I Dundalk header Dane Massey (Dundalk FC) mot mål, men ballen går utenfor.
    Mål for Qarabag!
    Dundalk FC 0 - 1 Qarabag
    Mål: Mahir Emreli
    Målgivende: Jaime Romero
    Mahir Emreli header ballen i mål og Qarabag FK tar ledelsen 0-1 på Oriel Park. Det er en fin assist fra Jaime Romero.
    4'
    Qarabag får tildelt et hjørnespark
    Jaime Romero
    4'
    Skudd utenfor mål, Qarabag
    Simeon Slavchev
    Qarabag FK angriper på Oriel Park, men Simeon Slavchev header utenfor.
    6'
    Frispark til Dundalk FC på halvdelen til Qarabag FK.
    6'
    Bartosz Frankowski signaliserer et frispark til Dundalk FC på egen banehalvdel.
    8'
    Qarabag får tildelt et frispark
    Qarabag FK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    13'
    Bartosz Frankowski signaliserer et frispark til Dundalk FC.
    15'
    Qarabag blir avblåst for offside
    Abdellah Zoubir
    Dommer Bartosz Frankowski ser at linjemannen løfter flagget, og Qarabag FKs Abdellah Zoubir blåses av for offside.
    16'
    Frispark for Dundalk FC på egen banehalvdel.
    19'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Robbie Benson (Dundalk FC) vrir seg av smerte i gresset.
    24'
    Qarabag FK angriper, men avslutningen til Simeon Slavchev går utenfor.
    26'
    Robbie Benson ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    27'
    Dundalk FC slipper å klare seg uten Robbie Benson som kommer tilbake på banen i Dundalk.
    27'
    Spillerbytte - Dundalk FC
    Inn: Sean Murray
    Ut: Robbie Benson
    Det virker som Robbie Benson ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Sean Murray.
    27'
    Richard
    Sjanse! Qarabag FK avanserer forover, men Richard Almeida avslutter utenfor.
    30'
    Qarabag FK angriper i Dundalk. Abdellah Zoubir fyrer av et skudd som går utenfor.
    32'
    32'
    I Dundalk har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    33'
    36'
    Spillet på Oriel Park er stoppet midlertidig fordi Sean Gannon ligger nede.
    39'
    Sean Gannon er på beina igjen og fortsetter kampen.
    39'
    39'
    Simeon Slavchev (Qarabag FK) fyrer av et skudd som går utenfor.
    40'
    42'
    En av Qarabag FKs spillere går i offside.
    43'
    Skudd på mål, Qarabag
    Målsjanse til Qarabag FK! Abdellah Zoubir treffer mål, men keeper redder.
    44'
    Qarabag, prøver et skudd, men det reddes
    44'
    44'
    Dundalk FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+3
    Gult kort til Qarabag
    Ailton
    Ailton (Qarabag FK) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    45'+3
    48'
    49'
    Sean Hoare
    Sean Hoare (Dundalk FC) kommer til en målsjanse på Oriel Park, men klarer ikke å score.
    49'
    Ailton
    Målsjanse! Ailton (Qarabag FK) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    51'
    Dommer Bartosz Frankowski venter med å sette i gang spillet fordi Maksim Medvedev ligger nede.
    52'
    Spillerbytte - Qarabag
    Inn: Abbas Huseynov
    Ut: Maksim Medvedev
    Gurban Gurbanov (Qarabag FK) blir nødt til å gjøre sitt første bytte. Abbas Huseynov erstatter Maksim Medvedev som sannsynligvis er skadet.
    53'
    53'
    Patrick McEleney
    Sjanse! Dundalk FC avanserer forover, men Patrick McEleney avslutter utenfor.
    54'
    Jaime Romero (Qarabag FK) kommer seg fri på Oriel Park, men avslutningen går utenfor.
    59'
    60'
    Frispark for Qarabag FK på egen banehalvdel.
    61'
    62'
    Simeon Slavchev (Qarabag FK) pådrar seg et gult kort.
    62'
    Inn: John Mountney
    Ut: Patrick McEleney
    Vinny Perth gjør dagens andre bytte i Dundalk, når han tar ut Patrick McEleney og setter inn John Mountney.
    69'
    69'
    Richard
    Qarabag FK fosser forover og Richard Almeida fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    71'
    71'
    Richard
    Qarabag FK avanserer forover i Dundalk. Richard Almeida avslutter, men treffer ikke mål.
    71'
    Mål for Dundalk FC!
    Dundalk FC 1 - 1 Qarabag
    Mål: Pat Hoban
    Pat Hoban header ballen i mål og utligner til 1-1.
    78'
    Sean Murray
    78'
    Inn: Georgie Kelly
    Ut: Pat Hoban
    Vinny Perth (Dundalk FC) gjør sitt tredje bytte for dagen. Georgie Kelly erstatter Pat Hoban.
    83'
    Skudd på mål, Dundalk FC
    Jamie McGrath
    Jamie McGrath (Dundalk FC) avanserer forover på Oriel Park. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.