VAR sjekker om det er straffe til Burnley
    Straffe til Burnley
    8'
    Rødt kort til Brentford
    Sergio Reguilon
    Sergio Reguilon (Brentford FC) må forlate banen etter at dommer Darren Bond trekker fram det røde kortet!
    9'
    Burnley scorer på straffe!
    Burnley 1 - 0 Brentford
    Mål: Jacob Bruun Larsen
    Jacob Bruun Larsen scorer og Burnley FC leder nå 1-0. Målet kom på et straffespark.
    10'
    Jacob Bruun Larsen (Burnley FC) slår en corner fra venstre side på Turf Moor.
    11'
    I Burnley har et frispark blitt tildelt bortelag.
    12'
    Brentford FC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    13'
    Darren Bond tildeler Burnley FC en corner. Jacob Bruun Larsen sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    17'
    Offside! Jacob Bruun Larsen blir vinket av og Burnley FC må dermed bygge opp et nytt angrep.
    17'
    Darren Bond signaliserer et frispark til Brentford FC.
    17'
    Ivan Toney
    I Burnley header Ivan Toney (Brentford FC) mot mål, men ballen går utenfor.
    18'
    Brentford FCs Frank Onyeka blåses av for offside på Turf Moor.
    19'
    Darren Bond signaliserer et frispark til Brentford FC på egen banehalvdel.
    21'
    Frispark til Brentford FC på halvdelen til Burnley FC.
    22'
    Frispark for Brentford FC på egen banehalvdel.
    23'
    Burnley FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    24'
    Brentford FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    24'
    Ivan Toney
    Brentford FC angriper i Burnley. Ivan Toney avslutter på mål, men greier ikke å score.
    25'
    Burnley, prøver et skudd, men det reddes
    25'
    Mathias Jensen (Brentford FC) løfter inn en corner fra høyre på Turf Moor.
    26'
    Frispark for Burnley FC på egen banehalvdel.
    29'
    Sander Berge
    Sjanse i Burnley! Sander Berge (Burnley FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    32'
    Brentford, prøver et skudd, men det reddes
    32'
    Vitinho (Burnley FC) vinkes av for offside i Burnley.
    35'
    Darren Bond signaliserer et frispark til Burnley FC på egen banehalvdel.
    38'
    41'
    David Datro Fofana
    Burnley FC angriper i Burnley. David Datro Fofana fyrer av et skudd som går utenfor.
    43'
    Wilson Odobert
    Wilson Odobert (Burnley FC) kommer seg fri på Turf Moor, men avslutningen går utenfor.
    45'
    45'+2
    45'+3
    Yoane Wissa
    Brentford FC fosser forover og Yoane Wissa fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    45'+3
    45'+3
    Jacob Bruun Larsen
    Målsjanse til Burnley FC! Jacob Bruun Larsen treffer mål, men keeper redder.
    45'+5
    45'+5
    I Burnley slår Jacob Bruun Larsen en corner fra venstre.
    45'+7
    47'
    Charlie Taylor
    Charlie Taylor (Burnley FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    48'
    Darren Bond signaliserer et frispark til Burnley FC like utenfor Brentford FC-området.
    50'
    51'
    Mathias Jensen (Brentford FC) slår en corner fra venstre side på Turf Moor.
    54'
    Mads Roerslev Rasmussen ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    56'
    Spillerbytte - Brentford
    Inn: Keane Lewis-Potter
    Ut: Mads Roerslev Rasmussen
    Mads Roerslev Rasmussen (Brentford FC) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Keane Lewis-Potter.
    59'
    Inn: Yehor Yarmoliuk
    Ut: Frank Onyeka
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Brentford FC. Inn kommer Yehor Yarmoliuk, mens Frank Onyeka tar plass på benken.
    59'
    60'
    61'
    Mål for Burnley!
    Burnley 2 - 0 Brentford
    Mål: David Datro Fofana
    Målgivende: Wilson Odobert
    Mål! Burnley FC øker ledelsen til 2-0 etter en scoring av David Datro Fofana på Turf Moor. Flott spill fra Wilson Odobert før målet.
    62'
    Mathias Jensen ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    64'
    64'
    Mathias Jensen ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Burnley.
    65'
    Burnley FC fosser fremover, men Charlie Taylor går rett i offsidefella.
    65'
    Sjanse til Burnley FC! Wilson Odobert er nær ved å score, men keeper redder.
    67'
    67'
    Frispark til Burnley FC på halvdelen til Brentford FC.
    68'
    Gult kort til Brentford
    Vitaly Janelt
    Vitaly Janelt (Brentford FC) pådrar seg et gult kort.
    68'
    Spillerbytte - Burnley
    Inn: Zeki Amdouni
    Ut: Jacob Bruun Larsen
    Burnley FC gjør sitt første bytte. Jacob Bruun Larsen erstattes av Zeki Amdouni.
    69'
    Sjanse! Burnley FC avanserer forover, men David Datro Fofana avslutter utenfor.
    70'
    Mathias Jensen (Brentford FC) løfter inn en corner fra venstre på Turf Moor.
    72'
    72'
    Zeki Amdouni
    Zeki Amdouni (Burnley FC) avanserer forover på Turf Moor. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    73'
    73'
    Zeki Amdouni (Burnley FC) prøver å heade ballen i mål på Turf Moor, men mislykkes.
    74'
    74'
    Frisparket tildelt Brentford FC er farlig nær Burnley FCs målområde.
    75'
    Inn: Bryan Mbeumo
    Ut: Yoane Wissa
    Yoane Wissa (Brentford FC) erstattes av Bryan Mbeumo.
    79'
    Inn: Neal Maupay
    Ut: Mathias Jensen
    Brentford FC bytter ut Mathias Jensen med Neal Maupay.
    80'
    Inn: Shandon Baptiste
    Ut: Vitaly Janelt
    Bytte for Brentford FC. Shandon Baptiste kommer inn for Vitaly Janelt på Turf Moor.
    80'
    Offside! Neal Maupay (Brentford FC) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    80'
    Gult kort til Burnley
    Zeki Amdouni (Burnley FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    81'
    81'
    Darren Bond tildeler Brentford FC en corner. Bryan Mbeumo sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    83'
    Mål for Brentford!
    Burnley 2 - 1 Brentford
    Mål: Kristoffer Ajer
    Målgivende: Shandon Baptiste
    Kristoffer Ajer (Brentford FC) header ballen i mål på Turf Moor. Stillingen er nå 2-1. Det er en fin assist fra Shandon Baptiste.
    83'
    Kristoffer Ajer
    Kristoffer Ajer (Brentford FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    84'
    Burnley FC angriper, men David Datro Fofana vinkes av for offside.
    85'
    86'
    Keane Lewis-Potter
    Brentford FC avanserer forover på Turf Moor og Keane Lewis-Potter kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Burnley FC.
    87'
    87'
    87'
    Inn: Lyle Foster
    Ut: David Datro Fofana
    David Datro Fofana (Burnley FC) erstattes av Lyle Foster.
    88'
    90'+1
    Dommeren gir Charlie Taylor (Burnley FC) et gult kort.
    90'+1
    Zeki Amdouni (Burnley FC) slår en corner fra venstre side på Turf Moor.
    90'+3
    90'+3
    90'+4
    Inn: Josh Brownhill
    Ut: Zeki Amdouni
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Burnley FC. Inn kommer Josh Brownhill, mens Zeki Amdouni tar plass på benken.
    90'+5
    Målet til Brentford sjekkes av VAR
    90'+7
    Målet til Brentford blir annullert
    90'+7
    90'+8
    Dommer Darren Bond ser at linjemannen løfter flagget, og Burnley FCs Lyle Foster blåses av for offside.