Chris Kavanagh signaliserer et frispark til Brighton & Hove Albion FC.
    Leicester City tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Brighton blir avblåst for offside
    Glenn Murray
    En av Brighton & Hove Albion FCs spillere blir avblåst for offside på American Express Community Stadium.
    4'
    Chris Kavanagh signaliserer et frispark til Brighton & Hove Albion FC på egen banehalvdel.
    5'
    Frispark til Brighton & Hove Albion FC på halvdelen til Leicester City.
    9'
    I Falmer har et frispark blitt tildelt Brighton & Hove Albion FCet.
    12'
    Gult kort til Leicester
    Wes Morgan
    Wes Morgan (Leicester City) får et gult kort av dommer Chris Kavanagh.
    12'
    Frispark for Leicester City på egen banehalvdel.
    14'
    Frispark Leicester City.
    17'
    Skudd på mål, Leicester
    Vicente Iborra
    Målsjanse på American Express Community Stadium! Vicente Iborra fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    18'
    Leicester, prøver et skudd, men det reddes
    18'
    Chris Kavanagh signaliserer et frispark til Leicester City.
    19'
    Frispark for Brighton & Hove Albion FC på egen banehalvdel.
    24'
    Onyinye Ndidi
    Onyinye Ndidi (Leicester City) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    24'
    28'
    Jurgen Locadia
    Brighton & Hove Albion FC angriper, men Chris Kavanagh blåser for offside.
    29'
    Brighton & Hove Albion FC angriper i Falmer, men blir avblåst for offside.
    30'
    Chris Kavanagh signaliserer et frispark til Leicester City på egen banehalvdel.
    32'
    Skudd utenfor mål, Brighton
    Glenn Murray (Brighton & Hove Albion FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    35'
    Brighton & Hove Albion FC avanserer forover i Falmer. Glenn Murray avslutter, men treffer ikke mål.
    37'
    38'
    Riyad Mahrez
    Leicester City angriper i Falmer. Riyad Mahrez avslutter på mål, men greier ikke å score.
    38'
    Offside! Glenn Murray (Brighton & Hove Albion FC) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    41'
    45'
    Brighton & Hove Albion FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'
    I Falmer har et frispark blitt tildelt Leicester Cityet.
    45'+1
    Leicester blir avblåst for offside
    Leicester City angriper, men Vicente Iborra vinkes av for offside.
    45'+1
    46'
    Skudd på mål, Brighton
    Pascal Gross
    Pascal Gross (Brighton & Hove Albion FC) avanserer forover på American Express Community Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    47'
    Brighton, prøver et skudd, men det reddes
    47'
    Brighton får tildelt et hjørnespark
    Pascal Gross (Brighton & Hove Albion FC) slår en corner fra høyre side på American Express Community Stadium.
    47'
    48'
    Gaetan Bong
    Målsjanse! Gaetan Bong (Brighton & Hove Albion FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    49'
    Brighton & Hove Albion FC fosser fremover, men Chris Kavanagh blåser for offside på American Express Community Stadium.
    53'
    Chris Kavanagh tildeler Brighton & Hove Albion FC en corner. Pascal Gross sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    55'
    Spillerbytte - Leicester
    Inn: Fousseni Diabate
    Ut: Shinji Okazaki
    Claude Puel gjør dagens første bytte i Falmer, når han tar ut Shinji Okazaki og setter inn Fousseni Diabate.
    56'
    Jose Izquierdo
    60'
    61'
    63'
    Ben Chilwell
    Ben Chilwell (Leicester City) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    63'
    63'
    Daniel Simpson
    Dommer Chris Kavanagh viser Danny Simpson (Leicester City) det gule kortet.
    64'
    Frispark til Leicester City på halvdelen til Brighton & Hove Albion FC.
    66'
    Gult kort til Brighton
    Beram Kayal
    Dommer Chris Kavanagh gir Beram Kayal (Brighton & Hove Albion FC) et gult kort.
    66'
    Kan Brighton & Hove Albion FC kapitalisere fra dette farlige frisparket?
    68'
    Harry Maguire
    Harry Maguire (Leicester City) mottar sitt første gule kort for dagen på American Express Community Stadium.
    68'
    Lewis Dunk
    Lewis Dunk (Brighton & Hove Albion FC) kommer seg fri på American Express Community Stadium, men avslutningen går utenfor.
    69'
    Spillerbytte - Brighton
    Inn: Solly March
    Ut: Jurgen Locadia
    Bytte for Brighton & Hove Albion FC. Solly March kommer inn for Jurgen Locadia på American Express Community Stadium.
    75'
    Brighton & Hove Albion FC har fått straffe!
    77'
    Chris Kavanagh tildeler Brighton & Hove Albion FC et straffespark på American Express Community Stadium. Glenn Murray går fram ...og bommer!
    78'
    79'
    Gaetan Bong
    Gaetan Bong (Brighton & Hove Albion FC) mottar sitt første gule kort for dagen på American Express Community Stadium.
    79'
    Inn: Demarai Gray
    Ut: Marc Albrighton
    Leicester City bytter ut Marc Albrighton med Demarai Gray. Dette er det andre byttet som Claude Puel gjør i dagens kamp.
    79'
    Leicester får tildelt et hjørnespark
    Riyad Mahrez (Leicester City) løfter inn en corner fra høyre på American Express Community Stadium.
    81'
    Skudd utenfor mål, Leicester
    Leicester City angriper, men avslutningen til Onyinye Ndidi går utenfor.
    82'
    82'
    Mål for Leicester!
    Brighton 0 - 1 Leicester
    Mål: Vicente Iborra
    Målgivende: Ben Chilwell
    Mål! Leicester City tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Vicente Iborra på American Express Community Stadium. Det er en fin assist fra Ben Chilwell.
    83'
    Inn: Sam Baldock
    Ut: Beram Kayal
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Brighton & Hove Albion FC. Inn kommer Sam Baldock, mens Beram Kayal tar plass på benken.
    84'
    Inn: Christian Fuchs
    Ut: Riyad Mahrez
    Claude Puel (Leicester City) gjør sitt tredje bytte for dagen. Christian Fuchs erstatter Riyad Mahrez.
    85'
    Andre gule kort til Leicester
    Dommer Chris Kavanagh gir Onyinye Ndidi (Leicester City) nok et gult kort, som automatisk etterfølges av et rødt!
    87'
    Solly March
    Brighton & Hove Albion FC fosser forover og Solly March fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    88'
    88'
    I Falmer slår Pascal Gross en corner fra venstre.
    88'
    I Falmer slår Pascal Gross en corner fra høyre.
    89'
    Pascal Gross (Brighton & Hove Albion FC) løfter inn en corner fra venstre på American Express Community Stadium.
    90'+2
    Glenn Murray (Brighton & Hove Albion FC) kommer til en målsjanse på American Express Community Stadium, men klarer ikke å score.
    90'+2
    Chris Kavanagh tildeler Brighton & Hove Albion FC en corner. Pascal Gross sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    90'+3
    Brighton 0 - 2 Leicester
    Mål: Jamie Vardy
    Målgivende: Demarai Gray
    Leicester City går opp i en 0-2 ledelse etter et mål av Jamie Vardy. Flott spill fra Demarai Gray før målet.