I Frankfurt slår Xavi Simons en corner fra venstre.
    Frispark i en god posisjon for RB Leipzig!
    7'
    Frispark til Eintracht Frankfurt på halvdelen til RB Leipzig.
    12'
    Hugo Ekitike
    Sjanse til Eintracht Frankfurt! Hugo Ekitike er nær ved å score, men keeper redder.
    15'
    RB Leipzig, prøver et skudd, men det reddes
    15'
    Omar Marmoush
    Omar Marmoush (Eintracht Frankfurt) fyrer av et skudd som går utenfor.
    16'
    Felix Zwayer tildeler Eintracht Frankfurt en corner. Fares Chaibi sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    17'
    Tuta
    Tuta (Eintracht Frankfurt) kommer til en målsjanse på Deutsche Bank Park, men klarer ikke å score.
    17'
    Felix Zwayer signaliserer et frispark til Eintracht Frankfurt på egen banehalvdel.
    20'
    Eintracht Frankfurt fosser forover og Omar Marmoush fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    21'
    21'
    Fares Chaibi (Eintracht Frankfurt) slår en corner fra venstre side på Deutsche Bank Park.
    22'
    Ellyes Skhiri
    Ellyes Skhiri (Eintracht Frankfurt) kommer seg fri på Deutsche Bank Park, men avslutningen går utenfor.
    23'
    Frispark Eintracht Frankfurt.
    25'
    Eintracht Frankfurt tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    28'
    Frispark for RB Leipzig på egen banehalvdel.
    29'
    Benjamin Sesko
    Målsjanse til RB Leipzig! Benjamin Sesko treffer mål, men keeper redder.
    33'
    Eintracht Frankfurt, prøver et skudd, men det reddes
    33'
    I Frankfurt har et frispark blitt tildelt bortelag.
    34'
    RB Leipzig tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    38'
    Xavi Simons (RB Leipzig) løfter inn en corner fra venstre på Deutsche Bank Park.
    39'
    Straffe til RB Leipzig
    39'
    RB Leipzig scorer på straffe!
    Eintracht Frankfurt 0 - 1 RB Leipzig
    Mål: Xavi Simons
    Mål! RB Leipzig tar ledelsen 0-1 takket være et straffespark av Xavi Simons.
    42'
    Frisparket tildelt Eintracht Frankfurt er farlig nær RB Leipzigs målområde.
    45'+1
    I Frankfurt slår Fares Chaibi en corner fra venstre.
    45'+3
    Fares Chaibi (Eintracht Frankfurt) løfter inn en corner fra høyre på Deutsche Bank Park.
    45'+3
    Mål for RB Leipzig!
    Eintracht Frankfurt 0 - 2 RB Leipzig
    Mål: Benjamin Sesko
    Målgivende: Nicolas Seiwald
    Mål! RB Leipzig øker ledelsen til 0-2 etter en scoring av Benjamin Sesko på Deutsche Bank Park. Flott spill fra Nicolas Seiwald før målet.
    46'
    Felix Zwayer signaliserer et frispark til RB Leipzig.
    48'
    I Frankfurt har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    49'
    50'
    Aurelio Buta
    Sjanse! Eintracht Frankfurt avanserer forover, men Aurelio Buta avslutter utenfor.
    50'
    51'
    Gult kort til RB Leipzig
    Benjamin Henrichs
    Benjamin Henrichs (RB Leipzig) mottar sitt første gule kort for dagen på Deutsche Bank Park.
    51'
    Stopp i spillet
    RB Leipzig angriper, men Felix Zwayer blåser for offside.
    58'
    Lois Openda er tilbake på banen igjen.
    58'
    Mål for Eintracht Frankfurt!
    Eintracht Frankfurt 1 - 2 RB Leipzig
    Mål: Hugo Ekitike
    Målgivende: Ansgar Knauff
    Hugo Ekitike (Eintracht Frankfurt) reduserer til 1-2 etter en heading. Det er en fin assist fra Ansgar Knauff.
    60'
    60'
    Eljif Elmas
    RB Leipzig angriper i Frankfurt. Eljif Elmas fyrer av et skudd som går utenfor.
    60'
    Gult kort til Eintracht Frankfurt
    Robin Koch
    Robin Koch (Eintracht Frankfurt) mottar et gult kort på Deutsche Bank Park, og må dermed stå over en kamp pga for mange gule kort denne sesongen.
    61'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Lois Openda (RB Leipzig) vrir seg av smerte i gresset.
    61'
    Lois Openda
    RB Leipzig angriper. Lois Openda får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    61'
    61'
    RB Leipzig angriper, men blir avblåst for offside.
    63'
    73'
    Tuta
    Tuta (Eintracht Frankfurt) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    73'
    73'
    Felix Zwayer signaliserer et frispark til RB Leipzig like utenfor Eintracht Frankfurt-området.
    74'
    Spillerbytte - RB Leipzig
    Inn: Christoph Baumgartner
    Ut: Eljif Elmas
    RB Leipzig bytter ut Eljif Elmas med Christoph Baumgartner.
    74'
    Christoph Baumgartner
    Christoph Baumgartner (RB Leipzig) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    75'
    Straffe til Eintracht Frankfurt
    76'
    VAR sjekker om det er straffe til Eintracht Frankfurt
    76'
    Dommeren dømmer straffe til Eintracht Frankfurt
    76'
    Eintracht Frankfurt scorer på straffe!
    Eintracht Frankfurt 2 - 2 RB Leipzig
    Mål: Omar Marmoush
    Omar Marmoush setter ballen i mål fra straffemerket på Deutsche Bank Park. Dermed står det 2-2 i Frankfurt.
    78'
    Spillerbytte - Eintracht Frankfurt
    Inn: Hugo Larsson
    Ut: Ellyes Skhiri
    Eintracht Frankfurt gjør sitt første bytte. Ellyes Skhiri erstattes av Hugo Larsson.
    79'
    Inn: Eric Ebimbe
    Ut: Aurelio Buta
    Dino Toppmoller (Eintracht Frankfurt) gjør sitt andre bytte for dagen. Eric Ebimbe erstatter Aurelio Buta.
    79'
    81'
    Castello Lukeba
    Castello Lukeba (RB Leipzig) kommer til en målsjanse på Deutsche Bank Park, men klarer ikke å score.
    81'
    Eintracht Frankfurt angriper, men avslutningen til Hugo Ekitike går utenfor.
    81'
    Felix Zwayer signaliserer et frispark til RB Leipzig på egen banehalvdel.
    83'
    Sjanse til RB Leipzig! Benjamin Henrichs er nær ved å score, men keeper redder.
    85'
    85'
    Felix Zwayer tildeler Eintracht Frankfurt en corner. Fares Chaibi sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    90'
    Inn: El Chadaille Bitshiabu
    Ut: Benjamin Henrichs
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for RB Leipzig. Inn kommer El Chadaille Bitshiabu, mens Benjamin Henrichs tar plass på benken.
    90'+1
    Inn: Kevin Kampl
    Ut: Amadou Haidara
    RB Leipzig bytter ut Amadou Haidara med Kevin Kampl. Dette er det tredje byttet som Marco Rose gjør i dagens kamp.
    90'+1
    Frispark for Eintracht Frankfurt på egen banehalvdel.
    90'+2
    Xavi Simons
    Dommer Felix Zwayer viser Xavi Simons (RB Leipzig) det gule kortet.
    90'+2
    Ansgar Knauff
    Ansgar Knauff (Eintracht Frankfurt) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.