Author avatar

Ble dekket av Christina Paulos Syversen

    ENORM SJANSE FOR BRANN! Corneren slås fra Fredrik Haugen og rett på hodet til Koomson, som stiger enosomt til værs og header like utenfor lengste stolpe. Der kunne det fort stått 1-0!
    3'
    NESTEN FOR FINNE! Lekven slår inn fra høyresiden. Wormgoor rager høyest i duellen og klarerer. Ballen havner hos Finne som fyrer fra 16-17 meter. Sahin-Radlinger strekker seg så lang han er og får slått unna.
    16'
    ...Innoverskrudd. Johnson er på ballen, men header et par meter utenfor.
    31'
    I alle dager, Carvalho holder på å sende Brann i ledelsen med et skikkelig sleivspark! Det slås inn i boks av Haugen. Ballen treffer Carvalho i leggen og går rett i stolpen. Nesten!
    38'
    Hvordan er det IKKE scoring for Brann?!?! Herre jemeni for en mulighet. Det slås inn, og ballen havner rett foran Wormgoor på tre meter. Ballen danser på to-tre meter før den klareres. Aj, aj, aj, for en mulighet!
    45'
    Pause
    45'+4
    2. omgang
    46'
    Finne prøver å slå inn med utsiden av foten, går ikke. Slår inn igjen, Johnson header fra fem meter. Redning av Sahin. Stooooor mulighet!
    66'
    Spillerbytte - Brann
    Inn: Henrik Kjelsrud Johansen
    Ut: Steffen Lie Skålevik
    67'
    Spillerbytte - Vålerenga
    Inn: Chidera Ejuke
    Ut: Magnus Grødem
    75'
    Gult kort til Vålerenga
    Abdisalam Ibrahim
    77'
    NESTEN FOR NILSEN! Carvalhos klarering er svak og via Lekven havner ballen hos Heltne Nilsen. Han er på spiss vinkel, men avslutningen fra to meter er elendig og rett på keeper!
    79'
    Spillerbytte - Brann
    Inn: Deyver Vega
    Ut: Ludcinio Marengo
    81'
    Spillerbytte - Vålerenga
    Inn: Felix Horn Myhre
    Ut: Bård Finne
    82'
    Spillerbytte - Brann
    Inn: Azar Karadas
    Ut: Peter Orry Larsen
    86'
    Spillerbytte - Vålerenga
    Inn: Joao Meira
    Ut: Abdisalam Ibrahim
    90'+2
    VIF kontrer, og der kan de faktisk avgjøre! Enorm mulighet. Ejuke vinner ball på egen halvdel og gir til Nouri, som setter fart på skøytene. Slår en boksåpnerpasing til Johnson, som skyter fra 15 meter. Like utenfor. Aj!
    90'+5
    Gult kort til Brann
    Gilbert Koomson
    90'+6
    Kampen er slutt
    90'+7
VG Live er en del av Schibsted Media. Schibsted Media AS og Schibsted ASA er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her