Velkommen til Bergen og Brann Stadion. I kveld er det Hønefoss som kommer på besøk.
    Brann har lite å spille for i denne kampen, men for Hønefoss er kampen livsviktig. De må nesten ha tre poeng her i dag for å henge med i nedrykksstriden. Hønefoss ligger for øyeblikket helt sist.
    Brann har hatt en elendig høstsesong. Kun to kamper har gitt tre poeng etter at Rune Skarsfjord signerte ny kontrakt i sommer. Den dårlige høsten har gjort at fansen har begynt å vise sin frustrasjon mot klubben sin.
    Forrige helg ledet Brann 1-0 over Sarpsborg 08, men klarte å rote borte ledelsen, og tapte til slutt 3-2 mot bunnlaget.
    Hønefoss tapte også sin forrige kamp. På hjemmebane ble det 0-1-tap mot Molde. Likevel har østlendingene hentet litt poeng i det siste. To uavgjort og en seier på de fire siste foruten tapet mot Molde.
    Rundt ti minutter til kampsstart på Stadion. Det er opphold og rundt ni grader i Bergen. Fint fotballvær en høstkveld.
    Brann setter pris på ungdommen i Bergen og gir en liten oppmerksomhet til FK Fyllingsdalen sitt juniorlag som vant junior-NM mot Rosenborg i går.
    Det er glissent på Stadion i kveld. Laber stemning på tribunene når Brann har lite å spille for på tampen av sesongen. Trist, er vel ordet som kommer først til minnet når man skuer utover Stadion.
    Bluss røyklegger den ene kortsiden mens Nystemten runger.
    Minutter unna avspark her nå.
    Dommer Rafiq må vente med å blåse i gang kampen. Det er hull i nettet på Hønefoss´ mål.
    Brann med avspark. Vi er i gang!
    1'
    Tidligere Brann-spiller Helge Haugen mister ballen på egen halvdel. Pusic plukker opp og spiller til Huseklepp som er fri i boksen. Han forsøker å finte seg til skudd, men det koker bort i kålen. Den ender til slutt hos Sævarsson som skyter fra distanse, men til side for mål.
    2'
    Gult kort til Hønefoss
    Helge Haugen
    Tidlig gult kort for en takling på Badji.
    3'
    Hønefoss har kommet seg litt til hektene nå. De triller ball, men er upresise.
    6'
    Litt uvant formasjon av Hønefoss i dag. De spiller nesten 4-3-3 med Kristian Örn Sigurdsson som spiss!
    7'
    Demir forsøker seg med en stikker gjennom inn i boksen, men rett inn til Clark.
    9'
    Simon Larsen ligger nede etter et ublidt møte med Amin Askar. Han kommer seg på beina igjen.
    10'
    Kristoffer Larsen er skuddvillig for Brann. Forsøker kanonen fra distanse, men over og utenfor.
    11'
    Stor sjanse til Hønefoss. Et innlegg fra venstre ender på bakerste stolpe hvor Mikkel Vendelbo får stå merkelig alene. Han klinker til, men den går tilbake foran mål og ut over linjen. Kampens første store sjanse.
    12'
    Sævarsson vinner frispark på kanten av 16 meteren etter en takling av Hovda.
    13'
    Tor Oyvind Hovda
    Han får kort for taklingen.
    13'
    Ser ut som Martin Pusic skal forsøke å overliste Clark på direkten. Han får godt treff, men i et Hønefoss-hode og til corner.
    14'
    Brann får tildelt et hjørnespark
    Fredrik Haugen
    Hønefoss header den vekk.
    14'
    Vendelbo forsøker seg med et skudd, men rett i klypene til Mohus.
    16'
    Hønefoss vinner en corner.
    17'
    Hønefoss får tildelt et hjørnespark
    Riku Riski
    Hoås header over fra kloss hold.
    17'
    Hønefoss har tatt mer over etter at Brann åpnet best.
    20'
    Riku Riski
    En lang ball på bakerste uten at Hønefoss klarer å utnytte den.
    20'
    Nok en corner til Hønefoss. Bortelage kjører kampen nå.
    21'
    Riku Riski
    Wangberg ruver i luften på første stolpe.
    21'
    Hønefoss med massivt press på Brann nå. Vinner nok en corner.
    24'
    Kevin Larsen
    Over alle og ut til innkast på andre siden.
    24'
    Stopp i spillet nå. En Hønefoss-spiller ligger nede med skade.
    27'
    Nesten for Brann. Huseklepp med en god kontringsball ut til Sævarsson motsatt og flikker videre til Haugen. Han kommer seg inn i boksen og skyter, men skuddet blir blokkert. Bra spill, og bra blokkering av Hønefoss-forsvaret.
    29'
    Spillerbytte - Hønefoss
    Inn: Mats Andre Kaland
    Ut: Simon Larsen
    Simon Larsen må gi seg etter skaden. Inn kommer bergenseren Mats André Kaland.
    29'
    Sævarsson med et elendig innlegg. Ødelegger en god sjanse der, for Brann hadde mange spillere på vei inn i boksen.
    30'
    Sævarsson igjen med et innlegg fra høyre, men det er for høyt og slapt. Pusic er der i boksen, men får ikke headet mot mål.
    32'
    Mikkel Vendelbo er på farten igjen. Han driver frem i banen og får skyte fra 18 meter. Han får godt treff, men den sniker seg på utsiden av stolpen til Mohus.
    33'
    Riski får alle tiders sjanse alene med Mohus. En perfekt stikker og han får tid til å legge den til side for Branns sisteskande, men Mohus er ute og redder. Corner. Enorm sjanse.
    34'
    Frem og tilbake og en ny corner etter avslutning fra Larsen som kommer seg inn i boksen etter corneren.
    34'
    Riku Riski
    Det er en kanonade mot Brann-målet nå. Vendelbo skyter fra kloss hold, men via en Brann-spiller og til en ny corner.
    35'
    Brann klarerer.
    35'
    Kevin Larsen forsøker seg med et skudd, men Mohus har full kontroll.
    38'
    Riski kommer til dødlinjen og forsøker å svinge den inn, men i nettveggen.
    40'
    Vendelbo med nok et skudd fra distanse, men rett på Mohus igjen. Den unge Brann-keeperen har hatt god kontroll i dag.
    41'
    Larsen med en stikker mot Pusic inn i boksen, men den sniker seg inn til Clark.
    41'
    Woops! Clark holder på å tabbe seg ut. Han skal ut og plukke en ball, men der kommer Askar susende og holder på å snappe den fra ham. Clark får vippet den opp i luften og over Askar og klarerer.
    44'
    Nok en kjempesjanse til Hønefoss. Kevin Larsen får stå helt fri på åtte meter og smeller til etter en ball som kommer ut 45 grader. Jørgen Mohus er soleklart banens beste med nok en kanonredning.
    45'+1
    Heading på bakerste, men utenfor.
    45'+1
    45'+2
    Pause på Stadion. Publikum viser hva de synes om Branns innsats i førsteomgang. Pipekonsert fra tribunen. Hønefoss burde ledet denne kampen. De har skapt de største sjansene, men Jørgen Mohus holder Brann inne i kampen.
    45'
    Hønefoss setter i gang annenomgangen.
    46'
    Riski forsøker å legge ut til Hoås i boksen, men Wangberg sklir ballen til corner.
    47'
    Riku Riski
    Mohus bokser den ut i feltet. Kevin Larsen skyter på direkten, men den går opp på felt E.
    48'
    Riski feller Sævarsson som får frispark. Har ikke skjedd så mye i starten av denne omgangen.
    50'
    Brann med en god kontring. Pusic chipper til Huseklepp, som ikke får helt kontroll på kulen på bakerste. Corner.
    52'
    52'
    9348 tilskuere på Stadion i dag. Det gjør at Brann ikke klarte å tangere tilskuerrekorden til Rosenborg med antall kamper på rad med over 10 000 tilskuere.
    53'
    Larsen forsøker skudd fra 104 meter. Håpløst.
    54'
    Gult kort til Brann
    Han stopper en Hønefoss-kontring.
    55'
    Hønefoss vinner nok en corner.
    57'
    Ender hos Riski som skyter på direkten, men utenfor.
    57'
    Brann med sin største sjanse i kampen! En kontring ender hos Haugen som fyrer fra utenfor boksen. Den går via Badji og over Clark. Rett i tverrliggeren. Brann får ikke til en skikkelig avslutning på returen.
    59'
    Frispark til Hønefoss på 30 meter. Solli forsøker seg med sin elleville frisparkfot, men til side for mål.
    60'
    Vendelbo header unna.
    61'
    Nå skjer det absolutt ingenting på Stadion. Brann har ballen ved cornerflagget til Hønefoss, men det er mest kast og kjemping.
    65'
    Frispark til Hønefoss nede ved deres cornerflagg.
    67'
    Stopp i spillet nå. Kaland ligger nede med skade.
    68'
    Larsen med innlegg for Brann. Pusic får en tå på den, men over.
    70'
    Hønefoss vinner frispark på 25 meter. Solli skal nok prøve seg igjen.
    72'
    Gult kort for fellingen.
    72'
    Solli rett i muren. Larsen plukker opp returen og banker til. Mohus må ut i full strekk og slår den til corner.
    73'
    Badji kontant til ny corner.
    73'
    Riku Riski
    Gjennom hele feltet. Brann får klarert.
    73'
    Plustelig er Hønefoss seks mot tre i egen boks. En skudd blir blokkert, og går via hånden til Mojsov, men dommeren blåser offside.
    74'
    Ny kjempesjanse til Hønefoss og Kaland. Han kommer skrått alene med Mohus. Skuddet er hårfint utenfor. Vanskelig vinkel, men Brann er helt på bærtur i forsvar nå.
    76'
    Nok en sjanse til Hønefoss. Hoås får stå helt alene på 15 meter og klemmer til på volley. Mohus er på pletten igjen og slår den unna. God redning av Mohus.
    78'
    Brann angriper og får til slutt en avslutning ved Larsen. Rett på Clark.
    78'
    Hønefoss fortsetter å produserer store sjanse, men det står fortsatt 0-0. Denne gangen er det Hovda som skyter utenfor fra 14 meter. Utrolig at Hønefoss ikke har scoret.
    81'
    Spillerbytte - Brann
    Inn: Kristoffer Barmen
    Ut: Kristoffer Larsen
    81'
    Brann med et skudd på mål ved Pusic. Rett i klypene til Clark.
    82'
    En lang ball inn i boksen til Brann, men Sævarsson header den inn til Mohus.
    86'
    Inn: Bård Finne
    Ut: Erik Huseklepp
    86'
    Inn: Tomasz Sokolowski
    Ut: Fredrik Haugen
    86'
    Pusic forsøker skuddfoten, og får godt klem, men rett på Clark igjen.
    88'
    Erdin Demir får stå helt alene på 13 meter, men skuddet går himmelhøyt over.
    89'
    Askar med et frispark inn i boksen. Pusic header over.
    90'+1
    Finne kommer til linjen og skal slå den 45 grader ut, men han slår den rett til Clark.
    90'+1
    Kjempesjanse til Brann og Sokolowski på slutten. Brann kommer fire mot tre. Sokolowski skal bare plassere den i nettet, men bommer på mål.
    90'+2
    Askar med skud fra skrått hold. Clark redder og til corner.
    90'+3
    Amin Askar
    Hønefoss får den unna.
    90'+3
    90'+4
    Det er over i Bergen. Brann blir pepet av banen av fansen. 0-0 på hjemmebane mot bunnlaget i eliteserien er ikke godt nok. Fansen roper på Skarsfjords avgang. Hønefoss kunne, og burde vunnet denne kampen. De skapte de største sjansene, og hadde fortjent å vinne alt i alt. Brann fikk noen sjanser på slutten, men det var fordi Hønefoss gikk for tre poeng og kastet folk i angrep. Brann svever mot midten av tabellen. Hønefoss kjemper fortsatt mot nedrykk.