Mål for Paris Saint-Germain!
    Dijon FCO 0 - 1 Paris Saint-Germain
    Mål: Moise Kean
    Målgivende: Abdou Diallo
    Mål! Moise Kean gir Paris Saint-Germain FC en 0-1 ledelse. Abdou Diallo sto for den målgivende pasningen.
    6'
    Frisparket tildelt Paris Saint-Germain FC er farlig nær Dijon FCOs målområde.
    10'
    I Dijon-Prenois har et frispark blitt tildelt bortelag.
    11'
    Frispark Paris Saint-Germain FC.
    13'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Dijon-Prenois fordi Moussa Konate får behandling for en skade på banen.
    19'
    Moussa Konate er på beina igjen og fortsetter kampen på Stade Gaston Gerard.
    20'
    Frispark til Paris Saint-Germain FC på halvdelen til Dijon FCO.
    24'
    Gult kort til Dijon FCO
    Eric Ebimbe
    Eric Ebimbe (Dijon FCO) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    25'
    Frispark for Dijon FCO på egen banehalvdel.
    26'
    Paris Saint-Germain FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    27'
    Straffe! Dommer Mikael Lesage plasserer ballen på krittmerket for Paris Saint-Germain FC...
    30'
    Bersant Celina
    Bersant Celina (Dijon FCO) mottar sitt første gule kort for dagen på Stade Gaston Gerard.
    31'
    Paris Saint-Germain scorer på straffe!
    Dijon FCO 0 - 2 Paris Saint-Germain
    Mål: Kylian Mbappe
    Mål! Kylian Mbappe scorer på straffe. Paris Saint-Germain FCs ledelse øker dermed til 0-2.
    32'
    Mikael Lesage signaliserer et frispark til Dijon FCO på egen banehalvdel.
    33'
    Gult kort til Paris Saint-Germain
    Moise Kean
    Dommeren gir Moise Kean (Paris Saint-Germain FC) et gult kort.
    34'
    Offside! Kylian Mbappe blir vinket av og Paris Saint-Germain FC må dermed bygge opp et nytt angrep.
    35'
    Mikael Lesage signaliserer et frispark til Paris Saint-Germain FC.
    37'
    38'
    Dijon FCO angriper, men Mikael Lesage blåser for offside.
    40'
    40'
    Mikael Lesage tildeler Paris Saint-Germain FC en corner. Julian Draxler sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    45'
    45'+1
    46'
    48'
    En av Dijon FCOs spillere blir avblåst for offside.
    50'
    Dijon FCO 0 - 3 Paris Saint-Germain
    Målgivende: Rafinha
    Kylian Mbappe øker Paris Saint-Germain FCs ledelse til 0-3! Det er en fin assist fra Rafinha.
    51'
    Dijon FCO tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    52'
    Senou Coulibaly ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    53'
    Bersant Celina (Dijon FCO) slår en corner fra venstre side på Stade Gaston Gerard.
    55'
    Mama Balde
    Mama Balde (Dijon FCO) header mot mål, men ballen går utenfor.
    55'
    Senou Coulibaly ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Dijon-Prenois.
    55'
    56'
    Julian Draxler (Paris Saint-Germain FC) løfter inn en corner fra høyre på Stade Gaston Gerard.
    60'
    Dijon FCO angriper, men Moussa Konate vinkes av for offside.
    61'
    Spillerbytte - Dijon FCO
    Inn: Roger Assale
    Ut: Moussa Konate
    Dijon FCO bytter ut Moussa Konate med Roger Assale. Dette er det første byttet som David Linares gjør i dagens kamp.
    61'
    Inn: Mihai Dobre
    Ut: Jonathan Panzo
    Bytte for Dijon FCO. Mihai Dobre kommer inn for Jonathan Panzo på Stade Gaston Gerard.
    61'
    63'
    Rafinha ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    67'
    Rafinha kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Stade Gaston Gerard.
    69'
    Inn: Jordan Marie
    Ut: Pape Diop
    Pape Diop (Dijon FCO) erstattes av Jordan Marie.
    71'
    Spillerbytte - Paris Saint-Germain
    Inn: Pablo Sarabia
    Ut: Moise Kean
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Paris Saint-Germain FC. Inn kommer Pablo Sarabia, mens Moise Kean tar plass på benken.
    72'
    Offside! Julian Draxler (Paris Saint-Germain FC) er alene igjennom, men dommer Mikael Lesage ser at linjemannen er oppe med flagget.
    75'
    Inn: Frederic Sammaritano
    Ut: Eric Ebimbe
    David Linares (Dijon FCO) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Frederic Sammaritano erstatter Eric Ebimbe.
    75'
    Frispark for Paris Saint-Germain FC på egen banehalvdel.
    77'
    Pablo Sarabia
    Målsjanse til Paris Saint-Germain FC! Pablo Sarabia treffer mål, men keeper redder.
    78'
    Dijon FCO, prøver et skudd, men det reddes
    78'
    Inn: Idrissa Gueye
    Ut: Rafinha
    Rafinha, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Idrissa Gueye kommer inn for Paris Saint-Germain FC.
    82'
    Julian Draxler (Paris Saint-Germain FC) slår en corner fra venstre side på Stade Gaston Gerard.
    82'
    Dijon FCO 0 - 4 Paris Saint-Germain
    Mål: Danilo Pereira
    Danilo Pereira header inn 0-4 og Paris Saint-Germain FC øker ledelsen på Stade Gaston Gerard.
    82'
    Paris Saint-Germain FCs Kylian Mbappe blåses av for offside på Stade Gaston Gerard.
    84'
    85'
    Mikael Lesage signaliserer et frispark til Dijon FCO like utenfor Paris Saint-Germain FC-området.
    86'
    Bruno Ecuele
    I Dijon-Prenois header Bruno Ecuele (Dijon FCO) mot mål, men ballen går utenfor.
    87'
    Dommer Mikael Lesage venter med å sette i gang spillet fordi Danilo Pereira ligger nede.
    87'
    Inn: Edouard Michut
    Ut: Danilo Pereira
    Mauricio Pochettino (Paris Saint-Germain FC) tar ut Danilo Pereira som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Edouard Michut.
    89'
    Dijon FCO angriper. Bersant Celina får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    90'
    Paris Saint-Germain, prøver et skudd, men det reddes
    90'
    Mikael Lesage tildeler Dijon FCO en corner. Frederic Sammaritano sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.