2-1
    Dommeren blåser i gang dagens kamp i Frisco.
    Skudd på mål, New England Revolution
    Gustavo Bou
    New England Revolution angriper i Frisco. Gustavo Bou avslutter på mål, men greier ikke å score.
    3'
    New England Revolution, prøver et skudd, men det reddes
    3'
    FC Dallas får tildelt et frispark
    I Frisco har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    6'
    FC Dallas tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    6'
    FC Dallas blir avblåst for offside
    Ricardo Pepi
    FC Dallas angriper, men Kevin Stott blåser for offside.
    9'
    FC Dallas får tildelt et hjørnespark
    Bryan Acosta
    I Frisco slår Bryan Acosta en corner fra høyre.
    9'
    Skudd utenfor mål, New England Revolution
    Carles Gil
    New England Revolution angriper i Frisco. Carles Gil fyrer av et skudd som går utenfor.
    10'
    Mål for FC Dallas!
    FC Dallas 1 - 0 New England Revolution
    Mål: Ricardo Pepi
    Målgivende: Jesus Ferreira
    Ricardo Pepi setter ballen i nettet og FC Dallas leder nå 1-0. Det er en fin assist fra Jesus Ferreira.
    11'
    New England Revolution får tildelt et frispark
    Kevin Stott signaliserer et frispark til New England Revolution.
    13'
    New England Revolution får tildelt et hjørnespark
    Carles Gil
    Kevin Stott tildeler New England Revolution en corner. Carles Gil sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    15'
    Matt Polster
    Matt Polster (New England Revolution) kommer til en målsjanse på Toyota Stadium, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    15'
    Frispark New England Revolution.
    18'
    Gult kort til FC Dallas
    Bryan Acosta (FC Dallas) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    18'
    Skudd utenfor mål, FC Dallas
    Sjanse! FC Dallas avanserer forover, men Ricardo Pepi avslutter utenfor.
    20'
    Frispark til FC Dallas på halvdelen til New England Revolution.
    23'
    26'
    Bryan Acosta (FC Dallas) slår en corner fra høyre side på Toyota Stadium.
    27'
    Kevin Stott signaliserer et frispark til New England Revolution på egen banehalvdel.
    28'
    Gult kort til New England Revolution
    Dommer Kevin Stott viser Matt Polster (New England Revolution) det gule kortet.
    28'
    Gustavo Bou
    Gustavo Bou (New England Revolution) fyrer av et skudd som går utenfor.
    29'
    Frispark til New England Revolution på halvdelen til FC Dallas.
    31'
    Mål for New England Revolution!
    FC Dallas 1 - 1 New England Revolution
    Mål: Gustavo Bou
    Gustavo Bou utligner til 1-1 på Toyota Stadium.
    33'
    Tajon Buchanan
    Målsjanse på Toyota Stadium! Tajon Buchanan fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    35'
    35'
    Ryan Hollingshead
    Ryan Hollingshead (FC Dallas) kommer seg fri på Toyota Stadium, men avslutningen går utenfor.
    41'
    Målsjanse! Tajon Buchanan (New England Revolution) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    43'
    Arnor Traustason
    New England Revolution fosser forover og Arnor Traustason fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    44'
    44'
    Skudd på mål, FC Dallas
    Jader Obrian
    Målsjanse til FC Dallas! Jader Obrian treffer mål, men keeper redder.
    45'+1
    FC Dallas, prøver et skudd, men det reddes
    45'+1
    Phelipe Megiolaro
    Phelipe Megiolaro fra FC Dallas er ikke på banen for øyeblikket, men får et gult kort!
    46'
    Spillerbytte - New England Revolution
    Inn: Tommy McNamara
    Ut: Maciel
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for New England Revolution. Inn kommer Tommy McNamara, mens Lucas Maciel Felix tar plass på benken.
    46'
    Tommy McNamara
    New England Revolution angriper. Tommy McNamara får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    50'
    50'
    Carles Gil
    Carles Gil (New England Revolution) løfter inn en corner fra venstre på Toyota Stadium.
    50'
    Gustavo Bou
    Gustavo Bou (New England Revolution) header utenfor.
    51'
    52'
    New England Revolution blir avblåst for offside
    New England Revolution fosser fremover, men Kevin Stott blåser for offside på Toyota Stadium.
    53'
    FC Dallas 2 - 1 New England Revolution
    Målgivende: Ryan Hollingshead
    Ricardo Pepi dundrer ballen i mål og FC Dallas tar ledelsen 2-1 på Toyota Stadium. Ryan Hollingshead var nest sist på ballen.
    54'
    I Frisco har et frispark blitt tildelt bortelag.
    56'
    58'
    Justin Che
    Justin Che (FC Dallas) kommer til en målsjanse på Toyota Stadium, men klarer ikke å score.
    58'
    Inn: Adam Buksa
    Ut: Arnor Traustason
    Bytte for New England Revolution. Adam Buksa kommer inn for Arnor Traustason på Toyota Stadium.
    59'
    Ricardo Pepi ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    60'
    Spillerbytte - FC Dallas
    Inn: Franco Jara
    Ut: Ricardo Pepi
    Luchi Gonzalez (FC Dallas) tar ut Ricardo Pepi som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Franco Jara.
    61'
    Frispark for New England Revolution på egen banehalvdel.
    67'
    Frispark FC Dallas.
    68'
    Inn: Teal Bunbury
    Ut: Tajon Buchanan
    New England Revolution gjør sitt tredje bytte. Tajon Buchanan erstattes av Teal Bunbury.
    68'
    Inn: Henry Kessler
    Ut: Jonathan Bell
    New England Revolution bytter ut Jonathan Bell med Henry Kessler.
    68'
    New England Revolution tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    70'
    Jader Obrian (FC Dallas) pådrar seg et gult kort.
    71'
    Inn: Ema Twumasi
    Ut: Jader Obrian
    Luchi Gonzalez (FC Dallas) gjør sitt andre bytte for dagen. Ema Twumasi erstatter Jader Obrian.
    71'
    Kevin Stott signaliserer et frispark til FC Dallas på egen banehalvdel.
    75'
    Teal Bunbury
    Teal Bunbury (New England Revolution) mottar sitt første gule kort for dagen på Toyota Stadium.
    75'
    Frispark for FC Dallas på egen banehalvdel.
    76'
    Dommer Kevin Stott venter med å sette i gang spillet fordi Facundo Quignon ligger nede.
    76'
    Inn: Paxton Pomykal
    Ut: Jesus Ferreira
    FC Dallas bytter ut Jesus Ferreira med Paxton Pomykal. Dette er det tredje byttet som Luchi Gonzalez gjør i dagens kamp.
    77'
    Inn: Edwin Cerrillo
    Ut: Facundo Quignon
    Det virker som Facundo Quignon ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Edwin Cerrillo.
    77'
    Inn: Edward Kizza
    Ut: Matt Polster
    Matt Polster (New England Revolution) erstattes av Edward Kizza.
    81'
    New England Revolution angriper på Toyota Stadium. Teal Bunbury header utenfor.
    86'
    New England Revolution angriper, men avslutningen til Tommy McNamara går utenfor.
    87'
    Paxton Pomykal
    Sjanse i Frisco! Paxton Pomykal (FC Dallas) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    88'
    88'
    Ema Twumasi
    Ema Twumasi (FC Dallas) får et gult kort av dommer Kevin Stott.
    89'
    Carles Gil
    Carles Gil (New England Revolution) løfter inn en corner fra høyre på Toyota Stadium.