1-0
    Cucho Hernandez
    Sjanse til Columbus Crew SC! Cucho Hernandez er nær ved å score, men keeper redder.
    3'
    Atlanta United FC, prøver et skudd, men det reddes
    3'
    Columbus Crew SC fosser fremover, men Yaw Yeboah går rett i offsidefella.
    5'
    Cucho Hernandez (Columbus Crew SC) avanserer forover på Lower.com Field. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    8'
    8'
    Jacen Russell-Rowe
    Sjanse! Columbus Crew SC avanserer forover, men Jacen Russell-Rowe avslutter utenfor.
    12'
    En av Atlanta United FCs spillere blir avblåst for offside.
    14'
    Columbus Crew SC angriper, men Diego Rossi vinkes av for offside.
    16'
    Atlanta United FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    17'
    Columbus Crew SC angriper i Columbus, men blir avblåst for offside.
    19'
    Rafael Bonilla signaliserer et frispark til Columbus Crew SC.
    21'
    Gult kort til Atlanta United FC
    Giorgos Giakoumakis
    Giorgos Giakoumakis (Atlanta United FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Lower.com Field.
    21'
    Diego Rossi
    Columbus Crew SC angriper, men avslutningen til Diego Rossi går utenfor.
    24'
    Diego Rossi (Columbus Crew SC) løfter inn en corner fra venstre på Lower.com Field.
    25'
    Diego Rossi (Columbus Crew SC) slår en corner fra venstre side på Lower.com Field.
    26'
    I Columbus har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    27'
    Mål for Columbus Crew!
    Columbus Crew 1 - 0 Atlanta United FC
    Mål: Cucho Hernandez
    Målgivende: Diego Rossi
    Mål! Columbus Crew SC tar ledelsen 1-0 ved Cucho Hernandez. Flott spill fra Diego Rossi før målet.
    27'
    Frispark for Columbus Crew SC på egen banehalvdel.
    29'
    Frispark Atlanta United FC.
    30'
    Columbus Crew SC angriper, men blir avblåst for offside.
    33'
    Rafael Bonilla signaliserer et frispark til Atlanta United FC på egen banehalvdel.
    36'
    Frispark til Columbus Crew SC på halvdelen til Atlanta United FC.
    37'
    Columbus Crew SC angriper i Columbus. Cucho Hernandez fyrer av et skudd som går utenfor.
    38'
    Jacen Russell-Rowe treffer tverrliggeren! Stor målsjanse for Columbus Crew SC i Columbus.
    38'
    I Columbus slår Diego Rossi en corner fra høyre.
    43'
    44'
    Columbus Crew SC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'
    Straffe til Columbus Crew
    46'
    Skudd utenfor mål, Atlanta United FC
    46'
    VAR sjekker om det er straffe til Columbus Crew
    47'
    Spillerbytte - Columbus Crew
    Inn: Maximilian Arfsten
    Ut: Mohamed Farsi
    Bytte for Columbus Crew SC. Maximilian Arfsten kommer inn for Mohamed Farsi på Lower.com Field.
    51'
    Dommeren dømmer straffe til Columbus Crew
    53'
    Stian Gregersen
    Dommer Rafael Bonilla viser Stian Gregersen (Atlanta United FC) det gule kortet.
    53'
    Rafael Bonilla tildeler Columbus Crew SC et straffespark på Lower.com Field. Cucho Hernandez går fram ...og bommer!
    54'
    Thiago Almada
    Målsjanse på Lower.com Field! Thiago Almada fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    57'
    Columbus Crew, prøver et skudd, men det reddes
    57'
    Rafael Bonilla tildeler Atlanta United FC en corner. Thiago Almada sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    62'
    63'
    Columbus Crew SC fosser fremover, men Rafael Bonilla blåser for offside på Lower.com Field.
    64'
    Frispark for Atlanta United FC på egen banehalvdel.
    65'
    65'
    Columbus Crew SC angriper, men Rafael Bonilla blåser for offside.
    66'
    Rafael Bonilla signaliserer et frispark til Columbus Crew SC på egen banehalvdel.
    68'
    71'
    75'
    Inn: Alexandru Matan
    Ut: Jacen Russell-Rowe
    Wilfried Nancy gjør dagens andre bytte i Columbus, når han tar ut Jacen Russell-Rowe og setter inn Alexandru Matan.
    75'
    Frispark Columbus Crew SC.
    76'
    En av Columbus Crew SCs spillere blir avblåst for offside på Lower.com Field.
    78'
    Spillerbytte - Atlanta United FC
    Inn: Ajani Fortune
    Ut: Tristan Muyumba
    Atlanta United FC bytter ut Tristan Muyumba med Ajani Fortune. Dette er det første byttet som Gonzalo Pineda gjør i dagens kamp.
    81'
    Inn: Tyler Wolff
    Ut: Alexandre Silva
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Atlanta United FC. Inn kommer Tyler Wolff, mens Alexandre Silva tar plass på benken.