764
1 193
    Brentford blir avblåst for offside
    Bryan Mbeumo
    Offside! Bryan Mbeumo (Brentford FC) er alene igjennom, men dommer Andy Madley ser at linjemannen er oppe med flagget.
    4'
    Brentford får tildelt et hjørnespark
    Andy Madley tildeler Brentford FC en corner. Bryan Mbeumo sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    9'
    Bryan Mbeumo (Brentford FC) slår en corner fra høyre side på American Express Community Stadium.
    10'
    I Falmer slår Bryan Mbeumo en corner fra høyre.
    10'
    Brighton får tildelt et frispark
    Andy Madley signaliserer et frispark til Brighton & Hove Albion FC på egen banehalvdel.
    11'
    Enock Mwepu vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    12'
    Brighton får tildelt et hjørnespark
    Alexis MacAllister
    Alexis MacAllister (Brighton & Hove Albion FC) løfter inn en corner fra venstre på American Express Community Stadium.
    17'
    Brentford får tildelt et frispark
    Brentford FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    18'
    Enock Mwepu er tilbake på banen igjen.
    18'
    Alexis MacAllister (Brighton & Hove Albion FC) slår en corner fra venstre side på American Express Community Stadium.
    19'
    Frispark for Brentford FC på egen banehalvdel.
    19'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Ethan Pinnock (Brentford FC) vrir seg av smerte i gresset.
    19'
    Brentford FC slipper å klare seg uten Ethan Pinnock som kommer tilbake på banen igjen.
    21'
    Alexis MacAllister (Brighton & Hove Albion FC) løfter inn en corner fra høyre på American Express Community Stadium.
    25'
    Skudd utenfor mål, Brighton
    Enock Mwepu
    Enock Mwepu (Brighton & Hove Albion FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    27'
    Mål for Brighton!
    Brighton 1 - 0 Brentford
    Mål: Leandro Trossard
    Målgivende: Enock Mwepu
    Mål! Brighton & Hove Albion FC tar ledelsen 1-0 ved Leandro Trossard. Enock Mwepu var nest sist på ballen.
    34'
    34'
    Frispark for Brighton & Hove Albion FC på egen banehalvdel.
    36'
    I Falmer slår Alexis MacAllister en corner fra venstre.
    37'
    Andy Madley signaliserer et frispark til Brighton & Hove Albion FC like utenfor Brentford FC-området.
    38'
    Gult kort til Brentford
    Mads Bech Sorensen
    Mads Bech Sorensen (Brentford FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    38'
    Målsjanse! Alexis MacAllister (Brighton & Hove Albion FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    39'
    Brighton & Hove Albion FC angriper i Falmer. Alexis MacAllister fyrer av et skudd som går utenfor.
    40'
    Spillerbytte - Brentford
    Inn: Yoane Wissa
    Ut: Bryan Mbeumo
    Brentford FC bytter ut Bryan Mbeumo med Yoane Wissa.
    41'
    Brighton 2 - 0 Brentford
    Mål: Neal Maupay
    Målgivende: Jakub Moder
    Mål! Brighton & Hove Albion FC øker ledelsen til 2-0 etter en scoring av Neal Maupay på American Express Community Stadium. Flott spill fra Jakub Moder før målet.
    42'
    43'
    Det blir farlig! Frispark for Brighton & Hove Albion FC er nær straffområde.
    45'
    Christian Nørgaard
    Christian Nørgaard (Brentford FC) mottar sitt første gule kort for dagen på American Express Community Stadium.
    45'
    Skudd på mål, Brighton
    Leandro Trossard
    Sjanse til Brighton & Hove Albion FC! Leandro Trossard er nær ved å score, men keeper redder.
    45'+1
    Brighton, prøver et skudd, men det reddes
    45'+1
    Mathias Jensen
    Andy Madley tildeler Brentford FC en corner. Mathias Jensen sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'+3
    Skudd utenfor mål, Brentford
    Sergi Canos
    Brentford FC angriper, men avslutningen til Sergi Canos går utenfor.
    45'+3
    Spillerbytte - Brighton
    Inn: Danny Welbeck
    Ut: Leandro Trossard
    Brighton & Hove Albion FC gjør sitt første bytte. Leandro Trossard erstattes av Danny Welbeck.
    46'
    Inn: Frank Onyeka
    Ut: Mathias Jensen
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Brentford FC. Inn kommer Frank Onyeka, mens Mathias Jensen tar plass på benken.
    46'
    Brighton blir avblåst for offside
    Neal Maupay
    Neal Maupay (Brighton & Hove Albion FC) vinkes av for offside i Falmer.
    46'
    48'
    Sergi Canos
    I Falmer slår Sergi Canos en corner fra høyre.
    51'
    Skudd på mål, Brentford
    Pontus Jansson
    Pontus Jansson (Brentford FC) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    51'
    Brentford, prøver et skudd, men det reddes
    51'
    Neal Maupay
    Sjanse! Brighton & Hove Albion FC avanserer forover, men Neal Maupay avslutter utenfor.
    54'
    56'
    Andy Madley signaliserer et frispark til Brighton & Hove Albion FC.
    57'
    Sergi Canos
    Målsjanse! Sergi Canos (Brentford FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    58'
    59'
    Gult kort til Brighton
    Adam Webster
    Dommer Andy Madley gir Adam Webster (Brighton & Hove Albion FC) et gult kort.
    59'
    Shandon Baptiste
    Brentford FC fosser forover og Shandon Baptiste fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    60'
    60'
    Sergi Canos
    Sergi Canos (Brentford FC) løfter inn en corner fra høyre på American Express Community Stadium.
    61'
    Ethan Pinnock
    Ethan Pinnock (Brentford FC) prøver å heade ballen i mål på American Express Community Stadium, men mislykkes.
    61'
    61'
    Ivan Toney
    Offside! Ivan Toney (Brentford FC) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    61'
    62'
    Danny Welbeck
    Brighton & Hove Albion FC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    62'
    Brighton & Hove Albion FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    63'
    64'
    Brighton & Hove Albion FC avanserer forover i Falmer. Alexis MacAllister avslutter, men treffer ikke mål.
    66'
    Inn: Saman Ghoddos
    Ut: Dominic Thompson
    Dominic Thompson (Brentford FC) erstattes av Saman Ghoddos.
    66'
    Ethan Pinnock (Brentford FC) header ballen mot mål, men Brighton & Hove Albion FC klarerer.
    68'
    Saman Ghoddos
    Andy Madley tildeler Brentford FC en corner. Saman Ghoddos sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    68'
    Frispark i en god posisjon for Brentford FC!
    71'
    Ivan Toney
    Offside! Ivan Toney blir vinket av og Brentford FC må dermed bygge opp et nytt angrep.
    72'
    Adam Lallana
    Adam Lallana (Brighton & Hove Albion FC) kommer seg fri på American Express Community Stadium, men avslutningen går utenfor.
    74'
    77'
    Ivan Toney
    Dommer Andy Madley viser Ivan Toney (Brentford FC) det gule kortet.
    77'
    Brighton & Hove Albion FC angriper. Danny Welbeck får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    78'
    78'
    Shandon Baptiste (Brentford FC) avanserer forover på American Express Community Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    81'
    81'
    Saman Ghoddos (Brentford FC) slår en corner fra venstre side på American Express Community Stadium.
    82'
    I Falmer slår Saman Ghoddos en corner fra venstre.
    82'
    Frispark til Brentford FC på halvdelen til Brighton & Hove Albion FC.
    84'
    Inn: Pascal Gross
    Ut: Adam Lallana
    Brighton & Hove Albion FC gjør sitt andre bytte. Adam Lallana erstattes av Pascal Gross.
    84'
    Inn: Steven Alzate
    Ut: Alexis MacAllister
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Brighton & Hove Albion FC. Inn kommer Steven Alzate, mens Alexis MacAllister tar plass på benken.
    85'
    85'
    Steven Alzate
    Brighton & Hove Albion FC angriper i Falmer. Steven Alzate avslutter på mål, men greier ikke å score.
    88'
    88'
    Sergi Canos
    Målsjanse på American Express Community Stadium! Sergi Canos fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    89'
    89'
    Yoane Wissa
    Yoane Wissa (Brentford FC) kommer til en målsjanse på American Express Community Stadium, men klarer ikke å score.
    89'
    90'
    Pascal Gross
    Pascal Gross (Brighton & Hove Albion FC) løfter inn en corner fra venstre på American Express Community Stadium.
    90'+2
    Brighton & Hove Albion FC avanserer forover i Falmer. Pascal Gross avslutter, men treffer ikke mål.