1-1
1-2

Velkommen til Brann Stadion og cupkampen mellom Brann og Mjøndalen.
    Bergen syder i ettermiddag. Sommeren er kommet til byen og Stadion ligger badet i sol. Perfekte forhold for en fotballkamp.
    Mjøndalen ligger på 11.-plass i 1. divisjon. I forrige seriekamp ble det tap mot Hødd.
    Brann har en fantastisk hjemmestatistikk denne sesongen. Syv strake kamper på rad uten poengtap på Brann Stadion, er best i eliteserien denne sesongen. For rødtrøyene er det godt at kampen ikke går på Nedre Eiker. Brann har tapt alle bortekampene i år.
    Kristian Flittie Onstad er tilbake på Stadion. 29-åringen var et halvt år i Brann i 2009 uten å imponere nok til å få kontrakt.
    Fem fans fra Mjøndalen har funnet veien til Stadion i kveld. De synger og nyter livet i solbyen.
    Brann stiller med et sterkt lag. Kun to forandringer på laget som slo Sarpsborg 08 3-1 her på søndag. Tomasz Sokolowski og Hassan El Fakiri kommer inn for Fredrik Haugen og Erdin Demir.
    Spillerne kommer på banen. Ikke mye folk på Stadion i dag, men de lager nå litt liv. Bortefansen har summet seg og stiller med rundt 50 mann.
    Avspark er minutter unna.
    Mjøndalen med avspark i denne omgangen.
    1'
    Brann har ballen mest de første minuttene av kampen, men har ikke skapt noen sjanser.
    2'
    Mjøndalen får kampens første avslutning på mål. Et innlegg fra høyre når pannen til Kirkevold som får headet på mål, men Leciejewski har full kontroll.
    4'
    Brann får kampens første corner.
    6'
    Brann får tildelt et hjørnespark
    Erik Huseklepp
    På første stolpe. Sævarsson forsøker å flikke den videre, men den går ut over linjen.
    6'
    Frispark til Mjøndalen inne på Branns halvdel. Ute ved linjen. Stian Ohr svinger den inne i boksen, men den går over alle og til utspill fra keeper.
    8'
    Brann får kampens første store sjanse. Bård Finne legger inn til Huseklepp i boksen som bommer på ballen. Den faller til Askar som får stå helt alene fra syv meter, men han smeller den over. Upresset. Burde gjort mer med den sjansen.
    9'
    Ny stor sjanse til Brann. Huseklepp tråkler seg fri i boksen og legger til Askar. Han vipper den på bakerste hvor Pusic står helt alene. Han får ikke tråkk i headingen, men burde klart å plassere den bedre. Rett på Rotevatn. Var helt alene.
    12'
    Mjøndalen vinner en corner.
    12'
    Mjøndalen får tildelt et hjørnespark
    Joackim Olsen Solberg
    Brann får den ut.
    13'
    Mål for Brann!
    Brann 1 - 0 Mjøndalen
    Målgivende: Bård Finne
    Brann kontrer på corneren. Finne løper i bakrom og kommer ut på siden. Han finter en Mjøndalen-spiller og legger inn hardt foran mål. Joachim Olsen stopper ballen på streken, men der kommer Pusic og triller ballen i mål.
    14'
    Mjøndalen er nære ved å utligne like etter scoringen. Et innlegg fra venstre kommer inn i boksen. Der står Mads Hansen helt alene rundt straffemerket, men headingen går til side for mål. Artig start på kampen.
    16'
    Havner ut i feltet og Stian Aasmundsen skyter på volley. Høyt over.
    16'
    Olsen slår en ball inn i feltet. Ohr stiger over Fakiri og får hodet på innlegget, men den går høyt over.
    19'
    Brann kommer til en ny sjanse. Pusic spiller til Huseklepp på vingen som drar seg inn i 16 meteren. Han slår hardt inn foran mål, men Pusic får den ikke mot mål. Utspill fra mål.
    21'
    Brann holder oppe et lite trykk på Mjøndalen i denne perioden av kampen. De har ballen klart mest, men bruntrøyene virker farlige på overganger.
    24'
    Huseklepp forsøker å dra av Flitte Onstad, men midtstopperen har fullkontroll på lysluggen.
    25'
    To halvsjanser for Brann. Først svinger Sævarsson en ball i boksen som har retning mot mål. Rotevatn må bare slå den unna. Så skyter Finne et skudd som går via Pusic og til Huseklepp. Han får ikke klem på skuddet, og det går til side for mål.
    27'
    Kirkevold forsøker seg for Mjøndalen. Han drar seg fri på kanten av 16 meteren og forsøker å legge den i lengste, men skuddet går utenfor.
    28'
    Frispark til Mjøndalen midt på mål og rundt 28 meter. Kan komme et skudd fra Ohr her. Det blir Olsen i stedet. Til side for mål.
    30'
    Har roet seg litt nå. Brann virker friske på overganger, men må passe seg for Mjøndalens dødballer.
    33'
    Brann vinner corner etter frispark fra Huseklepp. Gjesdal er nesten på ballen som sklir foran Rotevatn.
    34'
    På pannen til Gjesdal som får headet den mot mål, men Rotevatn er med på notene og plukker.
    34'
    Så er det Mjøndalen som vinner en corner etter bra forarbeid av Kirkevold.
    35'
    Over alle, men Sundli jager og vinner en ny corner.
    35'
    Stian Ohr
    Heading fra Onstad. Ny corner.
    36'
    På hodet til Kirkevold på første stolpe som forsøker å stussen den mot mål, men det går over.
    36'
    Sævarsson roter en ball ut til corner. Uoppmerksom.
    40'
    Stian Ohr
    Kirkevold får hodet på innlegget igjen. Utenfor denne gangen. Urovekkende av Brann at de ikke er i duellene.
    40'
    Brann vinner en corner etter at Huseklepp roter et innlegg inn på bakerste.
    41'
    Finner Pusic som ruver i feltet, men han får den ikke mot mål. Utspill fra Rotevatn.
    41'
    Nok en corner til Mjøndalen. Gjesdal med en dårlig klarering etter et innlegg fra høyre.
    43'
    Mjøndalen får til en avslutning etter mye frem og tilbake. Over denne gangen. Sundli får stå helt alene denne gangen.
    43'
    Nok en corner for Mjøndalen.
    44'
    Gult kort til Brann
    Usikkert hvorfor han fikk kort. Munnbruk kanskje.
    44'
    Gjesdal får headet den vekk.
    45'
    45'+1
    Pause på Stadion. 1-0 til Brann ved halvtid. Småfortjent siden Brann har hatt de største sjansen, men Mjøndalen henger godt med. Pusic ordnet ledelse for Brann etter en enkel scoring.
    45'
    Spillerbytte - Brann
    Inn: Jonas Grønner
    Ut: Zsolt Korcsmár
    46'
    Brann med avspark.
    46'
    Olsen med en dårlig heading tilbake til Rotevatn, men keeperen rydder opp.
    48'
    Nesten for Mjøndalen etter et innlegg, men Brann får klarert til corner i siste sekund.
    49'
    Brann header unna.
    49'
    Mål for Mjøndalen!
    Brann 1 - 1 Mjøndalen
    Mål: Pål Alexander Kirkevold
    Mjøndalen utligner med et flott langskudd. Kirkevold snurrer rundt med Sævarsson og skyter fra rundt 25 meter. Ballen sniker seg inn bak Leciejewski. Mjøndalen har startet flott i denne omgangen.
    50'
    Rye peker på straffemerket etter et langt innkast. Pusic var borti ballen med hånden.
    51'
    Brann 1 - 2 Mjøndalen
    Mjøndalen har snudd kampen på to minutter! Kirkevold setter ballen sikkert i nettet bak Leciejewski.
    52'
    For en utvikling i denne omgangen. Mjøndalen gikk ut med høyt press i denne omgangen for å stresse Brann. Det funket til de grader, og nå leder 1. divisjonslaget på Stadion.
    54'
    Frustrasjonen blant Brann-fansen begynner å bre seg. Det er som dag og natt fra førsteomgangen.
    55'
    Pusic forsøker en stikker mot Huseklepp og Finne, men ingen av dem har gått på løp. Den triller inn til Rotevatn.
    56'
    Brann vinner en corner etter et langt innlegg.
    59'
    Daler ned på bakerste, men der er det ingen. Utspill fra Rotevatn.
    59'
    El Fakiri forsøker seg med et skudd, men det er for slapt. Rotevatn har kontroll.
    60'
    En utrolig stor sjanse for Brann. Finne kommer til dødlinjen og legger ut til Askar som drar seg mot keeper. Han vipper til Huseklepp som skal sette den i det tomme målet, men den får mellom beina hans og ut over linjen.
    62'
    Brann forsøker seg fra distanse. Askar legger videre til Larsen som skyter fra rundt 23 meter. Skuddet stryker stolpen til Rotevatn.
    65'
    Brann presser når. Denne gangen i stolpen fra Sævarsson! Huselepp drar seg forbi Borrajo i boksen og legger inn. Der kommer islendingen og header i stolpen fra kloss hold. Finne forsøker å komme på returen, men ballen ender i klypene til keeper.
    66'
    Mjøndalen vinner en corner etter et skudd som blir blokkert.
    67'
    Stian Ohr
    Olsen fyrer på en retur, men Leciejewski har kontroll.
    67'
    Brann vinner frispark ute på linjen ca. ved 16 meteren til Mjøndalen. Huseklepp svinger den inn, men Rotevatn er ute og bokser.
    72'
    Kirkevold er på farten igjen. Han drar seg forbi Sævarsson i feltet og legger inn. Ballen spretter mellom Grønner og Leciejewski og triller mot mål, men Gjesdal får kontroll og får klarert.
    75'
    Gult kort til Mjøndalen
    Feller Huseklepp ute ved linjen.
    75'
    Nesten for Brann igjen. Huseklepp med et hardt innlegg. Der kommer Sævarsson stupende, men får ikke tåen på ballen. Corner.
    76'
    Først header Gjesdal mot mål. Ballen faller til Finne som vender opp og skyter i presset posisjon. Rett på Rotevatn. Han får returen og går ned i duell med Sundli. Vil ha straffe, men Gya vinker spillet videre.
    76'
    Publikums frustrasjon blir bare større og større jo nærmere klokken tikker mot 90 minutter.
    80'
    Brann vinner frispark på kanten av 16 meteren til Mjøndalen. Huseklepp slår. Elendig innlegg og Mjøndalen får klarert.
    82'
    Nytt frispark. Denne gangen litt lenger inn i banen. Huseklepp igjen. Vipper den på bakerste og det blir corner.
    83'
    Mjøndalen får klarert.
    83'
    Ny corner.
    84'
    Kristoffer Larsen
    Bruntrøyene forsvarer seg med nebb og klør nå. Brann vinner nok en corner.
    84'
    Mjøndalen forsvarer seg godt og de klarerer.
    84'
    Mjøndalen kontrer og vinne en viktig corner. De har all tid i verden nå. Naturligvis.
    86'
    Ballen ender opp på motstatt hvor de får slått inn igjen i feltet. En avslutning ender i nettveggen.
    86'
    Brann vinner frispark i gunstig posisjon foran målet til Mjøndalen. Skuddhold fra 21 meter. Huseklepp, Larsen og Askar står klare. Larsen skyter rett i muren.
    89'
    Ballen faller til Sokolowski som drar seg til linjen og vil legge inn, men rett i nettveggen.
    89'
    Det er lagt til minst tre minutter.
    90'+1
    Larsen går hele veien fra kanten av linjen og skyter, men Rotevatn får en hånd på skuddet fra skrått hold. Nesten for Brann igjen.
    90'+1
    Huseklepp forsøker et skudd fra utenfor 16 meteren, men høyt over. Det ser ut som Mjøndalen tar dette nå.
    90'+3
    90'+4
    Bomben gikk av på Stadion. Mjøndalen snudde kampen mot Brann på to minutter. Brann tok ledelsen i 1. omgang, men bruntrøyene gikk ut med høyt press etter pause. Det resulterte i to kjappe scoringer fra Mjøndalen. Brann presset og presset, men de klarte ikke å redde fadesen. Publikum med pipekonsert mot sine gutter, mens Mjøndalen ble hyllet som om de hadde vunnet cupen. En sterk prestasjon av 1. divisjonslaget.