Mål for CF Montreal!
    CF Montreal 1 - 0 Vancouver Whitecaps FC
    Mål: Djordje Mihailovic
    Målgivende: Alistair Johnston
    Mål! CF Montreal tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Djordje Mihailovic på Saputo Stadium. Alistair Johnston var nest sist på ballen.
    1'
    Vancouver Whitecaps FC får tildelt et frispark
    Nima Saghafi signaliserer et frispark til Vancouver Whitecaps FC på egen banehalvdel.
    3'
    I Montreal har et frispark blitt tildelt bortelag.
    3'
    Vancouver Whitecaps FC får tildelt et hjørnespark
    Sebastian Berhalter
    Sebastian Berhalter (Vancouver Whitecaps FC) løfter inn en corner fra venstre på Saputo Stadium.
    4'
    Skudd utenfor mål, Vancouver Whitecaps FC
    Ryan Gauld
    Ryan Gauld (Vancouver Whitecaps FC) kommer til en målsjanse på Saputo Stadium, men klarer ikke å score.
    4'
    Nima Saghafi signaliserer et frispark til Vancouver Whitecaps FC like utenfor CF Montreal-området.
    5'
    Vancouver Whitecaps FC blir avblåst for offside
    Deiber Caicedo
    Vancouver Whitecaps FC angriper, men Nima Saghafi blåser for offside.
    6'
    Skudd utenfor mål, CF Montreal
    Ismael Kone
    Målsjanse! Ismael Kone (CF Montreal) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    9'
    Skudd på mål, CF Montreal
    Romell Quioto
    CF Montreal angriper. Romell Quioto får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    13'
    CF Montreal, prøver et skudd, men det reddes
    13'
    CF Montreal får tildelt et frispark
    Frispark for CF Montreal på egen banehalvdel.
    14'
    CF Montreal tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    Gult kort til Vancouver Whitecaps FC
    Dommer Nima Saghafi viser Sebastian Berhalter (Vancouver Whitecaps FC) det gule kortet.
    16'
    Frispark CF Montreal.
    18'
    Sebastian Berhalter (Vancouver Whitecaps FC) slår en corner fra venstre side på Saputo Stadium.
    19'
    Frispark for Vancouver Whitecaps FC på egen banehalvdel.
    20'
    Nima Saghafi signaliserer et frispark til CF Montreal.
    21'
    Frispark til CF Montreal på halvdelen til Vancouver Whitecaps FC.
    24'
    27'
    Dommer Nima Saghafi venter med å sette i gang spillet fordi Ryan Gauld ligger nede.
    29'
    Sunusi Ibrahim
    Sjanse i Montreal! Sunusi Ibrahim (CF Montreal) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    33'
    33'
    CF Montreal avanserer forover i Montreal. Romell Quioto avslutter, men treffer ikke mål.
    34'
    Vancouver Whitecaps FC slipper å klare seg uten Ryan Gauld som kommer tilbake på banen igjen.
    34'
    I Montreal har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    34'
    36'
    Romell Quioto (CF Montreal) fyrer av et skudd som går utenfor.
    36'
    Nima Saghafi signaliserer et frispark til CF Montreal på egen banehalvdel.
    40'
    Javain Brown
    Javain Brown (Vancouver Whitecaps FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    40'
    Ryan Gauld ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    41'
    I Montreal slår Sebastian Berhalter en corner fra venstre.
    43'
    43'
    Ryan Gauld er på beina igjen og fortsetter kampen på Saputo Stadium.
    43'
    Spillerbytte - Vancouver Whitecaps FC
    Inn: Pedro Vite
    Ut: Ryan Gauld
    Vanni Sartini (Vancouver Whitecaps FC) tar ut Ryan Gauld som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Pedro Vite.
    43'
    Ismael Kone
    Ismael Kone (CF Montreal) kommer seg fri på Saputo Stadium, men avslutningen går utenfor.
    44'
    Det blir farlig! Frispark for Vancouver Whitecaps FC er nær straffområde.
    45'
    Gult kort til CF Montreal
    Alistair Johnston
    Dommer Nima Saghafi gir Alistair Johnston (CF Montreal) et gult kort.
    45'
    Nima Saghafi tildeler Vancouver Whitecaps FC en corner. Sebastian Berhalter sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    45'+2
    45'+3
    45'+4
    Inn: Lucas Cavallini
    Ut: Deiber Caicedo
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Vancouver Whitecaps FC. Inn kommer Lucas Cavallini, mens Deiber Caicedo tar plass på benken.
    46'
    CF Montreal 2 - 0 Vancouver Whitecaps FC
    Mål: Romell Quioto
    Målgivende: Djordje Mihailovic
    Romell Quioto setter ballen i mål og øker CF Montreals ledelse til 2-0 i Montreal. Djordje Mihailovic sto for den målgivende pasningen.
    47'
    49'
    Ismael Kone
    Målsjanse til CF Montreal! Ismael Kone treffer mål, men keeper redder.
    50'
    50'
    51'
    54'
    Inn: Michael Baldisimo
    Ut: Sebastian Berhalter
    Sebastian Berhalter (Vancouver Whitecaps FC) erstattes av Michael Baldisimo.
    57'
    Ismael Kone
    CF Montreal angriper i Montreal. Ismael Kone fyrer av et skudd som går utenfor.
    57'
    Inn: Ryan Raposo
    Ut: Javain Brown
    Bytte for Vancouver Whitecaps FC. Ryan Raposo kommer inn for Javain Brown på Saputo Stadium.
    57'
    60'
    Pedro Vite
    Vancouver Whitecaps FC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    62'
    Spillerbytte - CF Montreal
    Inn: Kei Kamara
    Ut: Romell Quioto
    CF Montreal bytter ut Romell Quioto med Kei Kamara. Dette er det første byttet som Wilfried Nancy gjør i dagens kamp.
    63'
    65'
    Mål for Vancouver Whitecaps FC!
    CF Montreal 2 - 1 Vancouver Whitecaps FC
    Mål: Brian White
    Brian White scorer og reduserer dermed til 2-1.
    65'
    Frispark til Vancouver Whitecaps FC på halvdelen til CF Montreal.
    67'
    Ismael Kone
    Ismael Kone (CF Montreal) pådrar seg et gult kort.
    67'
    Skudd på mål, Vancouver Whitecaps FC
    68'
    Vancouver Whitecaps FC, prøver et skudd, men det reddes
    68'
    Frispark Vancouver Whitecaps FC.
    69'
    70'
    Ranko Veselinovic
    Dommeren gir Ranko Veselinovic (Vancouver Whitecaps FC) et gult kort.
    70'
    71'
    72'
    Lucas Cavallini
    Vancouver Whitecaps FC avanserer forover i Montreal. Lucas Cavallini avslutter, men treffer ikke mål.
    73'
    Inn: Cristian Gutierrez
    Ut: Tristan Blackmon
    Vanni Sartini (Vancouver Whitecaps FC) gjør sitt femte bytte for dagen. Cristian Gutierrez erstatter Tristan Blackmon.
    74'
    Inn: Ahmed Hamdi Hussein Hafez
    Ut: Sunusi Ibrahim
    Wilfried Nancy gjør dagens andre bytte i Montreal, når han tar ut Sunusi Ibrahim og setter inn Ahmed Hamdi.
    74'
    74'
    75'
    Pedro Vite
    Pedro Vite (Vancouver Whitecaps FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Saputo Stadium.
    76'
    Frispark i en god posisjon for CF Montreal!
    76'
    78'
    79'
    82'
    Cristian Dajome
    Cristian Dajome (Vancouver Whitecaps FC) avanserer forover på Saputo Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    83'
    83'
    CF Montreal får tildelt et hjørnespark
    87'
    Lucas Cavallini (Vancouver Whitecaps FC) kommer til en målsjanse på Saputo Stadium, men klarer ikke å score.
    87'
    Inn: Tosaint Ricketts
    Ut: Ranko Veselinovic
    Vancouver Whitecaps FC gjør sitt sjette bytte. Ranko Veselinovic erstattes av Tosaint Ricketts.
    88'
    90'+2
    Ahmed Hamdi Hussein Hafez
    Ahmed Hamdi (CF Montreal) får et gult kort av dommer Nima Saghafi.
    90'+2
    Målet til Vancouver Whitecaps FC sjekkes av VAR
    90'+5
    Målet til Vancouver Whitecaps FC blir annullert
    90'+6
    Tosaint Ricketts
    Offside! Tosaint Ricketts (Vancouver Whitecaps FC) er alene igjennom, men dommer Nima Saghafi ser at linjemannen er oppe med flagget.