Brighton & Hove Albion FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    I London slår Marc Cucurella en corner fra venstre.
    Frispark for Brentford FC på egen banehalvdel.
    10'
    Skudd utenfor mål, Brentford
    Ivan Toney
    Brentford FC avanserer forover i London. Ivan Toney avslutter, men treffer ikke mål.
    10'
    Skudd på mål, Brighton
    Danny Welbeck
    Sjanse i London! Danny Welbeck (Brighton & Hove Albion FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    14'
    Brighton, prøver et skudd, men det reddes
    14'
    Frisparket tildelt Brentford FC er farlig nær Brighton & Hove Albion FCs målområde.
    16'
    Graham Scott signaliserer et frispark til Brighton & Hove Albion FC på egen banehalvdel.
    17'
    Bryan Mbeumo
    Dommer Graham Scott viser Bryan Mbeumo (Brentford FC) det gule kortet.
    17'
    Graham Scott signaliserer et frispark til Brentford FC.
    18'
    Ivan Toney
    Ivan Toney (Brentford FC) header mot mål, men ballen går utenfor.
    20'
    22'
    Brentford FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    23'
    Brentford FC angriper, men avslutningen til Bryan Mbeumo går utenfor.
    24'
    Bryan Mbeumo (Brentford FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    24'
    Frispark til Brighton & Hove Albion FC på halvdelen til Brentford FC.
    26'
    Pontus Jansson ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    31'
    Brentford FC slipper å klare seg uten Pontus Jansson som kommer tilbake på banen igjen.
    33'
    Brighton blir avblåst for offside
    Neal Maupay
    En av Brighton & Hove Albion FCs spillere blir avblåst for offside på Brentford Community Stadium.
    33'
    Spillet på Brentford Community Stadium er stoppet midlertidig fordi Adam Webster ligger nede.
    34'
    Spillerbytte - Brighton
    Inn: Jakub Moder
    Ut: Adam Webster
    Adam Webster, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Jakub Moder kommer inn for Brighton & Hove Albion FC.
    37'
    Marc Cucurella (Brighton & Hove Albion FC) slår en corner fra venstre side på Brentford Community Stadium.
    40'
    Graham Scott signaliserer et frispark til Brentford FC på egen banehalvdel.
    44'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Adam Lallana (Brighton & Hove Albion FC) vrir seg av smerte i gresset.
    45'
    Målsjanse! Bryan Mbeumo (Brentford FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    45'+3
    Adam Lallana er tilbake på banen igjen.
    45'+3
    45'+4
    50'
    Frispark Brighton & Hove Albion FC.
    52'
    53'
    I London har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    55'
    Gult kort til Brighton
    Joel Veltman
    Joel Veltman (Brighton & Hove Albion FC) får et gult kort av dommer Graham Scott.
    55'
    Frispark Brentford FC.
    58'
    Shane Duffy
    Shane Duffy (Brighton & Hove Albion FC) pådrar seg et gult kort.
    58'
    59'
    Spillerbytte - Brentford
    Inn: Mads Roerslev Rasmussen
    Ut: Sergi Canos
    Bytte for Brentford FC. Mads Roerslev Rasmussen kommer inn for Sergi Canos på Brentford Community Stadium.
    61'
    63'
    Inn: Alexis MacAllister
    Ut: Danny Welbeck
    Brighton & Hove Albion FC bytter ut Danny Welbeck med Alexis MacAllister. Dette er det andre byttet som Graham Potter gjør i dagens kamp.
    64'
    Skudd på mål, Brentford
    Rico Henry
    Målsjanse på Brentford Community Stadium! Rico Henry fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    65'
    Brentford, prøver et skudd, men det reddes
    65'
    Skudd utenfor mål, Brighton
    Neal Maupay
    Brighton & Hove Albion FC angriper i London. Neal Maupay fyrer av et skudd som går utenfor.
    65'
    Frispark for Brighton & Hove Albion FC på egen banehalvdel.
    68'
    Inn: Mathias Jensen
    Ut: Vitaly Janelt
    Thomas Frank (Brentford FC) gjør sitt andre bytte for dagen. Mathias Jensen erstatter Vitaly Janelt.
    68'
    Kristoffer Ajer
    Kristoffer Ajer (Brentford FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    74'
    Leandro Trossard
    Offside! Leandro Trossard blir vinket av og Brighton & Hove Albion FC må dermed bygge opp et nytt angrep.
    75'
    Inn: Frank Onyeka
    Ut: Shandon Baptiste
    Thomas Frank gjør dagens tredje bytte i London, når han tar ut Shandon Baptiste og setter inn Frank Onyeka.
    75'
    77'
    Marc Cucurella (Brighton & Hove Albion FC) løfter inn en corner fra høyre på Brentford Community Stadium.
    79'
    79'
    Inn: Solly March
    Ut: Marc Cucurella
    Bytte for Brighton & Hove Albion FC. Solly March kommer inn for Marc Cucurella på Brentford Community Stadium.
    82'
    Brentford får tildelt et hjørnespark
    Graham Scott tildeler Brentford FC en corner. Bryan Mbeumo sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    88'
    Mål for Brighton!
    Brentford 0 - 1 Brighton
    Mål: Leandro Trossard
    Målgivende: Alexis MacAllister
    Mål! Brighton & Hove Albion FC tar ledelsen 0-1 ved Leandro Trossard. Det er en fin assist fra Alexis MacAllister.
    90'
    I London slår Leandro Trossard en corner fra høyre.
    90'+5
    Leandro Trossard (Brighton & Hove Albion FC) slår en corner fra høyre side på Brentford Community Stadium.