I Falmer slår Marc Cucurella en corner fra høyre.
    Crystal Palace FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    I Falmer har et frispark blitt tildelt bortelag.
    9'
    Skudd på mål, Brighton
    Leandro Trossard
    Målsjanse på American Express Community Stadium! Leandro Trossard fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    10'
    Brighton, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    Frispark for Crystal Palace FC på egen banehalvdel.
    13'
    Crystal Palace blir avblåst for offside
    Tyrick Mitchell
    Crystal Palace FC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    14'
    Jarred Gillett signaliserer et frispark til Crystal Palace FC på egen banehalvdel.
    16'
    Brighton blir avblåst for offside
    Pascal Gross
    En av Brighton & Hove Albion FCs spillere blir avblåst for offside på American Express Community Stadium.
    16'
    Odsonne Edouard
    Offside! Odsonne Edouard (Crystal Palace FC) er alene igjennom, men dommer Jarred Gillett ser at linjemannen er oppe med flagget.
    19'
    Skudd utenfor mål, Brighton
    Neal Maupay
    Målsjanse! Neal Maupay (Brighton & Hove Albion FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    20'
    Brighton & Hove Albion FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    24'
    Alexis MacAllister
    Alexis MacAllister (Brighton & Hove Albion FC) slår en corner fra venstre side på American Express Community Stadium.
    26'
    Adam Webster
    Adam Webster (Brighton & Hove Albion FC) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    26'
    26'
    26'
    Alexis MacAllister (Brighton & Hove Albion FC) løfter inn en corner fra venstre på American Express Community Stadium.
    34'
    Jakub Moder
    Jakub Moder (Brighton & Hove Albion FC) kommer til en målsjanse på American Express Community Stadium, men klarer ikke å score.
    35'
    VAR sjekker om det er straffe til Brighton
    35'
    Dommeren dømmer straffe til Brighton
    36'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og Brighton & Hove Albion FC får straffe av Jarred Gillett på American Express Community Stadium.
    36'
    Brighton & Hove Albion FC får straffe på American Express Community Stadium. Pascal Gross mislykkes med å sette den i mål!
    38'
    Jarred Gillett tildeler Brighton & Hove Albion FC en corner. Pascal Gross sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    38'
    Målet til Brighton sjekkes av VAR
    39'
    Målet til Brighton blir annullert
    40'
    41'
    Brighton & Hove Albion FC angriper, men Leandro Trossard vinkes av for offside.
    43'
    Frispark Brighton & Hove Albion FC.
    43'
    Gult kort til Crystal Palace
    Eberechi Eze
    Dommer Jarred Gillett viser Eberechi Eze (Crystal Palace FC) det gule kortet.
    44'
    Brighton & Hove Albion FC avanserer forover i Falmer. Leandro Trossard avslutter, men treffer ikke mål.
    45'+3
    Leandro Trossard (Brighton & Hove Albion FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    47'
    Jakub Moder
    Kjempesjanse! Jakub Moder (Brighton & Hove Albion FC) fyrer av et skudd som treffer tverrliggeren!
    47'
    Jakub Moder
    Brighton & Hove Albion FC angriper i Falmer. Jakub Moder avslutter på mål, men greier ikke å score.
    50'
    50'
    50'
    Sjanse! Brighton & Hove Albion FC avanserer forover, men Pascal Gross avslutter utenfor.
    50'
    52'
    Skudd utenfor mål, Crystal Palace
    Crystal Palace FC angriper, men avslutningen til Eberechi Eze går utenfor.
    53'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Falmer fordi Adam Lallana får behandling for en skade på banen.
    55'
    Spillerbytte - Brighton
    Inn: Tariq Lamptey
    Ut: Adam Lallana
    Adam Lallana, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Tariq Lamptey kommer inn for Brighton & Hove Albion FC.
    56'
    Will Hughes
    Dommeren gir Will Hughes (Crystal Palace FC) et gult kort.
    61'
    Frispark i en god posisjon for Brighton & Hove Albion FC!
    62'
    Pascal Gross (Brighton & Hove Albion FC) løfter inn en corner fra høyre på American Express Community Stadium.
    63'
    65'
    Spillerbytte - Crystal Palace
    Inn: Luka Milivojevic
    Ut: Eberechi Eze
    Patrick Vieira (Crystal Palace FC) gjør sitt første bytte for dagen. Luka Milivojevic erstatter Eberechi Eze.
    66'
    Inn: Jean Philippe Mateta
    Ut: Odsonne Edouard
    Crystal Palace FC gjør sitt andre bytte. Odsonne Edouard erstattes av Jean Philippe Mateta.
    66'
    Mål for Crystal Palace!
    Brighton 0 - 1 Crystal Palace
    Mål: Conor Gallagher
    Målgivende: Jeffrey Schlupp
    Conor Gallagher dundrer ballen i mål og Crystal Palace FC tar ledelsen 0-1 på American Express Community Stadium. Det er en fin assist fra Jeffrey Schlupp.
    69'
    Frispark for Brighton & Hove Albion FC på egen banehalvdel.
    73'
    Inn: Danny Welbeck
    Ut: Pascal Gross
    Brighton & Hove Albion FC bytter ut Pascal Gross med Danny Welbeck. Dette er det andre byttet som Graham Potter gjør i dagens kamp.
    73'
    Inn: Solly March
    Ut: Joel Veltman
    Bytte for Brighton & Hove Albion FC. Solly March kommer inn for Joel Veltman på American Express Community Stadium.
    73'
    74'
    78'
    Jarred Gillett tildeler Brighton & Hove Albion FC en corner. Alexis MacAllister sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.