Frispark for Fenerbahce på egen banehalvdel.
    I Zagreb slår Yassine Benzia en corner fra høyre.
    Mislav Orsic (Dinamo Zagreb) slår en corner fra venstre side på Maksimir.
    Mål for Dinamo Zagreb!
    Dinamo Zagreb 1 - 0 Fenerbahce
    Mål: Ivan Sunjic
    Målgivende: Mario Gavranovic
    Mål! Ivan Sunjic gir Dinamo Zagreb en 1-0 ledelse. Mario Gavranovic sto for den målgivende pasningen.
    16'
    En av Dinamo Zagrebs spillere blir avblåst for offside.
    19'
    Craig Pawson signaliserer et frispark til Fenerbahce.
    20'
    Offside! Mario Gavranovic blir vinket av og Dinamo Zagreb må dermed bygge opp et nytt angrep.
    24'
    Eljif Elmas
    Sjanse! Fenerbahce avanserer forover, men Elif Elmas avslutter utenfor.
    26'
    Dinamo Zagreb 2 - 0 Fenerbahce
    Mål: Izet Hajrovic
    Mål! Izet Hajrovic øker ledelsen til 2-0. Mario Gavranovic var nest sist på ballen.
    27'
    Mario Gavranovic
    Dinamo Zagreb angriper og Mario Gavranovic får avsluttet. Headingen treffer ikke Fenerbahce-målet.
    30'
    Frispark til Fenerbahce på halvdelen til Dinamo Zagreb.
    31'
    Dinamo Zagreb angriper, men Craig Pawson blåser for offside.
    32'
    Frispark Fenerbahce.
    32'
    Ismail Koybasi
    Målsjanse på Maksimir! Ismail Koybasi fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    34'
    Dinamo Zagreb, prøver et skudd, men det reddes
    34'
    Craig Pawson tildeler Fenerbahce en corner. Yassine Benzia sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    34'
    Yassine Benzia (Fenerbahce) løfter inn en corner fra høyre på Maksimir.
    34'
    Craig Pawson tildeler Dinamo Zagreb en corner. Izet Hajrovic sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    36'
    Izet Hajrovic (Dinamo Zagreb) løfter inn en corner fra venstre på Maksimir.
    37'
    Emir Dilaver
    På Maksimir header Emir Dilaver (Dinamo Zagreb) ballen i stolpen!
    37'
    Craig Pawson signaliserer et frispark til Dinamo Zagreb på egen banehalvdel.
    40'
    42'
    Dinamo Zagreb tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    43'
    Craig Pawson signaliserer et frispark til Fenerbahce på egen banehalvdel.
    44'
    Gult kort til Dinamo Zagreb
    Izet Hajrovic
    Dommer Craig Pawson viser Izet Hajrovic (Dinamo Zagreb) det gule kortet.
    44'
    Frispark til Dinamo Zagreb på halvdelen til Fenerbahce.
    45'+1
    Frispark for Dinamo Zagreb på egen banehalvdel.
    45'+1
    Dinamo Zagreb angriper, men avslutningen til Mislav Orsic går utenfor.
    46'
    Ismail Koybasi (Fenerbahce) slår en corner fra høyre side på Maksimir.
    47'
    Mål for Fenerbahce!
    Dinamo Zagreb 2 - 1 Fenerbahce
    Mål: Roman Neustädter
    Målgivende: Mehmet Topal
    Roman Neustädter holder Fenerbahce inne i matchen ved a heade inn 2-1. Flott spill fra Mehmet Topal før målet.
    47'
    49'
    Aatif Chahechouhe
    Målsjanse! Aatif Chahechouhe (Fenerbahce) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    52'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Izet Hajrovic (Dinamo Zagreb) vrir seg av smerte i gresset.
    55'
    56'
    Dinamo Zagreb slipper å klare seg uten Izet Hajrovic som kommer tilbake på banen igjen.
    56'
    Dinamo Zagreb 3 - 1 Fenerbahce
    Målgivende: Dani Olmo
    I Zagreb øker Dinamo Zagreb ledelsen til 3-1 takket være et mål av Izet Hajrovic. Det er en fin assist fra Dani Olmo.
    57'
    Ivan Sunjic
    Sjanse! Dinamo Zagreb avanserer forover, men Ivan Sunjic avslutter utenfor.
    59'
    59'
    Dinamo Zagreb 4 - 1 Fenerbahce
    Mål: Dani Olmo
    Målgivende: Petar Stojanovic
    Dinamo Zagreb går opp i en 4-1 ledelse etter et mål av Dani Olmo. Flott spill fra Petar Stojanovic før målet.
    60'
    Ivan Sunjic
    Sjanse i Zagreb! Ivan Sunjic (Dinamo Zagreb) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    62'
    Fenerbahce, prøver et skudd, men det reddes
    62'
    I Zagreb slår Mislav Orsic en corner fra venstre.
    62'
    62'
    Gult kort til Fenerbahce
    Ismail Koybasi (Fenerbahce) pådrar seg et gult kort.
    63'
    Amer Gojak
    Amer Gojak (Dinamo Zagreb) får et gult kort av dommer Craig Pawson.
    64'
    Michael Frey
    Michael Frey (Fenerbahce) kommer til en målsjanse på Maksimir, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    64'
    Spillerbytte - Fenerbahce
    Inn: Baris Alici
    Ut: Aatif Chahechouhe
    Bytte for Fenerbahce. Baris Alici kommer inn for Aatif Chahechouhe på Maksimir.
    64'
    Inn: Jailson
    Ut: Yassine Benzia
    Fenerbahce bytter ut Yassine Benzia med Jailson. Dette er det andre byttet som Phillip Cocu gjør i dagens kamp.
    65'
    Dinamo Zagreb fosser fremover, men Craig Pawson blåser for offside på Maksimir.
    66'
    69'
    Eljif Elmas
    Elif Elmas (Fenerbahce) mottar sitt første gule kort for dagen på Maksimir.
    69'
    Dinamo Zagreb fosser fremover, men Mario Gavranovic går rett i offsidefella.
    69'
    70'
    71'
    Spillerbytte - Dinamo Zagreb
    Inn: Damian Kadzior
    Ut: Mislav Orsic
    Nenad Bjelica gjør dagens første bytte i Zagreb, når han tar ut Mislav Orsic og setter inn Damian Kadzior.
    76'
    77'
    Ivan Sunjic
    Dommer Craig Pawson gir Ivan Sunjic (Dinamo Zagreb) et gult kort.
    77'
    I Zagreb slår Izet Hajrovic en corner fra høyre.
    79'
    Inn: Slimani Islam
    Ut: Alper Potuk
    Alper Potuk (Fenerbahce) erstattes av Islam Slimani.
    80'
    Craig Pawson tildeler Dinamo Zagreb en corner. Izet Hajrovic sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    80'
    Dinamo Zagreb angriper i Zagreb. Mario Gavranovic avslutter på mål, men greier ikke å score.
    80'
    80'
    Inn: Tongo Doumbia
    Ut: Izet Hajrovic
    Dinamo Zagreb gjør sitt andre bytte. Izet Hajrovic erstattes av Tongo Doumbia.
    81'
    Dani Olmo (Dinamo Zagreb) slår en corner fra venstre side på Maksimir.
    82'
    Amir Rrahmani
    Amir Rrahmani (Dinamo Zagreb) header utenfor.
    82'
    Fenerbahces Islam Slimani blåses av for offside på Maksimir.
    85'
    Inn: Mario Budimir
    Ut: Mario Gavranovic
    Nenad Bjelica (Dinamo Zagreb) gjør sitt tredje bytte for dagen. Mario Budimir erstatter Mario Gavranovic.
    85'
    Offside! Sener Ozbayrakli (Fenerbahce) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    87'
    Craig Pawson signaliserer et frispark til Fenerbahce like utenfor Dinamo Zagreb-området.