1-1
74'

Velkommen til denne live-dekningen av oppgjøret mellom Sandefjord Fotball og Molde FK!
    Det er førti minutter igjen til kampstart i solfylte Sandefjord.
    SF har hatt en tung periode i vårsesongen etter en oppløftende start, og hvalfangerne har blant annet tre strake tap på hjemmebane. De blå fikk imidlertid en viktig og kjærkommen opptur med 2-1-seier over Fredrikstad i Plankebyen forrige serierunde.
    Molde har overrasket de fleste i denne sesongen, og de ligger på en flott 2. plass. MFK er det eneste laget som tilsynelatende kan stjele gullet fra RBK. Spissen Mame Biram Diouf har hatt en stor våresong, og som kjent har han skrevet kontrakt med Manchester United.
    Lagene kommer på banen!
    Mange romsdølinger har tatt turen til Vestfold i ettermiddag.
    Molde skal ta avspark.
    Molde går rett i angrep, og Mame Diouf får sjansen til å gi gjestene ledelsen. Han treffer ikke helt godt på ballen, og lærkula ender en meter til side for mål. Stor sjanse MFK!
    2'
    Vatshaug slår ballen inn i feltet, men Zanetti vinner duellen mot Pape Diouf.
    3'
    Jensen kommer på et raid på sin venstreside. Han finner Mjelde - som skyter like utenfor. Dermed har lagene hatt en stor sjanse hver i åpningsminuttene!
    4'
    Stor sjanse på ny for MFK, men M. Diouf skyter rett på Bugge Pettersen! Zanetti ble forøvrig liggende etter kaoset som oppsto foran SF-buret.
    7'
    Molde får tildelt et hjørnespark
    Pape Pate Diouf
    Etter mye rot får SF klarert.
    7'
    Sohna slår inn, men ballen er dårlig vinklet og går rett på keeper Larsen.
    9'
    Makhtar Thioune
    Ny corner.
    10'
    Ballen går først i utsiden av stolpen! Thioune får en ny sjanse. Ballen ender til slutt hos Hoseth, som lemper ballen rett i klypene på Bugge Pettersen.
    11'
    Hoseth slår en nydelig stikker til Pape Diouf, men igjen redder Bugge Pettersen Sandefjord!
    14'
    Mjelde finner Nystuen, men spissen klarte ikke å få til et skikkelig mottak, og dermed gikk ballen over dødlinja.
    15'
    Pape Diouf leker med SF-forsvaret, som er heldige som får gitt til corner!
    17'
    Bugge Pettersen klarerer.
    17'
    Nystuen finner Saric, som alene med Larsen skyter like utenfor! Utrolig at det ennå er målløst i dette oppgjøret!
    19'
    Kristoffer Vatshaug fikk en smell for noen minutter siden, og Marcus Andreasson har dermed gått inn på høyre back.
    21'
    Thioune og Madsen smeller sammen i en hodeduell, og Molde-spilleren var heldig som ikke fikk gult kort i situasjonen.
    23'
    Sandefjord får tildelt et hjørnespark
    MFK klarerer og kontrer.
    25'
    Gult kort til Molde
    En håpløs takling bakfra på Madsen fører til et korrekt idømt gult kort.
    27'
    Zanetti nikker ut til ny corner.
    33'
    Gabrielsen får beinet ballen vekk.
    33'
    Hoseth slår igjen ballen lekkert til Pape Diouf, men igjen er avslutningen for svak.
    36'
    Pape Diouf prøver et skudd fra langt hold, men Madsen står i veien.
    37'
    Magne Hoset
    Gabrielsen klarerer i første omgang. Ender med at Bugge Pettersen får frispark i kamp med en MFK-spiss.
    38'
    Pape er på vei alene med keeper, men avvinkes for en korrekt offside.
    43'
    Thioune skyter fra 17 meter, men skuddet blir for enkelt for Bugge Pettersen.
    45'
    Det er lagt til to minutter.
    45'+1
    Thioune finner Hoseth - som skyter langt utenfor.
    45'+2
    Pape kommer til en ny avslutning, men nok en gang er skuddet for løst.
    45'+3
    45'+3
    Det har vært et fyrverkeri av en fotballkamp, i alle fall den første halvtimen. Det er et under at det ikke har blitt mål så langt, og spesielt Molde har vært veldig nær ved flere anledninger. Banens beste i 1. omgang: Magne Hoseth.
    45'
    Forren har fått seg en smell, men er heldigvis raskt på beina igjen.
    48'
    Magne Hoset
    Bugge Pettersen fanger ballen uten problemer.
    48'
    Gult kort til Sandefjord
    Salcinovic er tilsynelatende bare så vidt borti Berg Hestad, men Edvartsen gir han gult kort.
    50'
    En Molde-spiller, vanskelig å se hvem i klynga foran mål, nikker like over!
    52'
    Mame Diouf samarbeider med Berg Hestad. Han slår til slutt ballen inn foran mål, men Gabrielsen måker ballen unna.
    54'
    Mjelde skyter høyt over fra 18 meter.
    56'
    Stor dobbelsjanse til Mame Diouf! Fantastisk inngripen av Bugge Pettersen hindrer scoring. Den påfølgende corneren er også livsfarlig!
    57'
    Madsen blir liggende etter en duell med Forren.
    58'
    Spillerbytte - Sandefjord
    Inn: Malick Mane
    Ut: Semir Saric
    60'
    Dagens tilskuertall: 6.111.
    63'
    Innbytter Mane finter seg fri ved 16-meterstreken, men skuddet går høyt over.
    64'
    Madsen nikker ballen vekk.
    65'
    Innbytter Mota prøver seg på en kopi av Bohinens berømte mål mot England, men ballen bommer på vinkelen med en halv meter og ender over dødlinja. En frekkis av Mota, som lekte seg forbi Zanetti!
    68'
    Gabrielsen nikker unna.
    68'
    Mane slår inn fra høyre, men ballen treffer ingen SF-spillere.
    69'
    Mota har for øvrig gått inn på spissplassen, mens Mame Diouf har trukket ut på venstresiden i Moldes angrep.
    71'
    Mål for Sandefjord!
    Sandefjord 1 - 0 Molde
    Salcinovic fanger en retur, tar noen finter og lader kanonen. Ballen går i krysset og inn!
    73'
    Mål for Molde!
    Sandefjord 1 - 1 Molde
    Publikum har ikke jublet ferdig før Mota utligner for romsdølingene!
    74'
    Sohna er for tøff i en duell med Thioune.
    76'
    Mame Diouf skyter knallhardt, men skuddet går rett på Bugge Pettersen.
    78'
    Sohna klarerer.
    79'
    Spillerbytte - Molde
    Inn: Rune Ertsås
    Ut: Pape Pate Diouf
    80'
    SF prøver seg. Mjelde slår inn fra høyre, men Nystuen klatrer på Andreasson og blir korrekt avblåst.
    84'
    Igjen snapper Bugge Pettersen et innlegg foran målkåte Molde-spillere.
    85'
    85'
    Mane avslutter et angrep med et svakt skudd utenfor.
    86'
    Mjelde slår inn, men Larsen er sikker i feltet.
    88'
    Jensen med et flott innlegg, men igjen er Larsen god i feltarbeidet.
    90'+1
    Tilleggstid: tre minutter.
    90'+1
    Thioune er for sent inn i en takling på Madsen.
    90'+2
    Mane setter ballen i mål med pannebrasken, men i forkant har ballen vært over dødlinja. Dermed korrekt annullering!
    90'+4
    Ballen går bak dødlinja, og til innspill fra keeper.
    90'+4
    90'+5
    Molde hadde fortjent seieren, men Sandefjord hadde Bugge Pettersen i mål! Ellers viste Molde at de har gode spillere nesten over hele banen, mens SF kriget iherdig inn ett viktig poeng.