VAR sjekker om det er straffe til Columbus Crew
    Dommeren dømmer straffe til Columbus Crew
    7'
    Gult kort til Chicago Fire
    Christopher Brady
    Christopher Brady (Chicago Fire) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    8'
    Columbus Crew scorer på straffe!
    Columbus Crew 1 - 0 Chicago Fire
    Mål: Cucho Hernandez
    Columbus Crew SC går opp i en 1-0 ledelse etter at Cucho Hernandez setter straffesparket sikkert i mål på Lower.com Field.
    8'
    Columbus Crew SC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    11'
    Xherdan Shaqiri
    Xherdan Shaqiri (Chicago Fire) kommer til en målsjanse på Lower.com Field, men klarer ikke å score.
    12'
    Arnaud Souquet
    Arnaud Souquet (Chicago Fire) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    13'
    13'
    15'
    16'
    Columbus Crew 2 - 0 Chicago Fire
    Cucho Hernandez banker inn et straffespark på Lower.com Field! Columbus Crew SC øker dermed ledelsen til 2-0.
    16'
    Frispark for Columbus Crew SC på egen banehalvdel.
    18'
    Dommer Ismir Pekmic ser at linjemannen løfter flagget, og Chicago Fires Georgios Koutsias blåses av for offside.
    20'
    Ismir Pekmic signaliserer et frispark til Columbus Crew SC på egen banehalvdel.
    20'
    Julian Gressel (Columbus Crew SC) slår en corner fra høyre side på Lower.com Field.
    23'
    Mål for Columbus Crew!
    Columbus Crew 3 - 0 Chicago Fire
    Målgivende: Julian Gressel
    Cucho Hernandez header ballen i mål og Columbus Crew SC går opp til en komfortabel 3-0-ledelse i Columbus. Det er en fin assist fra Julian Gressel.
    23'
    Mauricio Pineda ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    27'
    Columbus Crew SC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    28'
    Spillerbytte - Chicago Fire
    Inn: Wyatt Omsberg
    Ut: Mauricio Pineda
    Mauricio Pineda (Chicago Fire) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Wyatt Omsberg.
    29'
    Gaston Gimenez
    Chicago Fire SC avancerar på Lower.com Field och Gaston Gimenez får en nickmöjlighet – utanför!
    31'
    Ismir Pekmic signaliserer et frispark til Columbus Crew SC.
    33'
    Rafael Czichos
    Dommer Ismir Pekmic gir Rafael Czichos (Chicago Fire) et gult kort.
    33'
    Frispark for Chicago Fire på egen banehalvdel.
    35'
    Ismir Pekmic signaliserer et frispark til Chicago Fire på egen banehalvdel.
    36'
    Frispark Columbus Crew SC.
    38'
    I Columbus slår Julian Gressel en corner fra venstre.
    40'
    Chicago Fire tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    41'
    Diego Rossi
    Columbus Crew SC angriper, men avslutningen til Diego Rossi går utenfor.
    41'
    Yaw Yeboah
    Yaw Yeboah (Columbus Crew SC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    43'
    44'
    Dommer Ismir Pekmic viser Xherdan Shaqiri (Chicago Fire) det gule kortet.
    44'
    Gaston Gimenez (Chicago Fire) kommer til avslutning - i tverrliggeren! Oi, oi, oi.
    45'
    Rafael Czichos er på beina igjen og fortsetter kampen.
    45'
    Cucho Hernandez
    Cucho Hernandez (Columbus Crew SC) avanserer forover på Lower.com Field. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    45'+5
    45'+5
    Ismir Pekmic tildeler Columbus Crew SC en corner. Julian Gressel sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'+5
    45'+5
    Frispark til Columbus Crew SC på halvdelen til Chicago Fire.
    45'+7
    Dommer Ismir Pekmic venter med å sette i gang spillet fordi Rafael Czichos ligger nede.
    45'+8
    Spillerbytte - Columbus Crew
    Inn: Mohamed Farsi
    Ut: Julian Gressel
    Bytte for Columbus Crew SC. Mohamed Farsi kommer inn for Julian Gressel på Lower.com Field.
    46'
    Inn: Robert Jonathan Dean Jr
    Ut: Arnaud Souquet
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Chicago Fire. Inn kommer Robert Jonathan Dean Jr, mens Arnaud Souquet tar plass på benken.
    46'
    Inn: Carlos Teran
    Ut: Rafael Czichos
    Rafael Czichos (Chicago Fire) erstattes av Carlos Teran.
    46'
    Inn: Sean Zawadzki
    Ut: Aidan Morris
    Columbus Crew SC bytter ut Aidan Morris med Sean Zawadzki.
    46'
    Diego Rossi (Columbus Crew SC) løfter inn en corner fra høyre på Lower.com Field.
    49'
    Steven Moreira
    Steven Moreira (Columbus Crew SC) kommer til en målsjanse på Lower.com Field, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    49'
    Ismir Pekmic tildeler Chicago Fire en corner. Xherdan Shaqiri sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    50'
    Sjanse til Chicago Fire! Xherdan Shaqiri er nær ved å score, men keeper redder.
    51'
    Columbus Crew, prøver et skudd, men det reddes
    51'
    Målsjanse! Cucho Hernandez (Columbus Crew SC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    54'
    Diego Rossi
    Sjanse! Columbus Crew SC avanserer forover, men Diego Rossi avslutter utenfor.
    55'
    I Columbus har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    57'
    Inn: Fabian Herbers
    Ut: Gaston Gimenez
    Fotios Frank Klopas gjør dagens fjerde bytte i Columbus, når han tar ut Gaston Gimenez og setter inn Fabian Herbers.
    57'
    I Columbus slår Xherdan Shaqiri en corner fra høyre.
    59'
    Diego Rossi
    Sjanse i Columbus! Diego Rossi (Columbus Crew SC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    63'
    63'
    Diego Rossi (Columbus Crew SC) løfter inn en corner fra venstre på Lower.com Field.
    64'
    Sean Zawadzki
    Sean Zawadzki (Columbus Crew SC) header mot mål, men ballen går utenfor.
    64'
    67'
    Andre gule kort til Chicago Fire
    Utvisning! Xherdan Shaqiri (Chicago Fire) sendes i dusjen etter å ha mottatt sitt andre gule kort for dagen.
    68'
    69'
    Inn: Christian Ramirez
    Ut: Cucho Hernandez
    Columbus Crew SC gjør sitt tredje bytte. Cucho Hernandez erstattes av Christian Ramirez.
    69'
    Inn: Kacper Przybylko
    Ut: Jairo Torres
    Fotios Frank Klopas (Chicago Fire) gjør sitt femte bytte for dagen. Kacper Przybylko erstatter Jairo Torres.
    70'
    Inn: Kevin Molino
    Ut: Alexandru Matan
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Columbus Crew SC. Inn kommer Kevin Molino, mens Alexandru Matan tar plass på benken.
    70'
    Georgios Koutsias
    Dommeren gir Georgios Koutsias (Chicago Fire) et gult kort.
    72'
    72'
    72'
    Hjørnespark til Columbus Crew
    74'
    74'
    Kacper Przybylko
    Kacper Przybylko (Chicago Fire) pådrar seg et gult kort.
    74'
    78'
    Inn: Jimmy Medranda
    Ut: Nagbe Darlington
    Columbus Crew SC bytter ut Nagbe Darlington med Jimmy Medranda.
    82'
    I Columbus slår Maren Haile-Selassie en corner fra høyre.
    87'
    Ousmane Doumbia
    Chicago Fire avanserer forover i Columbus. Ousmane Doumbia avslutter, men treffer ikke mål.