VAR sjekker om det er straffe til Eintracht Frankfurt
    Dommeren dømmer straffe til Eintracht Frankfurt
    11'
    Eintracht Frankfurt scorer på straffe!
    Eintracht Frankfurt 1 - 0 HJK Helsinki
    Mål: Eric Ebimbe
    Mål! Eintracht Frankfurt får et straffespark som Eric Ebimbe setter i mål på Deutsche Bank Park. Stillingen er dermed 1-0.
    12'
    Eintracht Frankfurt tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    17'
    Hjørnespark til Eintracht Frankfurt
    20'
    Eric Ebimbe
    Målsjanse til Eintracht Frankfurt! Eric Ebimbe treffer mål, men keeper redder.
    22'
    22'
    Fares Chaibi (Eintracht Frankfurt) løfter inn en corner fra høyre på Deutsche Bank Park.
    24'
    Frispark Eintracht Frankfurt.
    26'
    Gult kort til HJK Helsinki
    Tenho
    Tenho (HJK Helsinki) får et gult kort av dommer Viktor Kopiievskyi.
    26'
    Fares Chaibi
    Eintracht Frankfurt fosser forover og Fares Chaibi fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    27'
    27'
    Fares Chaibi (Eintracht Frankfurt) slår en corner fra høyre side på Deutsche Bank Park.
    27'
    Mål for Eintracht Frankfurt!
    Eintracht Frankfurt 2 - 0 HJK Helsinki
    Mål: Robin Koch
    Målgivende: Fares Chaibi
    Mål! Robin Koch gir Eintracht Frankfurt en komfortabel 2-0 ledelse. Fares Chaibi sto for den målgivende pasningen.
    27'
    Viktor Kopiievskyi signaliserer et frispark til Eintracht Frankfurt på egen banehalvdel.
    29'
    Topi Keskinen
    Topi Keskinen (HJK Helsinki) mottar sitt første gule kort for dagen på Deutsche Bank Park.
    29'
    Eintracht Frankfurt 3 - 0 HJK Helsinki
    Mål: Omar Marmoush
    Omar Marmoush øker Eintracht Frankfurts ledelse til 3-0!
    30'
    Viktor Kopiievskyi tildeler Eintracht Frankfurt en corner. Fares Chaibi sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    38'
    Viktor Kopiievskyi tildeler Eintracht Frankfurt en corner. Fares Chaibi sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    39'
    Eintracht Frankfurt angriper i Frankfurt. Fares Chaibi fyrer av et skudd som går utenfor.
    39'
    Frispark til HJK Helsinki på halvdelen til Eintracht Frankfurt.
    40'
    Lucas Lingman (HJK Helsinki) løfter inn en corner fra høyre på Deutsche Bank Park.
    42'
    Matti Peltola
    Matti Peltola (HJK Helsinki) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    42'
    Frispark for Eintracht Frankfurt på egen banehalvdel.
    42'
    Fares Chaibi (Eintracht Frankfurt) slår en corner fra venstre side på Deutsche Bank Park.
    45'+1
    I Frankfurt slår Fares Chaibi en corner fra venstre.
    45'+2
    45'+3
    Eintracht Frankfurt 4 - 0 HJK Helsinki
    Mål: Tuta
    Tuta header ballen i mål og Eintracht Frankfurt øker ledelsen til 4-0. Det er en fin assist fra Fares Chaibi.
    45'+3
    Spillerbytte - HJK Helsinki
    Inn: Niko Hämäläinen
    Ut: Jukka Raitala
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for HJK Helsinki. Inn kommer Niko Hämäläinen, mens Jukka Raitala tar plass på benken.
    46'
    Inn: Santeri Hostikka
    Ut: Joona Toivio
    Toni Korkeakunnas (HJK Helsinki) gjør sitt andre bytte for dagen. Santeri Hostikka erstatter Joona Toivio.
    46'
    Inn: Giorgos Kanellopoulos
    Ut: Perparim Hetemaj
    HJK Helsinki bytter ut Perparim Hetemaj med Giorgos Kanellopoulos. Dette er det tredje byttet som Toni Korkeakunnas gjør i dagens kamp.
    46'
    Viktor Kopiievskyi signaliserer et frispark til HJK Helsinki.
    48'
    49'
    En av HJK Helsinkis spillere blir avblåst for offside.
    50'
    Skudd utenfor mål, Eintracht Frankfurt
    50'
    Viktor Kopiievskyi signaliserer et frispark til HJK Helsinki på egen banehalvdel.
    54'
    Eintracht Frankfurt 5 - 0 HJK Helsinki
    Mål: Ellyes Skhiri
    Målgivende: Eric Ebimbe
    Eintracht Frankfurt går opp i en 5-0 ledelse etter et mål av Ellyes Skhiri. Flott spill fra Eric Ebimbe før målet.
    55'
    Spillerbytte - Eintracht Frankfurt
    Inn: Paxten Aaronson
    Ut: Fares Chaibi
    Bytte for Eintracht Frankfurt. Paxten Aaronson kommer inn for Fares Chaibi på Deutsche Bank Park.
    56'
    Inn: Jessic Ngankam
    Ut: Omar Marmoush
    Dino Toppmoller gjør dagens andre bytte i Frankfurt, når han tar ut Omar Marmoush og setter inn Jessic Ngankam.
    57'
    Inn: Makoto Hasebe
    Ut: Tuta
    Eintracht Frankfurt gjør sitt tredje bytte. Tuta erstattes av Makoto Hasebe.
    57'
    Santeri Hostikka (HJK Helsinki) slår en corner fra venstre side på Deutsche Bank Park.
    60'
    I Frankfurt slår Makoto Hasebe en corner fra venstre.
    61'
    HJK Helsinki tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    63'
    Skudd på mål, HJK Helsinki
    64'
    Eintracht Frankfurt, prøver et skudd, men det reddes
    64'
    64'
    Skudd utenfor mål, HJK Helsinki
    64'
    Inn: Kristijan Jakic
    Ut: Ellyes Skhiri
    Dino Toppmoller (Eintracht Frankfurt) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Kristijan Jakic erstatter Ellyes Skhiri.
    65'
    66'
    69'
    74'
    74'
    Gult kort til Eintracht Frankfurt
    Robin Koch
    Robin Koch (Eintracht Frankfurt) pådrar seg et gult kort.
    75'
    I Frankfurt har et frispark blitt tildelt bortelag.
    75'
    76'
    Inn: Anthony Olusanya
    Ut: Topi Keskinen
    HJK Helsinki bytter ut Topi Keskinen med Anthony Olusanya.
    77'
    Inn: Atomu
    Ut: Lucas Lingman
    Lucas Lingman (HJK Helsinki) erstattes av Atom.
    77'
    Inn: Timothy Chandler
    Ut: Ansgar Knauff
    Ansgar Knauff (Eintracht Frankfurt) erstattes av Timothy Chandler.
    79'
    Hjørnespark til HJK Helsinki
    79'
    81'
    Spillet på Deutsche Bank Park er stoppet midlertidig fordi Tenho ligger nede.
    86'
    Tenho ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Frankfurt.
    87'
    Eintracht Frankfurt 6 - 0 HJK Helsinki
    Målgivende: Timothy Chandler
    I Frankfurt øker Eintracht Frankfurt ledelsen til 6-0 takket være et mål av Eric Ebimbe. Timothy Chandler var nest sist på ballen.