2-1
4 457
7 467

Ble dekket av Andreas Hellenes

Velkommen skal du være til livedekning av 4.runde-oppgjøret i FA Cupen mellom Brighton og Liverpool!
    Hvor viktig er denne cupen for Liverpool?
    Veldig viktig! Kan redde sesongen!
    48%
    Ikke så viktig. Det er ligaen og Champions League som teller ...
    38%
    Vet du hva? Det har jeg ingen formening om.
    13%
    Antall stemmer: 1613
    Dermed er Trent Alexander-Arnold tilbake i startoppstillingen etter at han startet på benk i forrige kamp mot Chelsea. Bortsett fra det byttet gjør Jürgen Klopp ingen endringer.
    Jürgen Klopps menn står fortsatt med bare én fattig seier så langt i 2023. På fem kamper har det blitt to tap, to uavgjort og den ene seieren over Wolverhampton i FA Cupen.
    Brighton har på sin side tre seiere og én uavgjort på fire kamper. Blant de seierne er 3-0-seieren over Liverpool 14. januar. Det ydmykende tapet ønsker nok Klopps menn å revansjere i dag ...
    Cody Gakpo er Liverpools nye storsignering. Hva synes du så langt?
    Antall stemmer: 3772
    Vi nærmer oss avspark! Hvem vinner tror du?
    Keita sparker i gang oppgjøret!
    Lang ball fra Konate ender med Brighton-innkast langt inne på egen banehalvdel.
    1'
    Rolig start på matchen. Brighton har fått corner.
    1'
    Alisson holder i fast grep.
    4'
    Redning på strek! Salahs avslutning har stø kurs mot nettet, men på streken klareres ballen fra en viktig Brighton-fot!
    4'
    Salah skaffer corner.
    7'
    Ender med et Elliot-skuddforsøk med høyrebeinet fra 18 meters hold. Keepermat for Steele.
    8'
    Torsdag signerte Stefan Bajcetic (t.v i bildet) en ny langtidskontrakt med Liverpool, og er nå bundet til klubben til sommeren 2027. I dag starter han sin tredje strake kamp.
    9'
    Hva synes du om Bajcetic?
    Kjempetalent!
    60%
    Han er en fin spiller å ha i stallen. Men ikke noe mer.
    24%
    Aldri skjønt hvorfor han er så god
    17%
    Antall stemmer: 2387
    Liverpool triller ball på egen banehalvdel.
    14'
    Ny redning på strek! Denne gangen er det Brighton som er nære på, og Trent Alexander-Arnolds venstrefot er det eneste som hindrer 1-0 til hjemmelaget.
    15'
    Gult kort til Liverpool
    Stefan Bajcetic Maquieira
    Får gult kort for å være for seint inne i en duell. Klopp forstår lite av dommerens avgjørelse.
    17'
    Hjemmefansen følger spent med.
    20'
    Naby Keita misfornøyd med dommeren for øyeblikket. To situasjoner på kort tid hvor det dømmes frispark mot Liverpools midtbanemann.
    20'
    Alisson-redning! Mitoma viser et herlig finteresigter før han fyrer løs med venstrefoten fra 18 meters hold. Liverpools brasilianske målvakt har kontroll.
    21'
    Den er stor for Salah! Egypteren spilles fri i bakrom, men ballen sklir av vrista i avslutningsøyeblikket og dermed blir det utspark for Brighton.
    25'
    Gomez blokkerer et skuddforsøk fra March.
    29'
    Mål for Liverpool!
    Brighton 0 - 1 Liverpool
    Mål: Harvey Elliott
    Målgivende: Mohamed Salah
    Vakkert angrep! Salah kommer inn fra høyre og slipper Elliot perfekt inn bak Brightons forsvar. Med høyrefoten klistrer Elliot ballen ned ved stolperota.
    29'
    Null mål og assist hittil i Gakpos Liverpool-karriere. Kommer det første målpoenget i dag?
    Ja!
    39%
    Nei!
    61%
    Antall stemmer: 2117
    Liverpool med frispark på Brightons banehalvdel.
    36'
    Alexander-Arnold legger inn, men forsøket heades unna.
    38'
    Corner til hjemmelaget nå.
    39'
    Mål for Brighton!
    Brighton 1 - 1 Liverpool
    Mål: Lewis Dunk
    Målgivende: Tariq Lamptey
    Kort cornervariant ender med innlegg som Alexander Arnold header unna. Nedfallsfrukten lander hos Lamptey som klinker ballen rett i foten til Dunk som styrer ballen i mål. 1-1!
    40'
    Så nærme Elliot! Gakpo viser storhet da han drar seg fri og slipper Elliot fri i bakrom. Målscoreren får et dårlig touch og fomler bort muligheten.
    43'
    Legges til to minutter.
    45'+1
    Lagene er like langt til pause! Elliot og Dunk har stått for scoringene. Vi er straks tilbake med andre omgang!
    45'+2
    Ut: Adam Webster
    46'
    Andre omgang er i gang! Brighton har gjort ett midtstopperbytte i pausa.
    46'
    March med innlegg. Går forbi alt og alle. Utspark til Liverpool.
    48'
    Dunk med frekt frisparkforsøk! Like utenfor. Frekk dupp.
    51'
    Brighton hatt mye ball i starten her.
    53'
    Brighton-sjanse! Mitoma kommer seg fri langs dødlinja, men må avslutte fra spiss vinkel - så Alisson redder greit.
    55'
    Klopp tar grep!
    59'
    Spillerbytte - Liverpool
    Inn: James Milner
    Ut: Trent Alexander-Arnold
    59'
    Inn: Darwin Nunez
    Ut: Harvey Elliott
    Målscorer Elliot ferdig for i dag.
    59'
    Inn: Jordan Henderson
    Ut: Naby Keita
    59'
    Liverpool-sjanse! Salah lurer seg fri bak forsvarsfireren igjen, og prøver å chippe ballen bak til en lagkamerat på bakre stolpe. Men Steele stopper innlegget.
    60'
    Ibrahima Konate
    Kommer for seint inn i duellen.
    61'
    Gult kort til Brighton
    Lewis Dunk
    River Gakpo over ende. Frispark til Liverpool på 30 meters hold.
    62'
    Milners innlegg går gjennom hele feltet. Før Bajcetic lager frispark på bakre stolpe.
    63'
    Inn: Billy Gilmour
    Ut: Danny Welbeck
    67'
    Corner til Liverpool.
    69'
    Blir ufarlig.
    69'
    Salah mottar ballen i offisde.
    70'
    Liverpool presser høyt nå.
    70'
    For en mulighet! March får en drømmepasning fra Mitoma, men Alisson varter opp med strålende keeperspill og hindrer scoring.
    70'
    Nå presser Brighton på her!
    71'
    Tror du dette ender 1-1?
    Nei, ligger en scoring i luften!
    52%
    Ja. Her blir det omkamp...
    48%
    Antall stemmer: 1902
    Robertson kommer til innlegg. Steele oser trygghet og holder ballen i fast grep.
    76'
    Inn: Curtis Jones
    Ut: Thiago
    79'
    For en blokkering, Konate! Ferguson får ballen på fem meter og Liverpool kan takke Konate for at det ikke blir mer enn en corner ut av den sjansen.
    79'
    Liverpool klarerer.
    81'
    Liverpool har fått frispark nede ved cornerflagget.
    81'
    MacAllister ligger nede etter en interessant duell med Konate i forkant. Brighton-spilleren ville ha frispark og ikke minst det andre gule kortet på midtstopperen, men franskmannen slipper med skrekken.
    83'
    MacAllister oppe på beina igjen. Da skal Liverpool snart få ta frisparket sitt. Milner står klar.
    83'
    Inn: Fabinho
    Ut: Stefan Bajcetic Maquieira
    Da har Klopp byttet ut hele midtbanetrioen som startet matchen.
    84'
    Fabinho
    Det tok ikke lang tid! Gult kort til Fabinho allerede. Stempler Ferguson stygt på hælen.
    85'
    Ferguson ligger fortsatt nede.
    86'
    Tar sin tid dette. Spørs om Ferguson kan fullføre kampen.
    87'
    Vi er i gang igjen!
    89'
    Andy Robertson
    MacAllister vrir seg i smerte etter nok en røff behandling fra Liverpool-spiller.
    89'
    Ferguson kommer seg i garderoben for egen maskin, men er naturligvis ferdig for i dag.
    90'+2
    Brighton 2 - 1 Liverpool
    Mål: Kaoru Mitoma
    Har du sett! Rundlurer hele Liverpool-forsvaret med en vakker skuddfinte og da blir det ville jubelscener på Amex Stadium!
    90'+2
    Kan Liverpool rekke å redde dette da?
    90'+4
    De fem tilleggsminuttene er forbi..
    90'+6
    Liverpool skal kaste langt.
    90'+6
    Inn: Jan Paul Van Hecke
    Ut: Tariq Lamptey
    Et siste bytte.
    90'+6
    Brighton får utspark! Da skal dette være avgjort.
    90'+6
    Det er over! Brighton sender Liverpool ut av FA Cupen, og 2023 fortsetter å være et blytungt år for Liverpool.