Crystal Palace (4-5-1): Hennessey - Fosu-Mensah, Kelly, Delaney, Schlupp - Townsend, McArthur, Cabaye, Reidewald, Van Aanholt -Sako
    0'
    Brighton (4-4-1-1): Krul - Schelotto, Huenemeier, Goldson, Bong - March, Stephens, Kayal, Izquierdo - Brown - Hemed
    0'
    Velkommen til livedekningen av tredje runde i FA-cupen. Det skal i kveld benyttes videodømming for første gang i historien på engelsk fotballjord.
    0'
    Lagene er på banen.
    0'
    Brown ligger nede etter en trøkk.
    2'
    Brown er jo Chelsea-eid og på utlån i Brighton. Nå får han medisinsk tilsyn ute på gresset her.
    2'
    Brighton triller i bakre firer.
    3'
    Brown er på beina igjen for hjemmelaget.
    4'
    Brown er nede igjen. Det kneet holder ikke ser det ut som. Han må nok ut.
    5'
    Rolig åpning på kampen.
    8'
    March kommer til en avslutning med hodet, men det er ikke i nærheten av å utfordre Hennessey. Ender med corner for hjemmelaget.
    9'
    Den blir klarert unna.
    9'
    Brighton har hatt ekstremt mye ball i åpningen her.
    11'
    Sako med en stor sjanse for gjestene. Angriperen kommer seg fri ute til høyre og forsøker seg fra skrått hold, men Krul redder med en benparade. Ender med corner for Crystal Palace.
    15'
    Corner for Brighton.
    18'
    Palace kommer seg til en avslutning, men Hennessey redder.
    18'
    Brighton triller og triller og triller.
    21'
    Brighton vinner nok en corner.
    23'
    Palace får klarert. Ballen havner hos Sako. Han drar av en Brighton-spiller, slipper til Townsend og setter fart fremover. Palace mister etter hvert ballen.
    24'
    Mål for Brighton!
    Brighton 1 - 0 Crystal Palace
    Mål: Dale Stephens
    Målgivende: Ezequiel Matias Schelotto
    Schelotto slipper til Stephens, som plutselig får gå helt uforstyrret inn i Palaces 16-meter. Stephens takker for plassen, legger ballen til rette og dundrer den i korthjørnet.
    25'
    Vinneren av dette oppgjøret skal møte Middlesbrough i fjerde runde.
    28'
    March kommer til nok en avslutning med hodet. Denne gangen går forsøket langt over.
    32'
    Det er utvilsomt Brighton som styrer showet her. Har god kontroll på oppgjøret.
    35'
    Ingen stor 1. omgang her.
    38'
    Sako på farten ute til venstre. Legger inn, men Brighton får klarert til corner.
    38'
    Corneren går over alle mann i feltet og over til venstresiden. Ballen legges inn i feltet på ny, men spretter så ut til femmeter.
    39'
    Brighton fortsetter å trille. Hatt ekstremt mye ballinnehav i 1. omgang.
    43'
    Corner for Palace i sluttminuttene av omgangen her.
    44'
    Det legges til tre minutter.
    45'+1
    45'+1
    46'
    Der sparker bortelaget i gang andre omgang.
    46'
    Palace som triller her nå. Hjemmelaget hadde ekstremt mye ball i første omgang, og det ser ut til at bortelaget har lyst til å bryte opp det mønsteret litt her.
    48'
    Rolig åpning på omgang nummer to.
    50'
    Palace holder i ballen, men det er lite fremdrift foreløpig. Brighton ligger bare og venter.
    52'
    Palace vinner en corner.
    54'
    Brighton får klarert.
    55'
    Van Aanholt fosser ned på venstresiden. Får slått inn, men Brighton får ryddet opp.
    56'
    Fosu-Mensah ligger nede etter en smell.
    59'
    Brighton får en corner. March skal slå fra venstre.
    62'
    Ender med en ny corner.
    63'
    Kort corner. Slås inn, og ender med en stor sjanse. Skuddet går via en spiller og ut.
    66'
    Mål for Crystal Palace!
    Brighton 1 - 1 Crystal Palace
    Mål: Bakary Sako
    Herlig scoring av Sako! Får ballen 30 meter fra mål, tar den ned elegant og snur seg. Fra 25 meter bare dunker han til. Hardt, lavt og kontant ned i hjørnet. Stang inn.
    69'
    Sako er på farten igjen. Noen få minutter etter hans herlig utligning, så smeller han til fra skrått hold. I nettveggen.
    72'
    Det er Brighton som har vært soleklart best i kveld, men det står 1-1 med et drøyt kvarter igjen på klokka.
    73'
    Vanvittig dobbeltsjanse for Brighton! Baldock først. Han får en ball 15 meter fra mål og curler den i stolpen. Etter hvert havner ballen hos Kayal, som smeller ballen laaaangt over fra kort hold.
    73'
    Palace farlig frempå, men denne gangen redder Krul forsøket fra Sako.
    75'
    Brighton på farten igjen, men Hemeds avslutning går rett på Hennessey.
    79'
    Hemed jager en bakromsball, men når ikke frem på den.
    80'
    Baldock kommer alene med keeper. Det er litt skrått hold, men der bør han score. Det gjør han imidlertid ikke. I stad traff han stolpen, nå smeller han den langt over.
    82'
    Rotete kampbildet nå i sluttminuttene.
    85'
    Brighton vinner en corner.
    86'
    Brighton 2 - 1 Crystal Palace
    Mål: Glenn Murray
    Målgivende: Uwe Hunemeier
    Det er innbytteren som gjør det! Et frispark slås inn i feltet. Hunemeier header den på tvers inn i feltet, hvor Glenn Murray løper ballen inn i nettet.
    87'
    Det er lagt til tre minutter.
    90'
    Palace er nære ved å utligne på slutten, men hverken van Aanholt eller Sako klarer å overliste Krul.