Dommeren blåser i gang dagens kamp i Leicester.
    Clement Turpin signaliserer et frispark til England.
    I Leicester slår Danny Rose en corner fra venstre.
    5'
    Xherdan Shaqiri
    Sveits angriper i Leicester. Xherdan Shaqiri fyrer av et skudd som går utenfor.
    7'
    Ricardo Rodriguez (Sveits) løfter inn en corner fra venstre på King Power Stadium.
    10'
    Frispark for England på egen banehalvdel.
    11'
    Frispark England.
    16'
    Eric Dier
    England angriper på King Power Stadium, men Eric Dier header utenfor.
    17'
    Sveits tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    17'
    Fabian Schar
    Sveits avanserer forover i Leicester. Fabian Schar avslutter, men treffer ikke mål.
    19'
    Frispark til Sveits på halvdelen til England.
    21'
    Frispark i en god posisjon for England!
    24'
    Kan England kapitalisere fra dette farlige frisparket?
    25'
    Marcus Rashford
    Sjanse! England avanserer forover, men Marcus Rashford avslutter utenfor.
    26'
    I Leicester har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    27'
    Gult kort til Sveits
    Stephan Lichtsteiner
    Stephan Lichtsteiner (Sveits) får et gult kort av dommer Clement Turpin.
    27'
    Sveits, prøver et skudd, men det reddes
    28'
    Trent Alexander-Arnold
    England angriper i Leicester. Trent Alexander-Arnold avslutter på mål, men greier ikke å score.
    28'
    Clement Turpin signaliserer et frispark til England på egen banehalvdel.
    28'
    29'
    Xherdan Shaqiri (Sveits) slår en corner fra høyre side på King Power Stadium.
    30'
    31'
    Mario Gavranovic
    Sveits fosser forover og Mario Gavranovic fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    31'
    Clement Turpin tildeler Sveits en corner. Ricardo Rodriguez sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    32'
    Ricardo Rodriguez
    Sjanse i Leicester! Ricardo Rodriguez (Sveits) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    32'
    England, prøver et skudd, men det reddes
    32'
    32'
    32'
    Danny Rose (England) vinkes av for offside i Leicester.
    33'
    Clement Turpin signaliserer et frispark til Sveits på egen banehalvdel.
    35'
    Ricardo Rodriguez (Sveits) kommer til en målsjanse på King Power Stadium, men klarer ikke å score.
    35'
    38'
    Danny Rose
    Danny Rose (England) avanserer forover på King Power Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    38'
    38'
    Danny Welbeck
    Målsjanse på King Power Stadium! Danny Welbeck fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    38'
    I Leicester slår Xherdan Shaqiri en corner fra høyre.
    42'
    Ruben Loftus-Cheek
    England angriper i Leicester. Ruben Loftus-Cheek avslutter på mål, men greier ikke å score.
    43'
    43'
    Denis Zakaria
    Denis Zakaria (Sveits) kommer seg fri på King Power Stadium, men avslutningen går utenfor.
    44'
    Spillerbytte - Sveits
    Inn: Admir Mehmedi
    Ut: Manuel Akanji
    Vladimir Petkovic (Sveits) gjør sitt første bytte for dagen. Admir Mehmedi erstatter Manuel Akanji.
    46'
    Inn: Francois Moubandje
    Ut: Ricardo Rodriguez
    Bytte for Sveits. Francois Moubandje kommer inn for Ricardo Rodriguez på King Power Stadium.
    46'
    I Leicester har et frispark blitt tildelt bortelag.
    46'
    Dommer Clement Turpin ser at linjemannen løfter flagget, og Sveitss Mario Gavranovic blåses av for offside.
    48'
    49'
    England angriper i Leicester. Marcus Rashford fyrer av et skudd som går utenfor.
    50'
    52'
    53'
    53'
    Danny Rose (England) slår en corner fra venstre side på King Power Stadium.
    54'
    Mål for England!
    England 1 - 0 Sveits
    Mål: Marcus Rashford
    Målgivende: Kyle Walker
    Mål! Marcus Rashford gir England ledelsen 1-0 i Leicester. Flott spill fra Kyle Walker før målet.
    54'
    En av Sveitss spillere går i offside.
    57'
    Frispark for Sveits på egen banehalvdel.
    58'
    Frispark Sveits.
    58'
    Fabian Schar ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    60'
    Spillerbytte - England
    Inn: Jesse Lingard
    Ut: Ruben Loftus-Cheek
    England bytter ut Ruben Loftus-Cheek med Jesse Lingard. Dette er det første byttet som Gareth Southgate gjør i dagens kamp.
    61'
    Inn: John Stones
    Ut: James Tarkowski
    James Tarkowski (England) erstattes av John Stones.
    61'
    Inn: Harry Kane
    Ut: Danny Welbeck
    England bytter ut Danny Welbeck med Harry Kane.
    61'
    Frispark til England på halvdelen til Sveits.
    61'
    Fabian Schar kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på King Power Stadium.
    62'
    Sveits avanserer forover i Leicester. Xherdan Shaqiri avslutter, men treffer ikke mål.
    64'
    Xherdan Shaqiri (Sveits) løfter inn en corner fra høyre på King Power Stadium.
    65'
    John Stones ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    65'
    Inn: Edimilson Fernandes
    Ut: Denis Zakaria
    Sveits gjør sitt tredje bytte. Denis Zakaria erstattes av Edimilson Fernandes.
    66'
    Inn: Albian Ajeti
    Ut: Mario Gavranovic
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Sveits. Inn kommer Albian Ajeti, mens Mario Gavranovic tar plass på benken.
    66'
    Inn: Steven Zuber
    Ut: Remo Freuler
    Sveits bytter ut Remo Freuler med Steven Zuber.
    66'
    John Stones er tilbake på banen igjen.
    67'
    68'
    Inn: Jordan Henderson
    Ut: Fabian Delph
    Gareth Southgate gjør dagens fjerde bytte i Leicester, når han tar ut Fabian Delph og setter inn Jordan Henderson.
    68'
    Sveits fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    69'
    Eric Dier
    Eric Dier (England) kommer til en målsjanse på King Power Stadium, men klarer ikke å score.
    70'
    Clement Turpin tildeler England en corner. Trent Alexander-Arnold sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    73'
    Sveits fosser fremover, men Albian Ajeti går rett i offsidefella.
    75'
    Inn: Kieran Trippier
    Ut: Trent Alexander-Arnold
    Gareth Southgate (England) gjør sitt femte bytte for dagen. Kieran Trippier erstatter Trent Alexander-Arnold.
    78'
    Inn: Ben Chilwell
    Ut: Danny Rose
    Danny Rose (England) erstattes av Ben Chilwell.
    79'
    Offside! Admir Mehmedi (Sveits) er alene igjennom, men dommer Clement Turpin ser at linjemannen er oppe med flagget.
    80'
    Inn: Haris Seferovic
    Ut: Xherdan Shaqiri
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Sveits. Inn kommer Haris Seferovic, mens Xherdan Shaqiri tar plass på benken.
    80'
    83'
    Admir Mehmedi
    Admir Mehmedi (Sveits) kommer seg fri på King Power Stadium, men avslutningen går utenfor.
    86'
    Granit Xhaka (Sveits) løfter inn en corner fra høyre på King Power Stadium.
    87'
    England tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    87'
    88'
    Gult kort til England
    Jordan Henderson
    Jordan Henderson (England) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.