I København slår Pep Biel en corner fra høyre.
    6'
    Aalborg BK får tildelt et hjørnespark
    Kasper Kusk
    Mikkel Redder tildeler Aalborg BK en corner. Kasper Kusk sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    7'
    Mål for FC København!
    FC København 1 - 0 Aalborg BK
    Mål: Hakon Arnar Haraldsson
    Målgivende: Viktor Claesson
    Hakon Arnar Haraldsson dundrer ballen i mål og FC København tar ledelsen 1-0 på Parken Stadium. Viktor Claesson sto for den målgivende pasningen.
    8'
    Aalborg BK får tildelt et frispark
    Aalborg BK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    19'
    FC København får tildelt et frispark
    I København har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    20'
    Skudd på mål, FC København
    Pep Biel
    Målsjanse til FC København! Pep Biel treffer mål, men keeper redder.
    27'
    FC København, prøver et skudd, men det reddes
    27'
    Anders Hagelskjaer vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    28'
    Aalborg BK slipper å klare seg uten Anders Hagelskjaer som kommer tilbake på banen i København.
    29'
    Pep Biel
    Pep Biel (FC København) løfter inn en corner fra høyre på Parken Stadium.
    37'
    Frispark for FC København på egen banehalvdel.
    42'
    Aalborg BK blir avblåst for offside
    Kasper Waarst Hogh
    Kasper Hogh (Aalborg BK) vinkes av for offside i København.
    42'
    Skudd på mål, Aalborg BK
    Oliver Ross
    Sjanse til Aalborg BK! Oliver Ross er nær ved å score, men keeper redder.
    44'
    Aalborg BK, prøver et skudd, men det reddes
    44'
    Skudd utenfor mål, Aalborg BK
    Aalborg BK angriper på Parken Stadium og Kasper Hogh får en strålende mulighet. Ballen treffer tverrliggeren!
    45'
    Mikkel Redder signaliserer et frispark til FC København like utenfor Aalborg BK-området.
    45'+2
    Pep Biel
    Pep Biel (FC København) slår en corner fra venstre side på Parken Stadium.
    45'+3
    Lukas Lerager
    FC København avanserer forover på Parken Stadium og Lukas Lerager kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Aalborg BK.
    45'+3
    45'+3
    Pep Biel
    45'+3
    FC København 2 - 0 Aalborg BK
    Mål: Lukas Lerager
    Målgivende: Peter Ankersen
    FC København går opp i en 2-0 ledelse etter et mål av Lukas Lerager. Peter Ankersen var nest sist på ballen.
    45'+4
    Spillerbytte - Aalborg BK
    Inn: Louka Prip
    Ut: Milan Makaric
    Bytte for Aalborg BK. Louka Prip kommer inn for Milan Makaric på Parken Stadium.
    46'
    Pep Biel
    50'
    Peter Ankersen
    Peter Ankersen (FC København) slår en corner fra venstre side på Parken Stadium.
    50'
    Malthe Hojholt
    Malthe Hojholt (Aalborg BK) kommer til avslutning på Parken Stadium, men headingen blir reddet.
    51'
    51'
    Pep Biel
    FC København angriper. Pep Biel får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    53'
    53'
    FC København 3 - 0 Aalborg BK
    Mål: Isak Bergmann Johanneson
    Mål! FC København øker ledelsen til 3-0 etter en scoring av Isak Bergmann Johanneson på Parken Stadium. Det er en fin assist fra Viktor Claesson.
    53'
    Inn: Casper Gedsted
    Ut: Pedro Ferreira
    Aalborg BK gjør sitt andre bytte. Pedro Ferreira erstattes av Casper Gedsted.
    56'
    Pep Biel
    Mikkel Redder tildeler FC København en corner. Pep Biel sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    57'
    Mikkel Redder signaliserer et frispark til Aalborg BK på egen banehalvdel.
    57'
    Spillerbytte - FC København
    Inn: Paul Mukairu
    Ut: Rasmus Falk
    Jess Thorup (FC København) gjør sitt første bytte for dagen. Paul Mukairu erstatter Rasmus Falk.
    59'
    Casper Gedsted
    Målsjanse på Parken Stadium! Casper Gedsted fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    62'
    62'
    Kasper Kusk
    I København slår Kasper Kusk en corner fra høyre.
    62'
    FC København tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    64'
    Aalborg BK angriper i København. Casper Gedsted avslutter på mål, men greier ikke å score.
    65'
    65'
    Mikkel Redder signaliserer et frispark til FC København på egen banehalvdel.
    66'
    Det blir farlig! Frispark for Aalborg BK er nær straffområde.
    66'
    66'
    Gult kort til Aalborg BK
    Oliver Ross
    Oliver Ross (Aalborg BK) får et gult kort av dommer Mikkel Redder.
    66'
    Hakon Arnar Haraldsson ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    67'
    Hakon Arnar Haraldsson ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i København.
    68'
    Skudd utenfor mål, FC København
    Pep Biel
    Målsjanse! Pep Biel (FC København) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    68'
    Frispark FC København.
    71'
    Anders Hagelskjær
    Dommer Mikkel Redder viser Anders Hagelskjaer (Aalborg BK) det gule kortet.
    71'
    Inn: William Boving Vick
    Ut: Hakon Arnar Haraldsson
    72'
    Inn: Orri Steinn Oskarsson
    Ut: Pep Biel
    72'
    Frispark for Aalborg BK på egen banehalvdel.
    74'
    Inn: Vladimir Prijovic
    Ut: Kasper Kusk
    Aalborg BK bytter ut Kasper Kusk med Vladimir Prijovic.
    76'
    Inn: Anosike Ementa
    Ut: Oliver Ross
    Lars Friis gjør dagens fjerde bytte i København, når han tar ut Oliver Ross og setter inn Anosike Ementa.
    76'
    77'
    Aalborg BK angriper, men avslutningen til Casper Gedsted går utenfor.
    80'
    Frispark i en god posisjon for FC København!
    81'
    Inn: Valdemar Lund Jensen
    Ut: Elias Jelert Kristensen
    Jess Thorup (FC København) gjør sitt andre bytte for dagen. Valdemar Lund Jensen erstatter Elias Jelert Kristensen.
    81'
    Inn: Roony Bardghji
    Ut: Viktor Claesson
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC København. Inn kommer Roony Bardghji, mens Viktor Claesson tar plass på benken.
    81'
    84'
    Peter Ankersen (FC København) kommer seg fri på Parken Stadium, men avslutningen går utenfor.
    85'
    William Boving Vick
    William Boving Vick (FC København) fyrer av et skudd som går utenfor.
    87'
    Inn: Oscar Meedom
    Ut: Kasper Waarst Hogh
    Aalborg BK bytter ut Kasper Hogh med Oscar Meedom. Dette er det femte byttet som Lars Friis gjør i dagens kamp.
    87'
    Louka Prip
    Mikkel Redder tildeler Aalborg BK en corner. Louka Prip sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.