0-1
1-1
2-1
    Dommer Alain Bieri venter med å sette i gang spillet fordi Wilfried Kanga ligger nede.
    1'
    Wilfried Kanga er tilbake i kampen igjen.
    1'
    Young Boys får tildelt et hjørnespark
    Vincent Sierro
    Vincent Sierro (BSC Young Boys) slår en corner fra høyre side på Cornaredo.
    4'
    Skudd utenfor mål, Young Boys
    Wilfried Kanga
    Wilfried Kanga (BSC Young Boys) kommer seg fri på Cornaredo, men avslutningen går utenfor.
    4'
    BSC Young Boys angriper og Wilfried Kanga får avsluttet. Headingen treffer ikke FC Lugano-målet.
    10'
    FC Lugano får tildelt et hjørnespark
    Reto Ziegler
    Reto Ziegler (FC Lugano) løfter inn en corner fra venstre på Cornaredo.
    14'
    Skudd utenfor mål, FC Lugano
    Mattia Bottani
    Målsjanse! Mattia Bottani (FC Lugano) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    18'
    Young Boys får tildelt et frispark
    Frispark til BSC Young Boys på halvdelen til FC Lugano.
    19'
    Gult kort til Young Boys
    Wilfried Kanga (BSC Young Boys) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    20'
    I Lugano slår Vincent Sierro en corner fra høyre.
    21'
    Alain Bieri signaliserer et frispark til BSC Young Boys like utenfor FC Lugano-området.
    22'
    BSC Young Boys avanserer forover i Lugano. Wilfried Kanga avslutter, men treffer ikke mål.
    23'
    FC Lugano blir avblåst for offside
    Zan Celar
    Offside! Zan Celar (FC Lugano) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    24'
    Edimilson Fernandes
    Alain Bieri tildeler BSC Young Boys en corner. Edimilson Fernandes sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    26'
    Skudd på mål, FC Lugano
    Zan Celar
    Sjanse i Lugano! Zan Celar (FC Lugano) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    27'
    FC Lugano, prøver et skudd, men det reddes
    27'
    Sandi Lovric
    Alain Bieri tildeler FC Lugano en corner. Sandi Lovric sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    28'
    Jordan Siebatcheu ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    31'
    Jordan Siebatcheu ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Lugano.
    33'
    Spillerbytte - Young Boys
    Inn: Meschak Elia
    Ut: Jordan Siebatcheu
    Matteo Vanetta (BSC Young Boys) tar ut Jordan Siebatcheu som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Meschak Elia.
    34'
    Zan Celar
    Offside! Zan Celar (FC Lugano) er alene igjennom, men dommer Alain Bieri ser at linjemannen er oppe med flagget.
    37'
    I Lugano slår Edimilson Fernandes en corner fra høyre.
    37'
    Vincent Sierro (BSC Young Boys) slår en corner fra venstre side på Cornaredo.
    38'
    FC Lugano får tildelt et frispark
    Alain Bieri signaliserer et frispark til FC Lugano på egen banehalvdel.
    38'
    BSC Young Boys tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    40'
    Frispark for BSC Young Boys på egen banehalvdel.
    42'
    45'
    Zan Celar
    FC Lugano fosser forover og Zan Celar fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    45'+3
    45'+3
    Edimilson Fernandes (BSC Young Boys) løfter inn en corner fra høyre på Cornaredo.
    46'
    Mål for Young Boys!
    FC Lugano 0 - 1 Young Boys
    Mål: Mohamed Camara
    Målgivende: Edimilson Fernandes
    Mål! Mohamed Camara header ballen i mål og gir BSC Young Boys ledelsen 0-1 på Cornaredo. Edimilson Fernandes sto for den målgivende pasningen.
    46'
    Mål for FC Lugano!
    FC Lugano 1 - 1 Young Boys
    Mål: Mohamed El Amine Amoura
    Mohamed El Amine Amoura utligner til 1-1 på Cornaredo.
    49'
    Alain Bieri signaliserer et frispark til FC Lugano.
    51'
    Zan Celar
    FC Lugano angriper, men Zan Celar vinkes av for offside.
    52'
    53'
    Wilfried Kanga skyter i stolpen! Nesten mål for BSC Young Boys.
    55'
    Frispark for FC Lugano på egen banehalvdel.
    55'
    Frispark BSC Young Boys.
    56'
    Inn: Christian Fassnacht
    Ut: Nicolas Moumi Ngamaleu
    Matteo Vanetta (BSC Young Boys) gjør sitt andre bytte for dagen. Christian Fassnacht erstatter Nicolas Moumi Ngamaleu.
    58'
    Inn: Fabian Rieder
    Ut: Vincent Sierro
    BSC Young Boys gjør sitt tredje bytte. Vincent Sierro erstattes av Fabian Rieder.
    58'
    I Lugano har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    59'
    Mohamed El Amine Amoura ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    61'
    Spillerbytte - FC Lugano
    Inn: Kreshnik Hajrizi
    Ut: Fabio Daprela
    Fabio Daprela (FC Lugano) erstattes av Kreshnik Hajrizi.
    62'
    Inn: Olivier Custodio
    Ut: Kevin Ruegg
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Lugano. Inn kommer Olivier Custodio, mens Kevin Ruegg tar plass på benken.
    62'
    Mohamed El Amine Amoura kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Cornaredo.
    62'
    Zan Celar
    FC Lugano angriper i Lugano. Zan Celar avslutter på mål, men greier ikke å score.
    63'
    63'
    Skudd på mål, Young Boys
    Christian Fassnacht
    Christian Fassnacht (BSC Young Boys) kommer til avslutning på Cornaredo, men headingen blir reddet.
    64'
    Young Boys, prøver et skudd, men det reddes
    64'
    Edimilson Fernandes (BSC Young Boys) slår en corner fra venstre side på Cornaredo.
    67'
    BSC Young Boys angriper på Cornaredo. Christian Fassnacht header utenfor.
    68'
    Ulisses Garcia
    Ulisses Garcia får gult kort av dommer Alain Bieri, og må dermed stå over en kamp for BSC Young Boys.
    68'
    69'
    Frispark til FC Lugano på halvdelen til BSC Young Boys.
    69'
    Cheikh Niasse
    Dommeren gir Cheikh Niasse (BSC Young Boys) et gult kort.
    69'
    FC Lugano 2 - 1 Young Boys
    Målgivende: Reto Ziegler
    Mål! Mohamed El Amine Amoura gir FC Lugano en 2-1 ledelse. Flott spill fra Reto Ziegler før målet.
    70'
    Inn: Maren Haile-Selassie
    Ut: Mattia Bottani
    Mattia Croci-Torti gjør dagens tredje bytte i Lugano, når han tar ut Mattia Bottani og setter inn Maren Haile-Selassie.
    71'
    Inn: Lewin Blum
    Ut: Quentin Maceiras
    BSC Young Boys bytter ut Quentin Maceiras med Lewin Blum.
    73'
    Inn: Joel Monteiro
    Ut: Wilfried Kanga
    BSC Young Boys bytter ut Wilfried Kanga med Joel Monteiro. Dette er det femte byttet som Matteo Vanetta gjør i dagens kamp.
    73'
    Christian Fassnacht (BSC Young Boys) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    74'
    Zan Celar
    Zan Celar (FC Lugano) vinkes av for offside i Lugano.
    75'
    Mohamed Camara
    Mohamed Camara (BSC Young Boys) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    76'
    77'
    81'
    FC Lugano tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    81'
    Christian Fassnacht (BSC Young Boys) header utenfor.
    82'
    Sandi Lovric (FC Lugano) kommer til en målsjanse på Cornaredo, men klarer ikke å score.
    84'
    Gult kort til FC Lugano
    Olivier Custodio
    Olivier Custodio får gult kort og må stå over en kamp for FC Lugano!
    85'
    85'
    VAR sjekker om det er straffe til FC Lugano
    87'
    Rødt kort til FC Lugano
    Amir Saipi
    Utvisning! FC Luganos Amir Saipi får rødt kort og sendes av banen.
    87'
    Inn: Sebastian Osigwe
    Ut: Mohamed El Amine Amoura
    FC Lugano bytter ut Mohamed El Amine Amoura med Sebastian Osigwe.
    90'
    Sjanse! BSC Young Boys avanserer forover, men Cheikh Niasse avslutter utenfor.
    90'+2
    90'+5
    FC Lugano 3 - 1 Young Boys
    Mål: Maren Haile-Selassie
    Målgivende: Sandi Lovric
    Mål! Maren Haile-Selassie øker ledelsen til 3-1. Det er en fin assist fra Sandi Lovric.