerkveld i Bergen, småsurt og med regn i luften her på Stadion.
    Tribunene er glisne like før kampstart, Brann opplyser at de har solgt over 15 700 billetter, men mange har valgt å holde seg hjemme istedenfor å se rødtrøyene ta imot bunnlaget fra Nord.
    Brann med mest initiativ, biter seg fast på Bodøs halvdel, men makter ikke å komme til noen farlige sjanser.
    3'
    Petter Vaagan Moen bommet fullstendig på ballen foran mål, men gikk overende. Litt uklart om dette var årsaken til straffen, men Glimts protester var ikke de mest iherdige.
    4'
    Brann scorer på straffe!
    Brann 1 - 0 Bodø/Glimt
    Setter straffen sikkert i mål, til høyre for en sjanseløs Londak.
    5'
    Trond Fredrik Ludvigsen er i oppvarming for Glimt.
    6'
    Brann spiller seg igjennom på høyrekanten med Austin og Sæversson, innleget fra Austin går rett i nevene til Londak.
    10'
    Spillerbytte - Bodø/Glimt
    Inn: Trond Fredrik Ludvigsen
    Ut: Jan Derek Sørensen
    Kapteinen gir seg etter bare ti minutter, inn med en gammel Brann-spiller, som får applaus av hjemmepublikummet.
    10'
    Glimt får ballen inn i Branns felt, men dommer Hafsås blåser for dytting mot Thiago Martins. Spissen uenig og kjefter på dommeren.
    12'
    Nilsen roper fra sidelinjen, vil ha hjemmelaget høyere i banen.
    13'
    Nytt innlegg mot Martins, vinner duellen med Sigurdsson, men får ikke kraft i headingen, Opdal plukker enkelt ned.
    14'
    Bodø/Glimt har vært mest offensive de siste minuttene, men har hatt til gode å skape de store sjansene. Brann er passive fremover på banen og taper både dueller og mister ballen lett.
    17'
    Azar Karadas blir liggende nede etter en takling på Branns midtbane.
    18'
    Azar blir hentet ut på båre. Ser ut som spissen har fått en smell i låret.
    18'
    Spillerbytte - Brann
    Inn: David Jean Nielsen
    Ut: Azar Karadas
    Karadas kunne ikke fortsette, David Nielsen tar hans plass.
    18'
    Branns stjernespiller, Erik Huseklepp har vært merkverdig anonym sålangt i kampen. Har fungert mer som oppspillspunkt, en rolle han ikke behersker.
    21'
    Halvsjanse til Brann, innlegg fra kanten mot Vaagan Moen foran mål, men Glimts forsvar får en fot på ballen først og feier den unna.
    22'
    Mål for Bodø/Glimt!
    Brann 1 - 1 Bodø/Glimt
    Branns midtbane sover, Trond Fredrik Ludvigsen får gå helt til linjen, og kommer seg forbi El Fakiri. Opdal får noen fingre på innlegget, men glipper ballen. Dermed kan en umarkert Martins sette ballen i mål.
    22'
    Brann får tildelt et hjørnespark
    Erik Huseklepp
    Kristjan Ørn Sigurdsson header utenfor. Flott vorspiel av Austin, som nesten satte ballen i mål med et skudd som gikk via en gultrøye.
    24'
    Gult kort til Bodø/Glimt
    Mounir Hamoud
    Feier ned Bjørnar Holmvik og får korrekt kort.
    26'
    Mål for Brann!
    Brann 2 - 1 Bodø/Glimt
    Målgivende: Erik Huseklepp
    En kokende glad Austin løper hoppende mot cornerflagget etter å ha headet et Huseklepp-frispark i mål. Londak slo ballen via stangen og inn. Nydelig frispark fra Huseklepp.
    27'
    Opdal er raskt ute for å avverge at Willis Forko får sjansen alene. Flott inngripen av Opdal.
    30'
    Glimt får et innlegg, Mounir Hamoud kommer rundt Holmvik og Vaagan Moen, men innlegget går bak mål.
    31'
    Lang ball fra Branns midtbane til Nielsen, som jobber på alle ballene han får, Londak er tidlig ute og stjeler ballen foran dansken.
    33'
    Hele Stadion setter hjertet i halsen da Opdal ikke holder et lavt skudd fra Daniel Steinsland. Opdal får så vidt karret til seg ballen før samme mann er tilbake, men Steinsland får frispark mot seg for offside da han skal ta returen.
    34'
    Bjarnason feller Ludvigsen i farlig posisjon. Frispark til Glimt.
    36'
    Opdal holder forsøket fra Martins.
    36'
    Austin ligger nede for Brann. Jamaicaneren har vært Branns soleklart beste i dag.
    37'
    Bodø/Glimt biter seg fullstendig fast innenfor Branns boks. Martins avslutter til slutt, og Opdal redder med en skikkelig TV-redning.
    40'
    Brann forsvaret holder døgnåpent, Glimt glir forbi mens Austin blir båret rundt hele banen på båre til stående applaus.
    41'
    Brann sliter voldsomt offensivt, laget henger ikke sammen, og det virker ikke som hjemmelaget ar en plan på hvordan denne kampen skal drepes.
    43'
    Glimt ligger kompakt og angriper med mange mann når Brann mister ballen, noe som skjer ofte.
    43'
    Livsfarlig heading av Einarsson, klareres på streken. Ny corner.
    45'+1
    Kort variant, til slutt ender ballen hos Jaiteh, som fyrer løs. Via Glimtbein og ut.
    45'+1
    45'+2
    Brann har skapt sine sjanser på dødball, og henger merkverdig lite sammen. Glimt har vært flinke til å utnytte sjansene som byr seg. Kunne like gjerne vært uavgjort med litt mer tur hos Glimts spisser.
    45'
    Daniel Steinsland kjører karusell med Bjørnar Holmvik, men innlegget er hverken fugl eller fisk. Steinsland skuffet over seg selv.
    48'
    Kampen bølger frem og tilbake. Først har Glimt to store sjanser, men Sigurdsson er sist på ballen og får den unna. Så kommer Huseklepp forbi Bodøs sisteskanser, og legger ut til Vaagan Moen som skyter på direkten umarkert. Ikke uventet går skuddet himmelhøyt over.
    50'
    Jaiteh skyter, hele Stadion vil ha hands på en Glimtforsvarer, Hafsås vinker spillet videre.
    51'
    Kjempesjanse til Brann. Einarsson bryter på midten og sender Vaagan Moen fremover med Huseklepp og Nielsen som støtte. Vaagan finner en umarkert Nielsen som får god tid mot Londak, skuddet er hardt og lavt, men går utenfor bakerste stolpe. Branns største sjanse i kampen. Bra spill av hjemmelaget, for første gang ble Bodøs forsvar tatt på sengen.
    53'
    Brann har nok et fint angrep, der Vaagan Moen regiserer nok en gang. Flere forsøk ender til slutt med at Jaiteh går opp altfor voldsomt i en hodeduell og Brann får frispark mot seg.
    55'
    Brann 3 - 1 Bodø/Glimt
    Mål: Erik Huseklepp
    Målgivende: Petter Vaagan Moen
    Et glitrende angrep, to kjappe pasninger, og Huseklepp er gjennom alene. Einarsson spiller Vaagan Moen igjennom på midten, Huseklepp ligger perfekt på offsidegrensen og får ballen på direktepasning fra Vaagan. Huseklepp kommer alene igjennom og scorer sikkert. Et av årets vakreste angrep på Brann Stadion.
    56'
    Huseklepp forsøker seg igjen med en av sine berømte chiper, men denne gangen gikk ballen langt over. Brann langt bedre offensivt etter pause, Einarsson har vært arkitekten blant mye av hjemmelagets spill. Glimt slipper markeringene i forsvar og skaper rom for Branns spisser.
    60'
    Gult kort til Brann
    David Jean Nielsen
    Christian Berg blir for hardt taklet og Nielsen får kort.
    62'
    Innlegg fra Steinsland blir plukket opp av Opdal. Utspillet havner nesten i beina til Martins, men Sigurddsson får kontroll.
    65'
    Avslutning fra Vaagan Moen etter innlegg fra Sæversson. Får ikke kraft i headingen og Londak plukker ballen ned.
    66'
    Stor Glimt-sjanse, Ludvigsen får tråklet seg igjennom på sin venstreside, Steinsland avslutter og Opdal tar ballen med en feberredning.
    67'
    Bodø/Glimt får tildelt et hjørnespark
    Corneren er dårlig utnyttet, ender med et håpløst skudd som ender der duene sitter på Stadiontaket.
    67'
    Inn: Runar Berg
    Ut: Thomas Rønning
    67'
    Huseklepp har kviknet til, finter to forsvarere bort før han avslutter. Londak slår ballen ut. Dårlig avslutning, men for et vorspiel.
    69'
    David Nielsen jobber iherdig etter balltap, forsøker å nå en ball på vei mot sidelinjen, knuser ned alle Branns drikkeflakser på benken i forsøket. Får stormende jubel av hjemmepublikumet.
    72'
    Ny fin Brann-sjanse, kommer i overtall, angriper ved Holmvik som sender ballen til Einarsson. Islendingen får ikke stokket beina og sender ballen over.
    73'
    Halvsjanse til gjestene fra Nord, Martins avslutter etter en dårlig klarering, men holdet er langt og ballen kommer litt for brått på ham. Går utenfor.
    80'
    Frispark til Brann fra god posisjon, Vaagan Moen fyrer ballen i muren. Huseklepp stjeler ballen langs linjen og forsøker å legge inn. Per Verner Rønning handser soleklart, men Hafsås vinker spillet videre. Stadion raser.
    81'
    Brann 4 - 1 Bodø/Glimt
    Mål: Petter Vaagan Moen
    Målgivende: Hassan El Fakiri
    Pent angrep, Bjørnar Holmvik og Hassan El Fakiri setter opp Vaagan Moen som skyter ballen i lengste hjørnet.
    82'
    Martins avslutter med et forsøk på brasse, treffer ballen urent, går ut til utspill.
    83'
    Einarsson går i bakken etter en duell og blir liggende. Får hjelp av det medisinske apparatet, ser ut som om han kan fortsette.
    84'
    Trond Fredrik Ludvigsen
    Heades ut av Sigurdsson.
    86'
    Avslutning av Hamoud, går langt utenfor.
    86'
    En liten trofast gruppe i gult klapper for laget sitt, mens bergenspublikummet synger 'Rykker ned til Løv-Ham' om bortelaget.
    88'
    Brann har full kontroll bakover og bortelaget virker resignert til nok et tap på bortebane.
    90'
    To minutters tillegg på Stadion.
    90'+1
    Brann 4 - 2 Bodø/Glimt
    Knuser et frispark i mål fra 25 meter. Praktfullt frispark som pynter på resultatet.
    90'+2
    90'+3
    Johansens perle var det siste som skjedde. Brann var middelmådige i første omgang, men løftet seg etter hvilen. Huseklepp våknet og da var egentlig seieren aldri truet. Bodø/Glimt leverte en god førsteomgang og kunne ha gått til pause med uavjgort om de hadde hatt flaksen på sin side. Likevel en fullt fortjent seier til guttene fra Bergen.