Dagens dommer, Cesar Soto Grado, blåser i gang kampen.
    Sporting Gijon får tildelt et frispark
    Cesar Soto Grado signaliserer et frispark til Sporting Gijon like utenfor Cadiz CF-området.
    1'
    Sporting Gijon, prøver et skudd, men det reddes
    2'
    Skudd på mål, Sporting Gijon
    Carlos Carmona
    Sporting Gijon fosser forover og Carlos Carmona fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    2'
    Sporting Gijon får tildelt et hjørnespark
    Carlos Carmona (Sporting Gijon) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Ramon de Carranza.
    8'
    Alvaro Jimenez
    Sjanse til Sporting Gijon! Alvaro Jimenez er nær ved å score, men keeper redder.
    9'
    9'
    Cadiz får tildelt et frispark
    Frispark til Cadiz CF på halvdelen til Sporting Gijon.
    9'
    Cadiz får tildelt et hjørnespark
    Ager Aketxe
    I Cadiz slår Ager Aketxe en corner fra høyre.
    11'
    Skudd utenfor mål, Cadiz
    Garrido
    Garrido (Cadiz CF) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    11'
    Det blir farlig! Frispark for Cadiz CF er nær straffområde.
    12'
    Ager Aketxe
    Cesar Soto Grado tildeler Cadiz CF en corner. Ager Aketxe sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    14'
    Spillet på Estadio Ramon de Carranza er stoppet midlertidig fordi Ivan Kecojevic ligger nede.
    14'
    Cesar Soto Grado signaliserer et frispark til Cadiz CF på egen banehalvdel.
    16'
    Cadiz CF slipper å klare seg uten Ivan Kecojevic som kommer tilbake på banen i Cadiz.
    17'
    Cadiz CF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    18'
    Sergio Sanchez (Cadiz CF) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Estadio Ramon de Carranza.
    19'
    Ager Aketxe
    Ager Aketxe (Cadiz CF) fyrer av et skudd som går utenfor.
    20'
    Sergio Sanchez er på beina igjen og fortsetter kampen.
    20'
    Ager Aketxe
    Ager Aketxe (Cadiz CF) slår en corner fra venstre side på Estadio Ramon de Carranza.
    25'
    Ager Aketxe
    26'
    Frispark for Sporting Gijon på egen banehalvdel.
    29'
    Sporting Gijon blir avblåst for offside
    Robin Lod
    En av Sporting Gijons spillere blir avblåst for offside.
    29'
    Gult kort til Sporting Gijon
    Isaac Cofie
    Dommer Cesar Soto Grado gir Isaac Cofie (Sporting Gijon) et gult kort.
    29'
    I Cadiz har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    30'
    Cesar Soto Grado signaliserer et frispark til Sporting Gijon på egen banehalvdel.
    30'
    Cesar Soto Grado signaliserer et frispark til Cadiz CF.
    31'
    Ager Aketxe
    32'
    Jairo Izquierdo
    Cadiz CF angriper, men avslutningen til Jair Izquierdo går utenfor.
    32'
    Dommer Cesar Soto Grado venter med å sette i gang spillet fordi Ivan Kecojevic ligger nede.
    33'
    Spillerbytte - Cadiz
    Inn: Marcos Mauro
    Ut: Ivan Kecojevic
    Marcos Mauro (Cadiz CF) erstatter Ivan Kecojevic som ser ut til å måtte forlate Estadio Ramon de Carranza med en skade.
    34'
    Frispark Cadiz CF.
    36'
    I Cadiz har et frispark blitt tildelt bortelag.
    37'
    Cesar Soto Grado signaliserer et frispark til Sporting Gijon.
    39'
    Skudd utenfor mål, Sporting Gijon
    Francisco Molinero
    Sjanse! Sporting Gijon avanserer forover, men Francisco Molinero avslutter utenfor.
    40'
    Uros Djurdjevic
    Sporting Gijon angriper i Cadiz, men blir avblåst for offside.
    40'
    Jose Mari
    Målsjanse! Jose Mari (Cadiz CF) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    42'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Cadiz fordi Roberto Canella får behandling for en skade på banen.
    45'
    Roberto Canella er tilbake i kampen igjen.
    45'+1
    48'
    Cadiz blir avblåst for offside
    Manu Vallejo
    Cadiz CF angriper, men Cesar Soto Grado blåser for offside.
    50'
    Skudd på mål, Cadiz
    Cadiz CF angriper i Cadiz. Jair Izquierdo avslutter på mål, men greier ikke å score.
    53'
    Cadiz, prøver et skudd, men det reddes
    53'
    Frispark Sporting Gijon.
    55'
    Carlos Carmona (Sporting Gijon) slår en corner fra venstre side på Estadio Ramon de Carranza.
    56'
    Carlos Carmona (Sporting Gijon) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Ramon de Carranza.
    57'
    Roberto Correa
    Cadiz CF fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    58'
    59'
    Ager Aketxe
    60'
    Ager Aketxe
    I Cadiz slår Ager Aketxe en corner fra venstre.
    60'
    Spillerbytte - Sporting Gijon
    Inn: Neftali Manzambi
    Ut: Uros Djurdjevic
    Uros Djurdjevic (Sporting Gijon) erstattes av Neftali Manzambi.
    61'
    Frispark til Sporting Gijon på halvdelen til Cadiz CF.
    61'
    Kan Sporting Gijon utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    62'
    64'
    65'
    66'
    66'
    69'
    Cadiz CF angriper. Jair Izquierdo får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    70'
    70'
    Inn: Salvi Sanchez
    Ut: Jairo Izquierdo
    Alvaro Cervera gjør dagens andre bytte i Cadiz, når han tar ut Jair Izquierdo og setter inn Salvi Sanchez.
    72'
    75'
    Cadiz CF angriper, men blir avblåst for offside.
    75'
    Inn: Pablo Perez
    Ut: Alvaro Jimenez
    Bytte for Sporting Gijon. Pablo Perez kommer inn for Alvaro Jimenez på Estadio Ramon de Carranza.
    77'
    79'
    Frispark for Cadiz CF på egen banehalvdel.
    80'
    Pablo Perez
    Pablo Perez (Sporting Gijon) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    80'
    Inn: Karim Azamoum
    Ut: Jose Mari
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Cadiz CF. Inn kommer Karim Azamoum, mens Jose Mari tar plass på benken.