525
265
    Skudd på mål, FC Salzburg
    Maurits Kjaergaard
    Maurits Kjaergaard (FC Salzburg) avanserer forover på Red Bull Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    2'
    FC Salzburg, prøver et skudd, men det reddes
    2'
    FC Salzburg får tildelt et frispark
    Dino Peric
    Frispark FC Salzburg.
    3'
    Skudd utenfor mål, FC Salzburg
    5'
    Luka Sucic
    Målsjanse! Luka Sucic (FC Salzburg) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    5'
    Skudd på mål, Dinamo Zagreb
    Josip Misic
    Målsjanse til Dinamo Zagreb! Josip Misic treffer mål, men keeper redder.
    8'
    Dinamo Zagreb, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    Dinamo Zagreb får tildelt et hjørnespark
    Mislav Orsic
    Andris Treimanis tildeler Dinamo Zagreb en corner. Mislav Orsic sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    8'
    Dinamo Zagreb får tildelt et frispark
    Benjamin Sesko
    Frispark til Dinamo Zagreb på halvdelen til FC Salzburg.
    8'
    Luka Ivanusec
    Dinamo Zagreb angriper i Salzburg. Luka Ivanusec avslutter på mål, men greier ikke å score.
    13'
    13'
    FC Salzburg angriper på Red Bull Arena. Benjamin Sesko header utenfor.
    16'
    Luka Sucic
    Sjanse til FC Salzburg! Luka Sucic er nær ved å score, men keeper redder.
    17'
    17'
    Noah Okafor
    FC Salzburg angriper, men avslutningen til Noah Okafor går utenfor.
    17'
    Frispark for Dinamo Zagreb på egen banehalvdel.
    20'
    Andris Treimanis signaliserer et frispark til Dinamo Zagreb.
    24'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Salzburg fordi Sadegh Moharrami får behandling for en skade på banen.
    25'
    Sadegh Moharrami ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Salzburg.
    27'
    Andris Treimanis signaliserer et frispark til FC Salzburg på egen banehalvdel.
    27'
    Gult kort til Dinamo Zagreb
    Bruno Petkovic
    Dommer Andris Treimanis viser Bruno Petkovic (Dinamo Zagreb) det gule kortet.
    27'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Amar Dedic (FC Salzburg) vrir seg av smerte i gresset.
    28'
    Amar Dedic er på beina igjen og fortsetter kampen.
    28'
    I Salzburg har et frispark blitt tildelt bortelag.
    30'
    31'
    I Salzburg har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    33'
    FC Salzburg får tildelt et hjørnespark
    Luka Sucic
    I Salzburg slår Luka Sucic en corner fra venstre.
    35'
    Frispark Dinamo Zagreb.
    36'
    Skudd utenfor mål, Dinamo Zagreb
    Arijan Ademi
    I Salzburg header Arijan Ademi (Dinamo Zagreb) mot mål, men ballen går utenfor.
    36'
    Kévin Théophile-Catherine
    Det blir farlig! Frispark for FC Salzburg er nær straffområde.
    39'
    Nicolas Seiwald
    FC Salzburg angriper i Salzburg. Nicolas Seiwald fyrer av et skudd som går utenfor.
    40'
    Luka Sucic
    Luka Sucic (FC Salzburg) løfter inn en corner fra høyre på Red Bull Arena.
    44'
    Luka Sucic
    Luka Sucic (FC Salzburg) slår en corner fra venstre side på Red Bull Arena.
    46'
    Robert Ljubicic
    Frispark i en god posisjon for FC Salzburg!
    52'
    Luka Sucic
    Målsjanse på Red Bull Arena! Luka Sucic fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    53'
    53'
    I Salzburg slår Nicolas Seiwald en corner fra venstre.
    55'
    Noah Okafor
    Sjanse! FC Salzburg avanserer forover, men Noah Okafor avslutter utenfor.
    55'
    Dominik Livakovic ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    56'
    Dominik Livakovic er på beina igjen og fortsetter kampen på Red Bull Arena.
    57'
    Robert Ljubicic (Dinamo Zagreb) kommer seg fri på Red Bull Arena, men avslutningen går utenfor.
    58'
    Dinamo Zagreb tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    62'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og FC Salzburg får straffe!
    68'
    Sadegh Moharrami
    Dommer Andris Treimanis gir Sadegh Moharrami (Dinamo Zagreb) et gult kort.
    68'
    FC Salzburg scorer på straffe!
    FC Salzburg 1 - 0 Dinamo Zagreb
    Mål: Noah Okafor
    FC Salzburg går opp i en 1-0 ledelse etter at Noah Okafor setter straffesparket sikkert i mål på Red Bull Arena.
    71'
    76'
    Spillerbytte - Dinamo Zagreb
    Inn: Josip Drmic
    Ut: Kévin Théophile-Catherine
    Ante Cacic gjør dagens første bytte i Salzburg, når han tar ut Kévin Théophile-Catherine og setter inn Josip Drmic.
    76'
    Dinamo Zagreb angriper på Red Bull Arena, men Bruno Petkovic header utenfor.
    77'
    Spillet på Red Bull Arena er stoppet midlertidig fordi Andreas Ulmer ligger nede.
    78'
    Spillerbytte - FC Salzburg
    Inn: Chukwubuike Adamu
    Ut: Noah Okafor
    FC Salzburg bytter ut Noah Okafor med Chukwubuike Adamu.
    79'
    Inn: Maximilian Wober
    Ut: Andreas Ulmer
    Matthias Jaissle (FC Salzburg) blir nødt til å gjøre sitt andre bytte. Maximilian Wober erstatter Andreas Ulmer som sannsynligvis er skadet.
    79'
    Inn: Petar Bockaj
    Ut: Sadegh Moharrami
    Dinamo Zagreb bytter ut Sadegh Moharrami med Petar Bockaj. Dette er det andre byttet som Ante Cacic gjør i dagens kamp.
    80'
    Inn: Dario Spikic
    Ut: Mislav Orsic
    Bytte for Dinamo Zagreb. Dario Spikic kommer inn for Mislav Orsic på Red Bull Arena.
    80'
    Andris Treimanis signaliserer et frispark til Dinamo Zagreb på egen banehalvdel.
    81'
    Josip Drmic
    Dinamo Zagreb angriper. Josip Drmic får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    81'
    81'
    Frispark for FC Salzburg på egen banehalvdel.
    82'
    83'
    Andris Treimanis signaliserer et frispark til FC Salzburg.
    84'
    Nicolas Seiwald (FC Salzburg) slår en corner fra venstre side på Red Bull Arena.
    86'
    Nicolas Seiwald (FC Salzburg) kommer til en målsjanse på Red Bull Arena, men klarer ikke å score.
    86'
    Inn: Martin Baturina
    Ut: Luka Ivanusec
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Dinamo Zagreb. Inn kommer Martin Baturina, mens Luka Ivanusec tar plass på benken.
    87'
    Petar Bockaj
    Andris Treimanis tildeler Dinamo Zagreb en corner. Petar Bockaj sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    88'
    Petar Bockaj (Dinamo Zagreb) løfter inn en corner fra høyre på Red Bull Arena.
    89'
    FC Salzburg fosser forover og Benjamin Sesko fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.