Dommeren blåser i gang dagens kamp i Cadiz.
    Jose Mari
    Målsjanse! Jose Mari (Cadiz CF) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    1'
    Cadiz får tildelt et frispark
    Isidro Diaz de Mera Escuderos signaliserer et frispark til Cadiz CF på egen banehalvdel.
    3'
    Frispark for Cadiz CF på egen banehalvdel.
    5'
    Osasuna får tildelt et frispark
    CA Osasuna tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    5'
    Frispark for CA Osasuna på egen banehalvdel.
    8'
    Mål for Osasuna!
    Cadiz 0 - 1 Osasuna
    Mål: Adrian Lopez
    Målgivende: Oier
    Adrian Lopez setter ballen i nettet og CA Osasuna leder nå 0-1. Oier sto for den målgivende pasningen.
    10'
    Osasuna får tildelt et hjørnespark
    Roberto Torres
    Isidro Diaz de Mera Escuderos tildeler CA Osasuna en corner. Roberto Torres sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    12'
    Cadiz CF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    12'
    15'
    16'
    Frispark Cadiz CF.
    17'
    Jorge Pombo
    Jorge Pombo (Cadiz CF) fyrer av et skudd som går utenfor.
    17'
    Isidro Diaz de Mera Escuderos signaliserer et frispark til CA Osasuna.
    18'
    19'
    Skudd på mål, Osasuna
    Nacho Vidal
    Nacho Vidal (CA Osasuna) avanserer forover på Estadio Ramon de Carranza. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    19'
    Osasuna, prøver et skudd, men det reddes
    19'
    I Cadiz har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    21'
    Frispark til CA Osasuna på halvdelen til Cadiz CF.
    24'
    25'
    Roberto Torres (CA Osasuna) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Ramon de Carranza.
    27'
    Skudd utenfor mål, Osasuna
    Jon Moncayola
    CA Osasuna angriper, men avslutningen til Jon Moncayola går utenfor.
    27'
    32'
    35'
    Gult kort til Osasuna
    David Garcia
    Dommer Isidro Diaz de Mera Escuderos gir David Garcia (CA Osasuna) et gult kort.
    35'
    Isidro Diaz de Mera Escuderos signaliserer et frispark til Cadiz CF.
    40'
    Cadiz blir avblåst for offside
    Yann Bodiger
    Dommer Isidro Diaz de Mera Escuderos ser at linjemannen løfter flagget, og Cadiz CFs Yann Bodiger blåses av for offside.
    41'
    Isidro Diaz de Mera Escuderos signaliserer et frispark til CA Osasuna på egen banehalvdel.
    44'
    Cadiz får tildelt et hjørnespark
    Salvi Sanchez
    I Cadiz slår Salvi Sanchez en corner fra høyre.
    45'+1
    Sergio Gonzalez
    Sergio (Cadiz CF) header utenfor.
    45'+1
    Spillerbytte - Cadiz
    Inn: Filip Malbasic
    Ut: Yann Bodiger
    Yann Bodiger (Cadiz CF) erstattes av Filip Malbasic.
    46'
    47'
    Jorge Pombo
    Jorge Pombo (Cadiz CF) slår en corner fra venstre side på Estadio Ramon de Carranza.
    49'
    50'
    Frispark CA Osasuna.
    51'
    52'
    Jorge Pombo
    Isidro Diaz de Mera Escuderos tildeler Cadiz CF en corner. Jorge Pombo sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    54'
    55'
    Sjanse! CA Osasuna avanserer forover, men Roberto Torres avslutter utenfor.
    56'
    58'
    Gult kort til Cadiz
    Filip Malbasic
    Filip Malbasic (Cadiz CF) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    58'
    Juan Cruz ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    59'
    CA Osasuna slipper å klare seg uten Juan Cruz som kommer tilbake på banen i Cadiz.
    60'
    60'
    62'
    Skudd på mål, Cadiz
    Isaac Carcelén
    Cadiz CF fosser forover og Isaac Carcelen fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    63'
    Cadiz, prøver et skudd, men det reddes
    63'
    Jorge Pombo
    I Cadiz slår Jorge Pombo en corner fra venstre.
    64'
    Inn: Alex
    Ut: Jose Mari
    Alvaro Cervera gjør dagens tredje bytte i Cadiz, når han tar ut Jose Mari og setter inn Alex.
    64'
    Inn: Jens Jonsson
    Ut: Marcos Mauro
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Cadiz CF. Inn kommer Jens Jonsson, mens Marcos Mauro tar plass på benken.
    64'
    Frispark til Cadiz CF på halvdelen til CA Osasuna.
    65'
    Juan Cruz
    Juan Cruz (CA Osasuna) pådrar seg et gult kort.
    65'
    Spillet på Estadio Ramon de Carranza er stoppet midlertidig fordi Salvi Sanchez ligger nede.
    65'
    67'
    En av Cadiz CFs spillere går i offside.
    68'
    Salvi Sanchez er tilbake på banen igjen.
    68'
    70'
    71'
    Spillerbytte - Osasuna
    Inn: Lucas Torro
    Ut: Inigo Perez
    CA Osasuna gjør sitt første bytte. Inigo Perez erstattes av Lucas Torro.
    71'
    Cadiz CF angriper. Salvi Sanchez får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    72'
    72'
    Jorge Pombo
    Sjanse til Cadiz CF! Jorge Pombo er nær ved å score, men keeper redder.
    73'
    73'
    Jorge Pombo
    Jorge Pombo (Cadiz CF) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Ramon de Carranza.
    73'
    73'
    Inn: Marc Cardona
    Ut: Adrian Lopez
    CA Osasuna bytter ut Adrian Lopez med Marc Cardona.
    75'
    Inn: Ivan Alejo
    Ut: Salvi Sanchez
    Salvi Sanchez (Cadiz CF) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Ivan Alejo.
    77'
    Inn: Anthony Lozano
    Ut: Alvaro Negredo
    Alvaro Negredo (Cadiz CF) erstattes av Anthony Lozano.
    78'
    78'
    Cadiz 0 - 2 Osasuna
    Mål: Ruben Garcia
    Målgivende: Lucas Torro
    I Cadiz øker CA Osasuna ledelsen til 0-2 takket være et mål av Ruben Garcia. Det er en fin assist fra Lucas Torro.
    79'
    83'
    Frispark i en god posisjon for Cadiz CF!
    84'
    Jens Jonsson
    Cadiz CF angriper og Jens Jonsson får avsluttet. Headingen treffer ikke CA Osasuna-målet.
    84'
    Inn: Enrique Barja
    Ut: Ruben Garcia
    CA Osasuna bytter ut Ruben Garcia med Enrique Barja.
    85'
    87'
    88'
    I Cadiz har et frispark blitt tildelt bortelag.
    90'
    Ivan Alejo
    Dommer Isidro Diaz de Mera Escuderos viser Ivan Alejo (Cadiz CF) det gule kortet.