FC Luzern fosser fremover, men Sandro Scharer blåser for offside på Swissporarena.
    FC St. Gallen 1879 får tildelt et frispark
    I Luzern har et frispark blitt tildelt bortelag.
    VAR sjekker om det er straffe til FC St. Gallen 1879
    Dommeren dømmer straffe til FC St. Gallen 1879
    12'
    Straffe! Dommeren legger ballen på krittmerket for FC St. Gallen 1879...
    13'
    Gult kort til FC Luzern
    Mohamed Drager (FC Luzern) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    13'
    FC St. Gallen 1879 scorer på straffe!
    FC Luzern 0 - 1 FC St. Gallen 1879
    Mål: Victor Ruiz
    Mål! Victor Ruiz gir FC St. Gallen 1879 ledelsen 0-1 på Swissporarena. Målet kom på et straffespark.
    13'
    FC Luzern får tildelt et frispark
    FC Luzern tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    15'
    FC Luzern angriper, men Sandro Scharer blåser for offside.
    16'
    Skudd på mål, FC St. Gallen 1879
    Isaac Schmidt
    Sjanse i Luzern! Isaac Schmidt (FC St. Gallen 1879) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    17'
    FC St. Gallen 1879, prøver et skudd, men det reddes
    17'
    Frispark for FC Luzern på egen banehalvdel.
    19'
    Sandro Scharer signaliserer et frispark til FC St. Gallen 1879 på egen banehalvdel.
    22'
    FC Luzern får tildelt et hjørnespark
    25'
    25'
    Asumah Abubakar (FC Luzern) kommer seg fri på Swissporarena, men avslutningen går utenfor.
    26'
    Sandro Scharer signaliserer et frispark til FC Luzern på egen banehalvdel.
    29'
    En av FC Luzerns spillere blir avblåst for offside på Swissporarena.
    30'
    Betim Fazliji
    FC St. Gallen 1879 angriper i Luzern. Betim Fazliji fyrer av et skudd som går utenfor.
    31'
    Frispark for FC St. Gallen 1879 på egen banehalvdel.
    36'
    38'
    Sandro Scharer signaliserer et frispark til FC Luzern.
    39'
    Matej Maglica (FC St. Gallen 1879) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Swissporarena.
    40'
    FC St. Gallen 1879 slipper å klare seg uten Matej Maglica som kommer tilbake på banen i Luzern.
    41'
    Filip Ugrinic
    Filip Ugrinic (FC Luzern) løfter inn en corner fra høyre på Swissporarena.
    41'
    Sjanse! FC Luzern avanserer forover, men Filip Ugrinic avslutter utenfor.
    45'
    45'+1
    45'+2
    Frispark FC Luzern.
    45'+2
    FC St. Gallen 1879 får tildelt et hjørnespark
    Victor Ruiz
    Victor Ruiz (FC St. Gallen 1879) slår en corner fra høyre side på Swissporarena.
    49'
    51'
    Jordi Quintilla
    Jordi Quintilla (FC St. Gallen 1879) slår en corner fra høyre side på Swissporarena.
    52'
    Frispark til FC Luzern på halvdelen til FC St. Gallen 1879.
    53'
    54'
    Victor Ruiz
    Sandro Scharer tildeler FC St. Gallen 1879 en corner. Victor Ruiz sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    55'
    Marko Kvasina
    Marko Kvasina (FC Luzern) prøver å heade ballen i mål på Swissporarena, men mislykkes.
    56'
    56'
    57'
    FC St. Gallen 1879 angriper, men avslutningen til Betim Fazliji går utenfor.
    59'
    61'
    Spillerbytte - FC Luzern
    Inn: Varol Tasar
    Ut: Christian Gentner
    FC Luzern gjør sitt første bytte. Christian Gentner erstattes av Varol Tasar.
    62'
    Inn: Ibrahima Ndiaye
    Ut: Asumah Abubakar
    Bytte for FC Luzern. Ibrahima Ndiaye kommer inn for Asumah Abubakar på Swissporarena.
    62'
    Julian Von Moos
    FC St. Gallen 1879 angriper, men avslutningen til Julian Von Moos går utenfor.
    64'
    65'
    Frispark til FC St. Gallen 1879 på halvdelen til FC Luzern.
    66'
    Spillerbytte - FC St. Gallen 1879
    Inn: Fabian Schubert
    Ut: Jeremy Guillemenot
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC St. Gallen 1879. Inn kommer Fabian Schubert, mens Jeremy Guillemenot tar plass på benken.
    66'
    Inn: Alessio Besio
    Ut: Victor Ruiz
    Victor Ruiz (FC St. Gallen 1879) erstattes av Alessio Besio.
    66'
    Marko Kvasina (FC Luzern) fyrer av et skudd som går utenfor.
    67'
    Frispark FC St. Gallen 1879.
    69'
    70'
    Gult kort til FC St. Gallen 1879
    Jordi Quintilla (FC St. Gallen 1879) må stå over en kamp etter å ha pådratt seg et gult kort.
    70'
    Inn: Pascal Schurpf
    Ut: Marko Kvasina
    Mario Frick gjør dagens tredje bytte i Luzern, når han tar ut Marko Kvasina og setter inn Pascal Schurpf.
    72'
    Inn: Dejan Sorgic
    Ut: Nikola Cumic
    Mario Frick (FC Luzern) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Dejan Sorgic erstatter Nikola Cumic.
    72'
    VAR sjekker om det er straffe til FC Luzern
    74'
    Dommeren dømmer straffe til FC Luzern
    74'
    FC Luzern har fått straffe!
    74'
    Matej Maglica
    Matej Maglica (FC St. Gallen 1879) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    74'
    Marvin Schulz (FC Luzern) misbruker sjansen fra straffemerket!
    75'
    Mål for FC Luzern!
    FC Luzern 1 - 1 FC St. Gallen 1879
    Mål: Marvin Schulz
    Marvin Schulz banker inn et straffespark på Swissporarena og utligner dermed til 1-1 for FC Luzern.
    75'
    Alessio Besio
    Målsjanse! Alessio Besio (FC St. Gallen 1879) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    77'
    Inn: Silvan Sidler
    Ut: Mohamed Drager
    FC Luzern bytter ut Mohamed Drager med Silvan Sidler.
    78'
    Dejan Sorgic
    Sjanse til FC Luzern! Dejan Sorgic er nær ved å score, men keeper redder.
    79'
    79'
    79'
    Varol Tasar
    FC Luzern fosser forover og Varol Tasar fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    79'
    79'
    80'
    80'
    82'
    Inn: Christopher Lungoyi
    Ut: Julian Von Moos
    FC St. Gallen 1879 bytter ut Julian Von Moos med Christopher Lungoyi.
    83'
    Mål for FC St. Gallen 1879!
    FC Luzern 1 - 2 FC St. Gallen 1879
    Mål: Betim Fazliji
    Målgivende: Christopher Lungoyi
    I Luzern tar FC St. Gallen 1879 ledelsen 1-2 etter et mål av Betim Fazliji. Det er en fin assist fra Christopher Lungoyi.
    83'
    FC Luzern 2 - 2 FC St. Gallen 1879
    Mål: Dejan Sorgic
    Målgivende: Ardon Jashari
    Dejan Sorgic scorer og utligner dermed til 2-2. Flott spill fra Ardon Jashari før målet.
    85'
    Jordi Quintilla (FC St. Gallen 1879) løfter inn en corner fra høyre på Swissporarena.
    90'
    90'
    90'
    90'
    FC Luzern 3 - 2 FC St. Gallen 1879
    Mål: Ibrahima Ndiaye
    Målgivende: Filip Ugrinic
    Mål! Ibrahima Ndiaye (FC Luzern) scorer med hodet. Dermed er stillingen 3-2 på Swissporarena. Filip Ugrinic sto for den målgivende pasningen.
    90'+1
    FC St. Gallen 1879 tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    90'+3
    Fabian Schubert
    Dommer Sandro Scharer viser Fabian Schubert (FC St. Gallen 1879) det gule kortet.