Frispark for Cardiff City på egen banehalvdel.
    I Cardiff slår Joe Ralls en corner fra høyre.
    Cardiff City tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Martin Atkinson signaliserer et frispark til Burnley FC på egen banehalvdel.
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens James Tarkowski (Burnley FC) vrir seg av smerte i gresset.
    9'
    James Tarkowski er tilbake på banen igjen.
    11'
    Johann Gudmundsson (Burnley FC) løfter inn en corner fra høyre på Cardiff City Stadium.
    12'
    Matej Vydra
    Målsjanse! Matej Vydra (Burnley FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    13'
    Callum Paterson
    Cardiff City avanserer forover i Cardiff. Callum Paterson avslutter, men treffer ikke mål.
    14'
    Martin Atkinson signaliserer et frispark til Cardiff City på egen banehalvdel.
    15'
    Frispark for Burnley FC på egen banehalvdel.
    15'
    Frispark Cardiff City.
    17'
    Josh Murphy
    Joshua Murphy (Cardiff City) fyrer av et skudd som går utenfor.
    17'
    Gregory Cunningham
    Cardiff City angriper, men avslutningen til Gregory Cunningham går utenfor.
    17'
    I Cardiff har et frispark blitt tildelt bortelag.
    18'
    Burnley FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    21'
    Frispark til Burnley FC på halvdelen til Cardiff City.
    23'
    25'
    Martin Atkinson signaliserer et frispark til Cardiff City.
    26'
    Spillerbytte - Burnley
    Inn: Kevin Long
    Ut: James Tarkowski
    Burnley FC bytter ut James Tarkowski med Kevin Long. Dette er det første byttet som Sean Dyche gjør i dagens kamp.
    27'
    31'
    Kenneth Zohore
    Kenneth Zohore (Cardiff City) avanserer forover på Cardiff City Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    35'
    Burnley, prøver et skudd, men det reddes
    35'
    Victor Camarasa (Cardiff City) slår en corner fra høyre side på Cardiff City Stadium.
    35'
    35'
    Frispark til Cardiff City på halvdelen til Burnley FC.
    37'
    Sam Vokes vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    39'
    Martin Atkinson tildeler Cardiff City en corner. Victor Camarasa sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    41'
    Burnley FC slipper å klare seg uten Sam Vokes som kommer tilbake på banen igjen.
    41'
    I Cardiff slår Victor Camarasa en corner fra høyre.
    42'
    42'
    44'
    Frispark i en god posisjon for Cardiff City!
    45'+1
    Gult kort til Burnley
    Ashley Westwood
    Dommeren gir Ashley Westwood (Burnley FC) et gult kort.
    45'+1
    Victor Camarasa (Cardiff City) løfter inn en corner fra venstre på Cardiff City Stadium.
    45'+1
    45'+2
    Mål for Burnley!
    Cardiff City 0 - 1 Burnley
    Mål: Johann Gudmundsson
    Målgivende: Ashley Westwood
    Mål! Johann Gudmundsson (Burnley FC) scorer med hodet. Dermed er stillingen 0-1 på Cardiff City Stadium. Ashley Westwood var nest sist på ballen.
    51'
    Victor Camarasa
    Sjanse! Cardiff City avanserer forover, men Victor Camarasa avslutter utenfor.
    53'
    Offside! Sam Vokes (Burnley FC) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    57'
    Martin Atkinson tildeler Cardiff City en corner. Victor Camarasa sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    59'
    Mål for Cardiff City!
    Cardiff City 1 - 1 Burnley
    Mål: Josh Murphy
    Målgivende: Bruno Ecuele
    Mål! Joshua Murphy utligner for Cardiff City. Stillingen er dermed 1-1 i Cardiff. Det er en fin assist fra Bruno Ecuele.
    60'
    Cardiff Citys Kenneth Zohore blåses av for offside på Cardiff City Stadium.
    64'
    67'
    67'
    Josh Murphy
    Sjanse i Cardiff! Joshua Murphy (Cardiff City) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    67'
    68'
    68'
    68'
    Gult kort til Cardiff City
    Gregory Cunningham (Cardiff City) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    69'
    Cardiff City 1 - 2 Burnley
    Mål: Sam Vokes
    Målgivende: Johann Gudmundsson
    Mål! Burnley FC tar ledelsen 1-2 takket være en scoring av Sam Vokes på Cardiff City Stadium. Flott spill fra Johann Gudmundsson før målet.
    70'
    Spillerbytte - Cardiff City
    Inn: Danny Ward
    Ut: Kenneth Zohore
    Neil Warnock gjør dagens første bytte i Cardiff, når han tar ut Kenneth Zohore og setter inn Daniel Ward.
    71'
    Inn: Chris Wood
    Ut: Matej Vydra
    Burnley FC gjør sitt andre bytte. Matej Vydra erstattes av Christopher Wood.
    72'
    Frispark Burnley FC.
    73'
    Cardiff City fosser forover og Callum Paterson fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    73'
    73'
    74'
    74'
    Victor Camarasa (Cardiff City) kommer til en målsjanse på Cardiff City Stadium, men klarer ikke å score.
    76'
    78'
    Inn: Gary Madine
    Ut: Joe Ralls
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Cardiff City. Inn kommer Gary Madine, mens Joe Ralls tar plass på benken.
    79'
    79'
    Spillet på Cardiff City Stadium er stoppet midlertidig fordi Callum Paterson ligger nede.
    80'
    Callum Paterson er på beina igjen og fortsetter kampen.
    82'
    Josh Murphy
    Målsjanse! Joshua Murphy (Cardiff City) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    82'
    84'
    Burnley FC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Cardiff City.
    87'
    Matthew Lowton
    Matthew Lowton (Burnley FC) får et gult kort av dommer Martin Atkinson.
    87'
    Josh Murphy
    Cardiff City angriper i Cardiff. Joshua Murphy fyrer av et skudd som går utenfor.
    88'
    90'
    90'
    Offside! Callum Paterson (Cardiff City) er alene igjennom, men dommer Martin Atkinson ser at linjemannen er oppe med flagget.