En av Brighton & Hove Albion FCs spillere blir avblåst for offside på American Express Community Stadium.
    1'
    Brighton får tildelt et hjørnespark
    Pascal Gross
    Pascal Gross (Brighton & Hove Albion FC) slår en corner fra venstre side på American Express Community Stadium.
    5'
    Brentford får tildelt et frispark
    Frispark for Brentford FC på egen banehalvdel.
    5'
    Brighton får tildelt et frispark
    Michael Oliver signaliserer et frispark til Brighton & Hove Albion FC på egen banehalvdel.
    7'
    Pascal Gross (Brighton & Hove Albion FC) løfter inn en corner fra høyre på American Express Community Stadium.
    9'
    Skudd på mål, Brighton
    Joel Veltman
    I Falmer får Joel Veltman (Brighton & Hove Albion FC) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    9'
    Brighton, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Brentford FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    9'
    Mål for Brentford!
    Brighton 0 - 1 Brentford
    Mål: Pontus Jansson
    Målgivende: Mathias Jensen
    Mål! Brentford FC tar ledelsen med 0-1 etter en heading fra Pontus Jansson. Flott spill fra Mathias Jensen før målet.
    10'
    Kan Brentford FC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    12'
    I Falmer slår Pascal Gross en corner fra venstre.
    16'
    Solly March
    Michael Oliver tildeler Brighton & Hove Albion FC en corner. Solly March sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    17'
    Pontus Jansson ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    18'
    Pontus Jansson kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på American Express Community Stadium.
    19'
    Solly March
    Sjanse i Falmer! Solly March (Brighton & Hove Albion FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    19'
    19'
    Michael Oliver signaliserer et frispark til Brentford FC på egen banehalvdel.
    20'
    Mål for Brighton!
    Brighton 1 - 1 Brentford
    Mål: Kaoru Mitoma
    Målgivende: Jason Steele
    Mål! Kaoru Mitoma utligner for Brighton & Hove Albion FC. Stillingen er dermed 1-1 i Falmer. Jason Steele sto for den målgivende pasningen.
    21'
    Brighton 1 - 2 Brentford
    Mål: Ivan Toney
    Målgivende: Bryan Mbeumo
    Mål! Ivan Toney gir Brentford FC en 1-2 ledelse. Bryan Mbeumo var nest sist på ballen.
    22'
    I Falmer har et frispark blitt tildelt bortelag.
    25'
    Brighton & Hove Albion FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    26'
    26'
    Brighton 2 - 2 Brentford
    Mål: Danny Welbeck
    Målgivende: Solly March
    Mål! Danny Welbeck (Brighton & Hove Albion FC) utligner til 2-2 med en velplassert heading. Det er en fin assist fra Solly March.
    28'
    Frispark Brentford FC.
    31'
    Skudd utenfor mål, Brentford
    Bryan Mbeumo
    Sjanse! Brentford FC avanserer forover, men Bryan Mbeumo avslutter utenfor.
    33'
    35'
    Danny Welbeck
    Brighton & Hove Albion FC angriper i Falmer. Danny Welbeck avslutter på mål, men greier ikke å score.
    38'
    38'
    Frispark til Brighton & Hove Albion FC på halvdelen til Brentford FC.
    40'
    Lewis Dunk
    Brighton & Hove Albion FC fosser forover og Lewis Dunk fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    41'
    41'
    Solly March
    Solly March (Brighton & Hove Albion FC) slår en corner fra høyre side på American Express Community Stadium.
    42'
    Alexis MacAllister
    Målsjanse på American Express Community Stadium! Alexis MacAllister fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    44'
    44'
    44'
    Skudd utenfor mål, Brighton
    Levi Colwill
    Brighton & Hove Albion FC angriper på American Express Community Stadium. Levi Colwill header utenfor.
    44'
    Solly March
    Solly March (Brighton & Hove Albion FC) avanserer forover på American Express Community Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    45'+1
    45'+1
    45'+2
    45'+3
    46'
    47'
    Michael Oliver signaliserer et frispark til Brentford FC.
    48'
    Brighton 2 - 3 Brentford
    Mål: Ethan Pinnock
    Ethan Pinnock dundrer ballen i mål og Brentford FC tar ledelsen 2-3 på American Express Community Stadium. Flott spill fra Bryan Mbeumo før målet.
    49'
    Frispark for Brighton & Hove Albion FC på egen banehalvdel.
    52'
    Solly March
    Målsjanse på American Express Community Stadium! Solly March fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    53'
    53'
    54'
    Moisés Caicedo
    Brighton & Hove Albion FC angriper. Moisés Caicedo får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    55'
    55'
    I Falmer slår Pascal Gross en corner fra høyre.
    55'
    Pervis Estupinan
    Pervis Estupinan (Brighton & Hove Albion FC) kommer til en målsjanse på American Express Community Stadium, men klarer ikke å score.
    55'
    Skudd på mål, Brentford
    Ivan Toney
    Brentford FC angriper i Falmer. Ivan Toney avslutter på mål, men greier ikke å score.
    58'
    Brentford, prøver et skudd, men det reddes
    58'
    Solly March
    Brighton & Hove Albion FC avanserer forover i Falmer. Solly March avslutter, men treffer ikke mål.
    58'
    60'
    Solly March
    Målsjanse til Brighton & Hove Albion FC! Solly March treffer mål, men keeper redder.
    62'
    62'
    Michael Oliver tildeler Brighton & Hove Albion FC en corner. Pascal Gross sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    63'
    Sjanse i Falmer! Joel Veltman (Brighton & Hove Albion FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    63'
    63'
    Alexis MacAllister (Brighton & Hove Albion FC) prøver å heade ballen i mål på American Express Community Stadium, men mislykkes.
    65'
    65'
    Pascal Gross (Brighton & Hove Albion FC) kommer til avslutning på American Express Community Stadium, men headingen blir reddet.
    68'
    68'
    69'
    Solly March
    71'
    Lewis Dunk
    Lewis Dunk (Brighton & Hove Albion FC) kommer til en målsjanse på American Express Community Stadium, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    71'
    Spillerbytte - Brighton
    Inn: Julio Cesar Enciso
    Ut: Joel Veltman
    Brighton & Hove Albion FC bytter ut Joel Veltman med Julio Cesar Enciso. Dette er det første byttet som Roberto De Zerbi gjør i dagens kamp.
    72'
    Brentford blir avblåst for offside
    Rico Henry
    Brentford FC angriper, men blir avblåst for offside.
    73'
    73'
    Spillerbytte - Brentford
    Inn: Pelenda Da Silva
    Ut: Mikkel Damsgaard
    Mikkel Damsgaard (Brentford FC) erstattes av Pelenda Da Silva.
    74'
    Pascal Gross (Brighton & Hove Albion FC) løfter inn en corner fra venstre på American Express Community Stadium.
    76'
    76'
    Julio Cesar Enciso
    Målsjanse! Julio Cesar Enciso (Brighton & Hove Albion FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    76'
    78'
    Alexis MacAllister (Brighton & Hove Albion FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    78'
    Inn: Yoane Wissa
    Ut: Bryan Mbeumo
    Brentford FC bytter ut Bryan Mbeumo med Yoane Wissa.
    79'
    Solly March
    Solly March (Brighton & Hove Albion FC) header utenfor.
    81'
    Brighton & Hove Albion FC angriper, men Michael Oliver blåser for offside.
    82'
    Inn: Deniz Undav
    Ut: Danny Welbeck
    Bytte for Brighton & Hove Albion FC. Deniz Undav kommer inn for Danny Welbeck på American Express Community Stadium.
    83'
    Inn: Facundo Valentin Buonanotte
    Ut: Pervis Estupinan
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Brighton & Hove Albion FC. Inn kommer Facundo Valentin Buonanotte, mens Pervis Estupinan tar plass på benken.
    83'
    84'
    Inn: Saman Ghoddos
    Ut: Mathias Jensen
    Brentford FC gjør sitt tredje bytte. Mathias Jensen erstattes av Saman Ghoddos.
    85'
    VAR sjekker om det er straffe til Brighton
    87'
    Straffe til Brighton
    88'
    Dommeren dømmer straffe til Brighton
    88'
    Gult kort til Brentford
    Aaron Hickey
    Dommer Michael Oliver viser Aaron Hickey (Brentford FC) det gule kortet.
    89'
    Brighton scorer på straffe!
    Brighton 3 - 3 Brentford
    Mål: Alexis MacAllister
    Alexis MacAllister banker inn et straffespark på American Express Community Stadium og utligner dermed til 3-3 for Brighton & Hove Albion FC.
    90'
    Yoane Wissa
    En av Brentford FCs spillere blir avblåst for offside.
    90'+2
    90'+3
    Det blir farlig! Frispark for Brentford FC er nær straffområde.
    90'+3
    Gult kort til Brighton
    Pascal Gross (Brighton & Hove Albion FC) får et gult kort av dommer Michael Oliver.
    90'+3
    90'+4
    90'+6
    90'+6
    Dommer Michael Oliver gir Alexis MacAllister (Brighton & Hove Albion FC) et gult kort.