Kampen er i gang på Josy Barthel.
    Srdjan Jovanovic signaliserer et frispark til F91 Dudelange på egen banehalvdel.
    1'
    F91 Dudelange tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    1'
    F91 Dudelange angriper, men blir avblåst for offside.
    2'
    Samu Castillejo (AC Milan) løfter inn en corner fra høyre på Josy Barthel.
    6'
    I Luxembourg har et frispark blitt tildelt bortelag.
    10'
    Frispark for F91 Dudelange på egen banehalvdel.
    11'
    Gult kort til AC Milan
    Ignazio Abate
    Ignazio Abate (AC Milan) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    11'
    Gonzalo Higuain
    AC Milan angriper, men avslutningen til Gonzalo Higuain går utenfor.
    12'
    Frispark AC Milan.
    13'
    Srdjan Jovanovic tildeler AC Milan en corner. Fabio Borini sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    15'
    I Luxembourg slår Kevin Malget en corner fra høyre.
    18'
    Clement Couturier (F91 Dudelange) slår en corner fra venstre side på Josy Barthel.
    19'
    Srdjan Jovanovic signaliserer et frispark til AC Milan.
    20'
    Frispark til AC Milan på halvdelen til F91 Dudelange.
    21'
    Tiemoue Bakayoko
    Tiemoue Bakayoko (AC Milan) avanserer forover på Josy Barthel. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    22'
    F91 Dudelange, prøver et skudd, men det reddes
    22'
    26'
    Samu Castillejo
    Målsjanse! Samu Castillejo (AC Milan) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    28'
    AC Milan tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    30'
    30'
    Frispark F91 Dudelange.
    31'
    David Turpel
    Sjanse! F91 Dudelange avanserer forover, men David Turpel avslutter utenfor.
    32'
    33'
    Dominik Stolz
    Dominik Stolz (F91 Dudelange) fyrer av et skudd som går utenfor.
    36'
    Frispark for AC Milan på egen banehalvdel.
    36'
    I Luxembourg slår Fabio Borini en corner fra venstre.
    39'
    Mattia Caldara
    Mattia Caldara (AC Milan) kommer til en målsjanse på Josy Barthel, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    39'
    I Luxembourg har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    39'
    Alessio Romagnoli
    Alessio Romagnoli (AC Milan) mottar sitt første gule kort for dagen på Josy Barthel.
    39'
    40'
    Frispark til F91 Dudelange på halvdelen til AC Milan.
    41'
    Kan AC Milan utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    43'
    Samu Castillejo (AC Milan) slår en corner fra venstre side på Josy Barthel.
    45'
    F91 Dudelange må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra AC Milan.
    46'
    Fabio Borini (AC Milan) løfter inn en corner fra venstre på Josy Barthel.
    48'
    48'
    49'
    AC Milan angriper i Luxembourg. Gonzalo Higuain avslutter på mål, men greier ikke å score.
    50'
    50'
    52'
    54'
    55'
    Det blir farlig! Frispark for AC Milan i nærheten av straffesparkkassen.
    55'
    Gult kort til F91 Dudelange
    Jerry Prempeh
    Dommer Srdjan Jovanovic viser Jerry Prempeh (F91 Dudelange) det gule kortet.
    56'
    58'
    Kevin Malget
    Dommer Srdjan Jovanovic gir Kevin Malget (F91 Dudelange) et gult kort.
    58'
    Mål for AC Milan!
    F91 Dudelange 0 - 1 AC Milan
    Mål: Gonzalo Higuain
    Målgivende: Samu Castillejo
    Gonzalo Higuain dundrer ballen i mål og AC Milantar ledelsen 0-1 på Josy Barthel. Flott spill fra Samu Castillejo før målet.
    59'
    Srdjan Jovanovic signaliserer et frispark til AC Milan på egen banehalvdel.
    62'
    Stelvio Cruz (F91 Dudelange) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Josy Barthel.
    62'
    Stelvio Cruz ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Luxembourg.
    64'
    Fabio Borini
    Fabio Borini (AC Milan) fyrer av et skudd som går utenfor.
    66'
    66'
    F91 Dudelange angriper. Dominik Stolz får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    67'
    AC Milan, prøver et skudd, men det reddes
    67'
    AC Milan angriper, og Fabio Borini sender i vei et skudd i tverrliggeren!
    68'
    Spillerbytte - AC Milan
    Inn: Franck Kessie
    Ut: Andrea Bertolacci
    AC Milan gjør sitt første bytte. Andrea Bertolacci erstattes av Franck Kessie.
    70'
    71'
    Franck Kessie
    Sjanse til AC Milan! Franck Kessie er nær ved å score, men keeper redder.
    72'
    72'
    Spillerbytte - F91 Dudelange
    Inn: Patrick Stumpf
    Ut: Stelvio Cruz
    Patrick Stumpf (F91 Dudelange) erstatter Stelvio Cruz som ser ut til å måtte forlate Josy Barthel med en skade.
    75'
    En av AC Milans spillere blir avblåst for offside.
    75'
    Srdjan Jovanovic tildeler AC Milan en corner. Fabio Borini sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    77'
    I Luxembourg header Alessio Romagnoli (AC Milan) mot mål, men ballen går utenfor.
    77'
    Inn: Bryan Melisse
    Ut: Aniss El Hriti
    Dino Toppmoller gjør dagens andre bytte i Luxembourg, når han tar ut Aniss El Hriti og setter inn Bryan Melisse.
    80'
    Inn: Hakan Calhanoglu
    Ut: Jose Mauri
    Jose Mauri (AC Milan) erstattes av Hakan Çalhanoğlu.
    80'
    I Luxembourg slår Dominik Stolz en corner fra venstre.
    81'
    81'
    82'
    Målsjanse til AC Milan! Gonzalo Higuain treffer mål, men keeper redder.
    83'
    83'
    Hakan Calhanoglu
    AC Milan avanserer forover i Luxembourg. Hakan Çalhanoğlu avslutter, men treffer ikke mål.
    83'
    Inn: Edisson Jordanov
    Ut: Kevin Malget
    F91 Dudelange bytter ut Kevin Malget med Edisson Jordanov. Dette er det tredje byttet som Dino Toppmoller gjør i dagens kamp.
    84'
    Hakan Çalhanoğlu (AC Milan) slår en corner fra høyre side på Josy Barthel.
    86'
    86'
    Inn: Alen Halilovic
    Ut: Fabio Borini
    Bytte for AC Milan. Alen Halilovic kommer inn for Fabio Borini på Josy Barthel.
    87'
    88'
    Clement Couturier
    Clement Couturier (F91 Dudelange) kommer seg fri på Josy Barthel, men avslutningen går utenfor.
    90'+1
    90'+1
    90'+2
    Srdjan Jovanovic tildeler AC Milan en corner. Hakan Çalhanoğlu sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.