England 1 - 0 Tsjekkia
    Mål: Raheem Sterling
    Målgivende: Jadon Sancho
    24'
    Det blir farlig på corneren - Sanco avslutter, og ballen er på vei utenfor før Maguire styrer den mot mål. Avslutningen blir blokkert.
    39'
    Så får England straffe! Sterling skvises mellom Kaderabek og Kalas. Dommeren peker på straffemerket etter litt betenkningstid.
    45'+1
    Gult kort til Tsjekkia
    Pavel Kaderabek
    45'+1
    England scorer på straffe!
    England 2 - 0 Tsjekkia
    Mål: Harry Kane
    45'+2
    Spillerbytte - Tsjekkia
    Inn: Matej Vydra
    Ut: Jakub Jankto
    46'
    Der kommer Tsjekkias første sjanse. Soucek kaster seg frem inne i feltet og stupheader, ballen går like utenfor stolpen til høyre for Pickford.
    51'
    Ny sjanse til Tsjekkia, og den kommer etter en corner. Kane bommer rett og slett på ballen, og Pavelka får avsluttet. Men det er ikke kraft i det, og Pickford redder enkelt.
    53'
    Patrik Schick
    54'
    Nesten selvmål av Tsjekkia. Pavlenka får reddet det som er en avslutning fra Kalas som slår ballen i Novak slik at den går mot eget mål.
    55'
    For noen sjanser til England! Sterling spiller frem Kane, som legger ut til Sancho. Fra fem meter avslutter han, men Novak blokkerer - tsjekkeren er både god og heldig der. Sancho fortviler, mens returen går via Alli og lander oppå nettaket.
    60'
    England 3 - 0 Tsjekkia
    61'
    Inn: Declan Rice
    Ut: Dele Alli
    63'
    Inn: Lukas Masopust
    Ut: Vladimir Darida
    67'
    England 4 - 0 Tsjekkia
    68'
    Inn: Callum Hudson-Odoi
    Ut: Raheem Sterling
    70'
    Hudson-Odoi til Kane, og Tottenham-spissen klinker til. Keeper må strekke seg for å slå unna.