Wolverhampton Wanderers får tildelt et frispark
    Frispark til Wolverhampton Wanderers FC på halvdelen til Crystal Palace FC.
    Wolverhampton Wanderers får tildelt et hjørnespark
    7'
    Skudd utenfor mål, Wolverhampton Wanderers
    Fabio Silva
    Wolverhampton Wanderers FC avanserer forover i London. Fabio Silva avslutter, men treffer ikke mål.
    8'
    Wolverhampton Wanderers FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    9'
    Joao Gomes
    Joao Gomes (Wolverhampton Wanderers FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    10'
    VAR sjekker om det er straffe til Crystal Palace
    15'
    Ingen straffe til Crystal Palace
    15'
    Skudd utenfor mål, Crystal Palace
    16'
    Skudd på mål, Crystal Palace
    19'
    Crystal Palace, prøver et skudd, men det reddes
    19'
    Crystal Palace får tildelt et frispark
    Fabio Silva
    I London har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    20'
    Crystal Palace får tildelt et hjørnespark
    23'
    Gult kort til Wolverhampton Wanderers
    Nelson Semedo
    Nelson Semedo (Wolverhampton Wanderers FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Selhurst Park.
    24'
    Frispark i en god posisjon for Crystal Palace FC!
    24'
    25'
    25'
    Odsonne Edouard
    Odsonne Edouard (Crystal Palace FC) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    26'
    Frispark for Crystal Palace FC på egen banehalvdel.
    26'
    Rayan Ait-Nouri
    Frispark Crystal Palace FC.
    27'
    Dommer Robert Jones gir Rayan Ait-Nouri (Wolverhampton Wanderers FC) et gult kort.
    27'
    Robert Jones signaliserer et frispark til Wolverhampton Wanderers FC.
    29'
    30'
    Robert Jones signaliserer et frispark til Crystal Palace FC på egen banehalvdel.
    31'
    36'
    38'
    Odsonne Edouard vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    38'
    41'
    41'
    Odsonne Edouard er tilbake i kampen igjen.
    41'
    Skudd på mål, Wolverhampton Wanderers
    Pedro Neto
    Målsjanse på Selhurst Park! Pedro Neto fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    42'
    Wolverhampton Wanderers, prøver et skudd, men det reddes
    42'
    Pedro Neto
    Robert Jones tildeler Wolverhampton Wanderers FC en corner. Pedro Neto sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    42'
    43'
    43'
    Robert Jones signaliserer et frispark til Wolverhampton Wanderers FC på egen banehalvdel.
    46'
    48'
    50'
    Gult kort til Crystal Palace
    Joel Ward
    Joel Ward (Crystal Palace FC) pådrar seg et gult kort.
    52'
    Joel Ward
    I London har et frispark blitt tildelt bortelag.
    52'
    Wolverhampton Wanderers FC angriper, men Robert Jones blåser for offside.
    53'
    Joao Gomes
    Joao Gomes (Wolverhampton Wanderers FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    55'
    Joao Gomes
    Frispark til Crystal Palace FC på halvdelen til Wolverhampton Wanderers FC.
    55'
    Mål for Crystal Palace!
    Crystal Palace 1 - 0 Wolverhampton Wanderers
    Mål: Odsonne Edouard
    Målgivende: Tyrick Mitchell
    Mål! Crystal Palace FC tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Odsonne Edouard på Selhurst Park. Flott spill fra Tyrick Mitchell før målet.
    56'
    Crystal Palace blir avblåst for offside
    Crystal Palace FC angriper i London, men blir avblåst for offside.
    58'
    Spillerbytte - Wolverhampton Wanderers
    Inn: Hwang Hee-chan
    Ut: Pablo Sarabia
    Gary O'Neil gjør dagens første bytte i London, når han tar ut Pablo Sarabia og setter inn Hwang Hee-chan.
    60'
    60'
    63'
    Frispark Wolverhampton Wanderers FC.
    64'
    Mål for Wolverhampton Wanderers!
    Crystal Palace 1 - 1 Wolverhampton Wanderers
    Mål: Hwang Hee-chan
    Målgivende: Pedro Neto
    Mål! Wolverhampton Wanderers FC utligner til 1-1 etter en heading av Hwang Hee-chan i London. Det er en fin assist fra Pedro Neto.
    65'
    67'
    67'
    Eberechi Eze
    Eberechi Eze (Crystal Palace FC) slår en corner fra venstre side på Selhurst Park.
    70'
    Spillerbytte - Crystal Palace
    Inn: Jean Philippe Mateta
    Ut: Jeffrey Schlupp
    Crystal Palace FC gjør sitt første bytte. Jeffrey Schlupp erstattes av Jean Philippe Mateta.
    71'
    72'
    72'
    72'
    Jordan Ayew
    Sjanse i London! Jordan Ayew (Crystal Palace FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    73'
    73'
    Inn: Boubacar Traore
    Ut: Fabio Silva
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Wolverhampton Wanderers FC. Inn kommer Boubacar Traore, mens Fabio Silva tar plass på benken.
    74'
    75'
    Robert Jones signaliserer et frispark til Crystal Palace FC.
    76'
    Frisparket tildelt Crystal Palace FC er farlig nær Wolverhampton Wanderers FCs målområde.
    76'
    Sjanse til Crystal Palace FC! Eberechi Eze er nær ved å score, men keeper redder.
    78'
    78'
    Crystal Palace 2 - 1 Wolverhampton Wanderers
    Mål: Eberechi Eze
    Målgivende: Jean Philippe Mateta
    Eberechi Eze dundrer ballen i mål og Crystal Palace FC tar ledelsen 2-1 på Selhurst Park. Jean Philippe Mateta sto for den målgivende pasningen.
    78'
    Inn: Hugo Bueno
    Ut: Rayan Ait-Nouri
    Gary O'Neil (Wolverhampton Wanderers FC) gjør sitt tredje bytte for dagen. Hugo Bueno erstatter Rayan Ait-Nouri.
    82'
    Inn: Sasa Kalajdzic
    Ut: Joao Gomes
    Joao Gomes (Wolverhampton Wanderers FC) erstattes av Sasa Kalajdzic.
    82'
    Crystal Palace 3 - 1 Wolverhampton Wanderers
    I London øker Crystal Palace FC ledelsen til 3-1 takket være et mål av Odsonne Edouard. Jean Philippe Mateta var nest sist på ballen.
    84'
    86'
    88'
    Pedro Neto
    88'
    88'
    Inn: Will Hughes
    Ut: Odsonne Edouard
    Crystal Palace FC bytter ut Odsonne Edouard med Will Hughes.
    90'
    Målsjanse til Crystal Palace FC! Eberechi Eze treffer mål, men keeper redder.
    90'+3
    90'+3
    Eberechi Eze (Crystal Palace FC) løfter inn en corner fra venstre på Selhurst Park.
    90'+3
    Crystal Palace 3 - 2 Wolverhampton Wanderers
    Mål: Matheus Cunha
    Mål! Wolverhampton Wanderers FCet reduserer til 3-2 etter en heading av Matheus Cunha. Det er en fin assist fra Pedro Neto.